Artikeln innehåller reklamlänkar

ELLE guidar dig till de bästa adventskalendrarna för vuxna

adventskalender för vuxen 2022

Gör dagarna fram till jul extra speciella med en julkalender! ELLE hjälper dig att hitta de bästa adventskalendrarna för vuxna.
11 oktober, 2022

Julen närmar sig med stormsteg och därmed börjar också butikerna att krylla av de populära adventskalendrarna. Det finns en mängd olika julkalendrar att välja bland, och att hitta en som passar just dig kan därför kännas svårt. ELLE har samlat de bästa adventskalendrarna för vuxna i butikerna just nu. Oavsett om du gillar choklad, lakrits eller vill maxa njutningen!

Adventskalendrar för vuxna – hitta din favoirt i år

Är du en chokladälskare, eller gillar du kanske att mysa upp dig i soffan tillsammans skål med lakrits? I så fall har du kommit helt rätt! Vi har scannat webbshopparna efter adventskalendrar och hjälper dig att hitta rätt variant för just vuxna.

Psst! Sugen på fler adventskalendrar? En adventskalender med skönhet är perfekt till skönhetsfantasten, en te-adventskalender passar teälskaren och adventskalendrar med doftljus passar den som gillar inredning.

1. Adventskalender med choklad, Lindt

Den här adventskalendern är helt rätt för dig som inte kan få nog av choklad. Chokladkalendern från Lindt innehåller 24 stycken praliner, i olika former, som kan avnjutas ända fram till jul. Köp den här (länk till Åhlens).

2. Julkalender med lakrits, Lakritsroten

Alla lakritsälskare, se hit! Denna adventskalender från Lakritsroten innehåller både söt- och saltlakrits, och består av totalt 24 luckor. En perfekt adventskalender för vuxna, men även yngre som inte kan få nog av lakrits. Läs mer och beställ den här (länk till Designtorget).

3. Sexkalender, Satisfyer

Satisfyer Deluxe Calender är perfekt för dig som är ute efter maximal njutning. Varumärket bakom den omåttligt populära lufttrycksvibratorn Satifyer (som sägs garantera orgasm!), släpper även i år en adventskalender innehållandes 24 stycken erotiska överraskningar. Finns att beställa här (länk till Lyko).

Psst! Satisfyers kalender finns även i en premiumversion. Beställ den här (länk till Lyko).

4. Julkalender med kolor, Pärlans konfektyr

Den här adventskalendern passar inte bara vuxna, utan även barn. Pärlans konfektyr, som specialiserar sig på att göra kolor på klassiskt vis, har släppt en adventskalender för 2022 som innehåller just kolor i både fruktiga, kryddiga, salta och söta smaker. Köp julkalendern här (länk till Designtorget).

5. Adventskalender med sexleksaker, Feel The Magic Shiver

Ännu en adventskalender med för dig som vill maxa njutningen. Denna kalender består av 24 luckor som alla innehåller sexleksaker av hög kvalitet såsom parvibratorer, glidmedel och massageoljor. Köp den här (länk till Lyko).

Guide: hitta din bästa tekalender inför jul

6. Adventskalender med kaffe, NABO

Vad vore en jul utan en god kopp kaffe att se fram emot varje morgon? Den här kaffekalendern riktar sig till alla vuxna som älskar kaffe, och innehåller 24 koppar kaffe, varav fyra stycken av dem är smaksatta med bland annat choklad och irish cream. Varje kaffepåse är rostad på Bergstrand kafferosteri i Göteborg och kan bryggas i vanlig elbryggare eller som droppkaffe. Klicka hem kalendern här (länk till Designtorget).

7. Erotisk adventskalender, We-Vibe

Detta är den femte upplagan av sexkalendern från We-Vibe, och även i år är den fylld med produkter som fokuserar på njutning. Du hittar allt från spännande spel, glidmedel och vibratorer bakom de 24 luckorna. Produkterna kan avnjutas i eget sällskap eller tillsammans med din partner. Beställ den här (länk till Lyko).

Årets adventskalendrar är här – spana in skönhetskalendrarna redan nu

8. Lyxig chokladkalender, Simply Chocolate

Den här chokladkalendern är perfekt om du vill unna dig, eller någon i din närhet, en kalender med extra mycket choklad. Julkalendern från Simply Chocolate innehåller hela 30 chokladbitar utspritt på 24 luckor som är tillverkade av naturliga ingredienser av hög kvalitet. Köp den här (länk till Bagaren & Kocken).

9. Kalender med vingummi, Wally and Whiz

Är du ett vingummi-fan? Eller kanske har du någon annan vuxen i din närhet som är det? I så fall är denna adventskalender, bestående av 24 luckor med vingummi, den rätta kalendern för dig i jul. Klicka hem den här (länk till Bagaren & Kocken).

7 saker vi stör oss på under julen
0:55

Efter reklamen: 7 saker vi stör oss på under julen

(0:55)

Slå på ljud