Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

ELLE guidar dig till de bästa adventskalendrarna för vuxna

11 okt, 2022 
AvJohanna Sundquist
adventskalender för vuxen 2022
Gör dagarna fram till jul extra speciella med en julkalender! ELLE hjälper dig att hitta de bästa adventskalendrarna för vuxna.
Annons

Julen närmar sig med stormsteg och därmed börjar också butikerna att krylla av de populära adventskalendrarna. Det finns en mängd olika julkalendrar att välja bland, och att hitta en som passar just dig kan därför kännas svårt. ELLE har samlat de bästa adventskalendrarna för vuxna i butikerna just nu. Oavsett om du gillar choklad, lakrits eller vill maxa njutningen!

Adventskalendrar för vuxna – hitta din favoirt i år

Är du en chokladälskare, eller gillar du kanske att mysa upp dig i soffan tillsammans skål med lakrits? I så fall har du kommit helt rätt! Vi har scannat webbshopparna efter adventskalendrar och hjälper dig att hitta rätt variant för just vuxna.

Psst! Sugen på fler adventskalendrar? En adventskalender med skönhet är perfekt till skönhetsfantasten, en te-adventskalender passar teälskaren och adventskalendrar med doftljus passar den som gillar inredning.

1. Adventskalender med choklad, Lindt

Den här adventskalendern är helt rätt för dig som inte kan få nog av choklad. Chokladkalendern från Lindt innehåller 24 stycken praliner, i olika former, som kan avnjutas ända fram till jul. Köp den här (reklamlänk).

Annons
adventskalender med choklad som innehåller 24 stycken luckor från Lindt
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern från Lindt.

2. Julkalender med lakrits, Lakritsroten

Alla lakritsälskare, se hit! Denna adventskalender från Lakritsroten innehåller både söt- och saltlakrits, och består av totalt 24 luckor. En perfekt adventskalender för vuxna, men även yngre som inte kan få nog av lakrits. Läs mer och beställ den här (reklamlänk).

adventskalender med lakrits från Lakritsroten
Klicka på bilden för att komma direkt till julkalendern från Lakritsroten.

3. Sexkalender, Satisfyer

Satisfyer Deluxe Calender är perfekt för dig som är ute efter maximal njutning. Varumärket bakom den omåttligt populära lufttrycksvibratorn Satifyer (som sägs garantera orgasm!), släpper även i år en adventskalender innehållandes 24 stycken erotiska överraskningar. Finns att beställa här (reklamlänk).

Annons
erotisk kalender satisfyer deluxe calendar som passar till äldre
Klicka på bilden för att komma till sexkalendern från Satisfyer.

Psst! Satisfyers kalender finns även i en premiumversion. Beställ den här (reklamlänk).

4. Julkalender med kolor, Pärlans konfektyr

Den här adventskalendern passar inte bara vuxna, utan även barn. Pärlans konfektyr, som specialiserar sig på att göra kolor på klassiskt vis, har släppt en adventskalender för 2022 som innehåller just kolor i både fruktiga, kryddiga, salta och söta smaker. Köp julkalendern här (reklamlänk).

adventskalender med kolor från Pärlans konfektyr
Klicka på bilden för att komma till julkalendern.

5. Adventskalender med sexleksaker, Feel The Magic Shiver

Ännu en adventskalender med för dig som vill maxa njutningen. Denna kalender består av 24 luckor som alla innehåller sexleksaker av hög kvalitet såsom parvibratorer, glidmedel och massageoljor. Köp den här (reklamlänk).

Annons
adventskalender med sexleksaker för vuxen Feel The Magic Shiver Avent Calender
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern.

6. Adventskalender med kaffe, NABO

Vad vore en jul utan en god kopp kaffe att se fram emot varje morgon? Den här kaffekalendern riktar sig till alla vuxna som älskar kaffe, och innehåller 24 koppar kaffe, varav fyra stycken av dem är smaksatta med bland annat choklad och irish cream. Varje kaffepåse är rostad på Bergstrand kafferosteri i Göteborg och kan bryggas i vanlig elbryggare eller som droppkaffe. Klicka hem kalendern här (reklamlänk).

adventskalender med kaffepåsar från Bergstrands kafferosteri
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern med kaffe.

7. Erotisk adventskalender, We-Vibe

Detta är den femte upplagan av sexkalendern från We-Vibe, och även i år är den fylld med produkter som fokuserar på njutning. Du hittar allt från spännande spel, glidmedel och vibratorer bakom de 24 luckorna. Produkterna kan avnjutas i eget sällskap eller tillsammans med din partner. Beställ den här (reklamlänk).

Annons
adventskalender med sexleksaker från We-Vibe
Klicka på bilden för att komma till kalendern från We-Vibe.

8. Lyxig chokladkalender, Simply Chocolate

Den här chokladkalendern är perfekt om du vill unna dig, eller någon i din närhet, en kalender med extra mycket choklad. Julkalendern från Simply Chocolate innehåller hela 30 chokladbitar utspritt på 24 luckor som är tillverkade av naturliga ingredienser av hög kvalitet. Köp den här (reklamlänk).

lyxig chokladkalender av hög kvalitet från Simply Chocolate
Klicka på bilden för att komma direkt till chokladkalendern.

9. Kalender med vingummi, Wally and Whiz

Är du ett vingummi-fan? Eller kanske har du någon annan vuxen i din närhet som är det? I så fall är denna adventskalender, bestående av 24 luckor med vingummi, den rätta kalendern för dig i jul. Klicka hem den här (reklamlänk).

julkalender med 24 luckor vingummi från Wally and Whiz
Klicka på bilden för att komma direkt till julkalender från Wally and Whiz.
7 saker vi stör oss på under julenBrand logo
7 saker vi stör oss på under julen
Annons