Bli ELLE Member – vinn två biljetter till exklusiv förhandsvisning av Där kräftorna sjunger

Bli ELLE Member – vinn två biljetter till exklusiv förhandsvisning av Där kräftorna sjunger

Nu har du chansen att vinna biobiljetter till storfilmen Där kräftorna sjunger. Bli Elle Member och tävla om två platser till en exklusiv förhandsvisning i Stockholm – eller två biobiljetter som gäller i hela Sverige.
06 juli, 2022
Gå med i ELLE Member – vårt nya community
0:60

Efter reklamen: Gå med i ELLE Member – vårt nya community

(0:60)

Slå på ljud

Där kräftorna sjunger är en av årets största biosnackisar. Filmen är baserad på succéromanen med samma namn, skriven av Delia Owens. Den blev årets bok 2020 och har varit en storsäljare såväl i Sverige som internationellt. Nu spås filmen om Kya Clark bli lika hajpad.

Daisy Edgar-Jones spelar Kya Clark

I filmen följer vi Kya Clark, en övergiven flicka som har vuxit upp ensam i träskmarkerna i North Carolina, USA. ”Träskflickan” är isolerad från samhället och när en populär fotbollskille hittas död i träsket blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Snart uppdagas sanningen om hennes liv.

Kya Clark spelas av 23-åriga Daisy Edgar-Jones, känd från Normal people. Reese Witherspoon är medproducent.

Bli ELLE Member och vinn biobiljetter till Där kräftorna sjunger

Där kräftorna sjunger har Sverigepremiär den 19 augusti 2022. Men redan den 8 augusti har du chansen att gå och se en exklusiv förhandsvisning i Stockholm tillsammans med bland annat Daisy Edgar-Jones. Som ELLE Member kan du nämligen tävla om två biljetter till den – och vi tävlar dessutom ut 10 x 2 biobiljetter som är giltiga i hela landet efter premiären. Läs mer om de två tävlingarna nedan!

Vinn två biljetter till exklusiv förhandsvisning med Daisy Edgar-Jones

Som ELLE Member kan du tävla om 2 biljetter till en exklusiv förhandsvisning av Där kräftorna sjungerRigoletto, Kungsgatan 16 i Stockholm, den 8 augusti. Förhandsvisningen sker på kvällstid och exakt tid meddelas vinnaren. Närvarar gör även huvudrollsinnehavaren Daisy Edgar-Jones.

Så gör du för att tävla:

  • Bli ELLE Member (signa upp dig gratis här!)
  • Klicka på formuläret märkt ”Tävling: Där kräftorna sjunger – förhandsvisning” på Min sida
  • Fyll i formuläret med namn, mailadress samt motivering.

Tävlingen pågår till och med den 31 juli. 1 vinnare meddelas via mail.

Vinn två biobiljetter – giltiga i hela landet

Utöver den exklusiva förhandsvisningen i Stockholm kan du som är ELLE Member dessutom tävla om att få gå och se Där kräftorna sjunger gratis vart du vill i landet. Vi tävlar ut 10 vinnare som får två biobiljetter som är giltiga för filmen i hela landet efter Sverigepremiären den 19 augusti.

Så gör du för att tävla:

  • Bli ELLE Member (signa upp dig gratis här!)
  • Klicka på formuläret märkt ”Tävling: Där kräftorna sjunger – biobiljetter” på Min sida
  • Fyll i formuläret med din mailadress.

Tävlingen pågår till och med den 14 augusti. 10 vinnare meddelas via mail.

Tävlingarna är ett samarbete mellan ELLE och SF Studios och arrangeras av ELLE Sverige. Juryn består av ELLE-redaktionen och beslutet kan inte överklagas. Eventuell resa till och från Stockholm samt uppehälle står vinnaren själv för. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen godkänner du att dina uppgifter vid en eventuell vinst delas med SF Studios. För att delta måste du fyllt 18 år.

Det här är Elle Member

Du har väl inte missat ELLE Member? Vårt nya, kostnadsfria medlemsskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du bland annat spara artiklar och recept, ta del av exklusiva erbjudanden och få förtur till våra event – och framförallt – vara med och påverka ELLEs innehåll!

LÄS MER OM OCH BLI ELLE MEMBER HÄR