Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

ELLE Member fyller 1 år – här är höjdpunkterna hittills

21 sep, 2022 
ELLE Member fyller 1 år – höjdpunkterna från premiäråret
ELLE Member fyller 1 år. Från medlemsluncher med redaktionen till galapremiärer, vernissager, cookalongs, exklusiva event och members på ELLE-galan – här är höjdpunkterna från premiäråret!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gå med i ELLE Member – vårt nya communityBrand logo
Gå med i ELLE Member – vårt nya community

För ett år sedan lanserade vi ELLE Member – vårt nya, kostnadsfria medlemsskap för dig som vill få ut ännu mer av ELLE. Medlemskapet är framtaget tillsammans med er läsare och som medlem kan du bland annat spara artiklar och favoritrecept, ta del av exklusiva erbjudanden och tävlingar, få förtur till våra event – och framförallt – vara med och påverka ELLEs innehåll!

ELLE Member fyller 1 år

Så, vad har då hänt sedan lanseringen? Premiäråret har bland annat bjudit på en närmre relation till er läsare genom våra medlemsluncher och exklusiva Member-event. Som ELLE Member har man också kunnat tävla om fina priser – bland annat biljetter till ELLE-galan 2022. Dessutom har vi lagat mat ihop under cookalongs och lyssnat på ett samtal mellan ELLEs chefredaktör Cia Jansson och fotografen Elizaveta Porodinas på Fotografiska. Läs mer om detta och några andra av höjdpunkterna från första året nedan.

Annons

Är du ännu inte ELLE Member? Signa upp dig gratis här!

ELLE Members på ELLE-galan 2022

Efter två års längtan var det i april 2022 återigen dags för ELLE-galan. Peppen var total. Inte minst bland våra ELLE Members som hade chansen att vinna biljetter till den exklusiva och stjärnspäckade modegalan. 6 lyckliga vinnare fick ta med sig en vän och uppleva kvällen på plats.

ELLE Members på ELLE-galan 2022

Två av vinnarna var Sade Borquez och Wonekai Muziwa.

– Vi hade jättetrevligt och det vi tyckte bäst om var minglet innan galan började, röda mattan och såklart efterfesten, säger Sade själv om kvällen.

Annons
Felicia Masalla tillsammans med ELLE Member-vinnarna Sade Borquez och Wonekai Muziwa.

ELLE-profilen Felicia Masalla tillsammans med ELLE Member-vinnarna Sade Borquez och Wonekai Muziwa.

Galapremiärer och exklusiva förhandsvisningar

Under årets gång har ELLE Member tillsammans med SF Studios bjudit in till exklusiva förhandsvisningar och galapremiärer för några av årets storfilmer.

House of Gucci

I fem olika städer runt om i Sverige bjöd vi in till förhandsvisning av modefilmen House of Gucci och ELLE Members har dessutom kunnat tävla om biobiljetter och galapremiärer för Där kräftorna sjunger och Bränn alla mina brev, där de fått se filmen före alla andra tillsammans med de aktuella skådespelarna.

Annons

Medlemslunch på Fotografiska med Elizaveta Porodinas

I februari bjöd ELLE och Fotografiska in till en exklusiv medlemslunch inför Elizaveta Porodinas nya utställning Okna.

Lunchen bjöd på nya möten, utsökt mat och ett spännande samtal mellan ELLEs chefredaktör Cia Jansson och den utställningsaktuella modefotografen. Givetvis var delar av ELLE-redaktionen på plats och hade ynnesten att träffa några av våra läsare.

Annons

Se fler bilder från eventet här!

Cookalong x 2

Under premiäråret har vi på ELLE-redaktionen dessutom fått chansen att laga mat tillsammans med våra medlemmar. I mars bjöd kokboksförfattaren och ELLE-profilen Frida Lund och ELLE mat och vins editionschef Jenny Norberg in till en cookalong där en krämig pasta stod som huvudrollen. Missade du liven kan du se den i efterhand här!

Några månader senare följde vi upp succén med en cookalong med sommartema. Den här gången fick Jenny Norberg besök av ELLE Members redaktör Emma Blomberg och på menyn stod tre sorters pizza – dessertpizza (den var magisk!) och två salta. Se recepten och sändningen här!

Annons

Exklusivt beauty-event

I våras arrangerade Lancôme en exklusiv kväll för våra beautyälskande ELLE Members. Beauty-profilen Emma Unckel bjöd tillsammans med gästande experter på värdefulla hudvårdstips.

Det diskuterades allt från favoritingredienser till produkters påverkan på molekylnivå – och vi fick dessutom testa på face yoga.

Signa upp dig (gratis!) som ELLE Member här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons