Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

10 superkända skådisar som man ändå inte riktigt känner igen

30 sep, 2020 
AvMalin Ny
Judy Greer.
Du kanske känner igen deras ansikten, men troligtvis inte deras namn. Här är 10 kändisar du inte kommer ihåg som var med i den där filmen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

De har medverkat i flera av världens främsta tv-serier och filmer men är, trots det, ganska anonyma i Hollywood. Här är 10 kända skådespelare du helt säkert känner igen – men som du ändå inte riktigt kan placera.

Judy Greer

Judy Greer.
Judy Greer.

Judy Greer har varit med i en hel del populära serier men är trots det ganska anonym i Hollywood. Bland annat har hon haft roller i Two and a Half MenIt’s Always Sunny in PhiladelphiaCalifornicationModern FamilyThe Big Bang Theory, och How I Met Your Mother. Filmer hon har varit med i är 13 going on 30, Ant-Man, Jurassic World, Halloween och 27 dresses. 

Annons

Jenna Elfman

Jenna Elfman.
Jenna Elfman.

En del kanske känner igen Jenna Elfman från tv-serien Dharma & Greg, en serie hon fick flera Emmy-nomineringar för. Elfman har även varit med i flera storfilmer de senaste åren, bland annat Dr. Dolittle, EDtv och Friends with benefits. På senare år har hon dessutom varit med i succéserien Fear the Walking Dead.

Billy Zane

Billy Zane.
Billy Zane.

Minns ni Caledon Hockley från Titanic? Skådespelaren bakom den rollen är ingen mindre än Billy Zane, som dessutom varit med i storfilmen Tillbaka till framtiden och kultserien Twin Peaks.

Annons

Elizabeth Reaser

Elizabeth Reaser.
Elizabeth Reaser.

Elizabeth Reaser har varit med i flera av världens främsta tv-serier – The Sopranos, Law & Order: Criminal IntentGrey’s AnatomyTrue Detective och Mad Men. Dessutom var hon med i de nu något bortglömda Twilight-filmerna där hon spelade xx

Kathryn Hahn

Kathryn Hahn.
Kathryn Hahn.

Kathryn Hahns ansikte känner du förmodligen igen från några av Hollywoods mest framgångsrika komedier – How To Lose A Guy In 10 DaysAnchorman: The Legend of Ron Burgundy och Step Brothers. Hon spelade också mot Mila Kunis och Kristen Bell i filmen Bad Moms.

Annons

Minka Kelly

Minka Kelly.
Minka Kelly.

Om du gillade 500 days of summer kanske du känner igen Minka Kelly, som spelade rollen som Autumn i filmen. Dessutom har hon medverkat tv-serien Friday night lights.

Beth Grant

Beth Grant.
Beth Grant.

Beth Grant har varit aktiv i Hollywood ända sedan 70-talet och har haft roller i storfilmer som No Country for Old Men, Rango och The Artist. Dessutom har hon medverkat i serier som BonesThe OfficeDexterThe Mindy Project och Grey’s Anatomy, bara för att nämna några.

Annons

Clea DuVall

Clea DuVall.
Clea DuVall.

Clea DuValls skådespelarkarriär tog fart redan 1996 och sedan dess har hon varit med i serier som Dangerous minds, RBuffy The Vampire SlayerCSI och Law & Order. Hon medverkade även i Oscarsvinnande filmen Argo, och hade en roll i filmen Veep.

Michelle Hurst

Michelle Hurst.
Michelle Hurst.

Michelle Hurst har länge gått under radarn i Hollywood trots att hon spelat i filmer som Born on the Fourth of JulyChoke och Frances Ha. I första säsongen av Orange is the new black hade hon en framträdande roll som fången Claudette Pelage.

Annons

Brooke Smith

Brooke Smith.
Brooke Smith.

Brooke Smith är förmodligen mest känd för sin roll som Dr. Erica Hahn i serien Grey’s anatomy. Det många lätt glömmer är att hon även hade en stor roll i När lammen tystnar redan 1994 och hon har även medverkat i storfilmen Interstellar. Dessutom kan hon synas i serier som American Horror Story: AsylumRay Donovan och Bates Motel. 

Foto: TT

Läs mer:

11 kändisar som är släkt med kungligheter

Kändisar som gett sina hundar påhittiga namn

Kändisarnas egna bilder från Oscarsgalan 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons