Rykten och myter om kändisar – som inte stämmer

Rykten och myter om kändisar – som inte stämmer

Det finns gott om rykten om våra Hollywoodstjärnor, men vilka är egentligen totalt fejk? Här är sju myter som kändisarna själva har dementerat.
05 oktober, 2020

Att det skvallras om kändisar är inget nytt, de är vana vid att det ständigt cirkulerar rykten om dem. De som är riktiga fans brukar ofta älska att diskutera och spekulera kring sina favoriter, och det är inte konstigt att mycket av det som sägs om kändisarna faktiskt inte stämmer.

Kändisarna som dementerat rykten

Här har vi samlat ihop en mängd rykten och myter om kändisarna som de själva till slut har dementerat för att få stopp på spridningen:

Jennifer Lopez har försäkrat sin rumpa

Jennifer Lopez i vit klänning med låg rygg

Jennifer Lopez är känd bland annat för sin baksida.

Många har avundats J-Lo:s bakdel genom åren. Därför kom det inte som någon överraskning att stjärnan hade försäkrat sin mest värdefulla kroppsdel. för nästan 300 miljoner kronor. Men i en intervju med James Korden för några år sedan tog Jennifer Lopez död på ryktet.

– Nej, det där stämmer inte, sa hon och ifrågasatte varför man ens skulle försäkra en kroppsdel.

– Om något händer med den? Om den försvinner? Om någon stjäl den? Vad är ens försäkringen för? sa hon och skrattade.

O.J. Simpson är Khloé Kardashians pappa

kim Khloé Kourtney Kardashian står bredvid varandra

Khloé Kardashian, i mitten, liknar inte sina systrar menar många.

Rykten om att Khloé Kardashian inte skulle ha samma pappa som sina systrar Kim och Kourtney har länge cirkulerat. Många menar att Khloé inte är lik sina systrar alls, varken när det kommer till längd, kroppsbyggnad eller utseende. Anledningen till olikheterna skulle helt enkelt vara att hennes pappa är O.J. Simpson och inte Robert Kardashian – som är pappa till de andra syskonen.

O.J. Simpson och Robert Kardashian stod varandra nära och enligt ryktena ska Khloe’s mamma Kris Jenner ha haft en fling O.J. Detta förnekade han bestämt för några år sedan och talade då även ut om huruvida Khloé skulle vara hans dotter eller ej.

”Aldrig, och jag vill betona aldrig, på något sätt och i någon form, har jag haft något intresse för Kris varken romantiskt eller sexuellt.” skrev han på Twitter.

Han förklarade att Robert var som en bror för honom och att han såklart var stolt över Khloé, precis som han är över alla syskonen Kardashian.

”Men det enkla faktumet är att hon inte är min”.

Cameron Diaz tvättar sitt ansikte med vatten på flaska

När Cameron Diaz skådespelarkarriär var mitt i blom uppkom ett rykte om att hon endast använde riktigt dyrt flaskvatten när hon tvättade sitt ansikte. I en intervju med Harpers Bazar några år senare fick hon frågan om vad det värsta ryktet hon hade hört om sig själv var.

– Att jag tvättar mitt ansikte med Evian vatten endast. Vem vet var det ryktet kom ifrån?

Halle Berry har 12 tår

Ingen vet varifrån ryktet kom, men skådespelaren Halle Berry har inte tolv tår! I en intervju med Extra röt hon ifrån ordentligt.

– Jag vill bara göra det här klart för alla. Så många tror att jag har sex tår på varje fot. Jag har inte sex tår.

Cher har opererat bort sina revben

Cher har aldrig stuckit under stolen med att hon har skönhetsopererat sig flera gånger, men revbenen har hon aldrig rört. Det verkar bara var ett envist rykte som hänger sig kvar skriver Vanity Fair.

Jennifer Lawrence fejkade sitt fall på Oscarsgalan

Jennifer Lawrence ligger i en trapp med en stor vit klänning

Här faller Jennifer Lawrence i trappen när hon är på väg upp för att ta emot sitt pris.

2013 vann Jennifer Lawrence en Oscar för sin prestation i Silver Linings Playbook. När hon skulle gå upp på scenen och ta emot priset föll hon i trappen, men lyckades resa sig upp och ta emot sitt pris så småningom.

Året därefter var hon nära att trilla igen, denna gången på röda mattan innan själva Oscarsgalan. Folk började då spekulera i om hon fejkade det hela för att få uppmärksamhet. I en intervju med Marie Claire förnekade hon dock det hela.

– Tro mig, om jag hade planerat det skulle jag ha gjort det på Golden Globe eller SAG Award. Jag skulle aldrig ha gjort det två Oscarsgalor i rad. Jag tittar på Homeland, jag är skickligare än så, sa Jennifer Lawrence.

Margot Robbie ljuger om sin ålder

Fans tror att skådespelaren Margot Robbie har fejkat sin ålder. Detta ryktet baseras på en artikel från 2008 där det står att hon är 23 år gammal. Det skulle i så fall innebära att Margot Robbie har tagit bort fem år på sin ålder efter att hon blivit känd. Skådespelaren själv har bemött ryktet och berättade då att artikeln helt enkelt innehåller felaktig fakta.

Källa: Elite Daily

Foto: TT

LÄS MER:

10 superkända skådisar som man ändå inte riktigt känner igen

16 kändisar som har varit bästa vänner sedan de var barn

Kändisarna som förlovat sig 2020