Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

Få hemmet att dofta gott i jul – här är adventskalendrarna att satsa på

07 nov, 2022 
AvSandra Bohlin
adventskalender julkalender doftljus
Höj mysstämningen i jul med en adventskalender fylld med härliga doftljus och andra överraskningar! Vi listar butikernas bästa köp, men passa på de säljer slut fort!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vad vore julen utan levande ljus? Höj mysstämningen hemma i jul med en adventskalender fylld med massor av härliga ljus i ljuvliga dofter. Räkna dagarna fram till jul samtidigt som du får snygga inredningsdetaljer till julpyntet som även doftar magiskt, bättre kan det ju inte bli?

Årets julkalendrar med doftljus innehåller allt från noter av trä från barrväxt, och kryddig pumpa till kardemumma, äpple och mjuk doft av sandelträ.

Sugen på fler adventskalendrar? Här har vi listat dem bästa inom skönhet och smink och här kan du spana in adventskalender med saker till vuxna. Tekalender hittar du här.

AdAdventskalender ljus julen 2022 – adventskalender inredning

Nedan listar vi årets advenstkalendrar med doftljus perfekta att inreda med ii väntan på jul. Skäm antingen bort dig själv med en eller ge bort till någon du tycker extra mycket om!

Adventskalender doftljus Yankee Candle 2022

Adventskalender med 24 värmeljus i olika dofter i allt från Christmas Cookie till Peppermint Pinwheels. Läs mer och köp kalendern här (reklamlänk).

Annons
adventskalander doftljus yankee candle
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern.

Adventskalender ljus Voluspa julen 2022

Voluspas populära adventskalender innehåller 12 stycken doftljus där du kan tända ett nytt varannan dag fram till jul. Trimmer för veken medföljer. Du hittar den här (reklamlänk).

adventskalender 2022 doftljus voluspa jul
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern.
Annons

Adventskalender hudvård och doftljus från Meraki julen 2022

Den perfekta adventskalendern för dig som älskar hudvård och doftljus och letar efter perfekta produkter att inreda ditt badrum med! Här får du fyra presenter som håller längre än till jul där gåvorna är gömda bakom ett fönster och väntar på att öppnas de fyra söndagarna före jul. Köp kalendern här (reklamlänk).

adventskalender hudvård doftljus meraki 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

Adventskalender Rituals julen 2022

The Ritual of Advent-kalendern är en perfekt blandning för dig som älskar hudvård och inredning på samma gång! Här hittar du 24 överraskningar med produkter värda 1445 kr, bland annat fyra ljus (ett för varje adventssöndag). Läs mer och köp kalendern här (reklamlänk).

Annons
adventskalender rituals 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

Adventskalender doftljus Meraki julen 2022

Doftljus med varm doft av pumpa som är numrerade från 1 till 4, så tanken är att du ska tända ett ljus under var och en av de fyra söndagarna före jul som en nedräkning. Läs mer och köp kalendern här (reklamlänk).

adventskalender doftljus 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.
Annons

Se mer:

5 saker du vill veta om Marie Olsson NylanderBrand logo
5 saker du vill veta om Marie Olsson Nylander
Annons