Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

astro så firar du midsommar

Midsommarafton är en ljuv högtid att längta till. Beroende på när i zodiaken du är född finns det optimala sätt att fira den!
27 april, 2022

Ett långbord i trädgården, finlunch på restaurang eller knytis med kompisgänget? Stjärnorna har svaren på hur just du ska fira midsommar i år.

Det beror såklart på ditt tecken!

TV: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: TV: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Väduren

Kära Vädur, vi föreslår att du bjuder in dina närmsta vänner till ett litet och intimt midsommarfirande då du uppskattar att stå i centrum. Det behöver inte vara så märkvärdigt, en linneduk på ett bord i gräset och knytis kommer bli succé.

Oxen

Kära Oxe, du har lätt för att bli ängslig och tycker därför om tydliga planer som spikas i god tid. Sätt upp ett Facebook-event redan nu och bjud in dina vänner till en midsommarlunch med catering, så slipper du tänka mer på detaljerna.

Trött på att bli ghostad? 5 stjärntecken som (förmodligen) inte gör det

Tvillingarna

Kära Tvilling, för dig handlar midsommarhelgen om att få tid för lugn och ro. Vad gäller själva midsommarfirandet gör du bäst i att tacka ja till någon annans inbjudan. Det blir lugnast så.

Kräftan

Kära Kräfta, du behöver vårda ditt inre och skulle må bra av att ägna förmiddagen åt mindfulness, yoga eller meditation. Först därefter är du i ett sinnelag som uppskattar fest och ståhej.

Tips! Spana in årets snyggaste midsommarklänningar här

Lejonet

Kära Lejon, du vill ha en riktigt festlig dag! Börja med champangefrukost och jordgubbar, fortsätt med nubbelunch och se till att skruva upp volymen framåt kvällningen. Bästa sällskapet är likasinnade.

Jungfrun

Kära Jungfru, du tycker om att organisera. För dig är det ett rent nöje att skriva inköpslistor, klicka hem vackra dekorationer och prova ut den perfekta långklänningen. Midsommarafton för dig är ett månadslångt projekt, och ja, varför inte börja i god tid.

Ditt kinesiska stjärntecken – och tecknen du passar bäst ihop med

Vågen

Kära Våg, du uppskattar balans. Om midsommarafton är full av vänner, mat och aktiviteter gör du klokt i att rensa kalendern inför lugnet som infinner sig på midsommardagen. Då kan du äta rester och kolla på serier heeela dagen lång. Skönt!

Skorpionen

Kära Skorpion, finns det personer i din släkt som du helst undviker vid högtider? Bra, då ska du göra just det! Om du är bjuden till ett stort kalas med svärmor, jobbiga småbarn och störiga kusiner har du all rätt att tacka nej. Planera en weekend där du reser bort med någon du håller extra kär istället.

Skytten

Kära Skytt, du uppskattar förändring. Så varför inte rucka lite på traditionen och köra nya inslag i ditt midsommarfirande? Kanske kan du googla upp lekar som lockar mer än små grodorna och sånger som sjungs på andra språk!

Stenbocken

Kära Stenbock, du har haft en utmanande vår och längtar efter att få höra att du duger som du är. Börja redan nu med att säga några peppande ord till dig själv varje morgon och din självkänsla kommer vara på topp lagom till midsommarlunchen.

Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologin

Vattumannen

Kära Vattuman, du uppskattar smakfulla ting. En midsommarlunch på restaurang passar dig. Därefter kan kosan bära till en kvällsaktivitet med fina vänner. Om ingen misstycker kan du föreslå att ni spelar sällskapsspel och sippar champagne, det sobra passar dig bäst.

Fiskarna

Kära Fisk, du är spirituellt lagd och kommer få ut det mesta ur högtiden om du läser på om dess riter och ursprung. Vet du varför man ska hoppa över gärdsgårdar och lägga sju sorters blommor under huvudkudden? Om inte, dags att kolla upp.

Se också: Månadens horoskop maj 2022
1:48

Efter reklamen: Se också: Månadens horoskop maj 2022

(1:48)

Slå på ljud

Inspiration från: Vogue UK

Foto: Unsplash