Trött på att bli ghostad? 5 stjärntecken som inte gör det

14 mar, 2022 
AvEmma Castman
Stjärntecken som inte ghostar
Drömmer du om öppen och ärlig kommunikation när du dejtar? Då ska du definitivt läsa vidare! Beroende på vilket stjärntecken din dejt har kan handlandet nämligen variera – ganska rejält.
Annons
Astrorummet: Trailer
Astrorummet: Trailer

Att börja dejta är ingen självklarhet, speciellt inte för de som har ett förflutet av att bli sårade och lämnade helt utan förvarning. Men faktum är att det i mångt och mycket går att sålla bland potentiella dejter och redan i förväg avfärda de som har en tendens att ghosta, det vill säga plötsligt bara sluta kommunicera.

Anledningen? Våra stjärntecken kan avslöja en hel del om hur vi agerar i relationer…

Stjärntecken som inte ghostar

Det finns nämligen fem stjärntecken som är mindre benägna att ghosta än andra – och de har alla någonting gemensamt: de är antingen eldtecken eller styrda av Merkurius.

Annons

För de som kan en del om astrologi kommer det här inte som någon större överraskning. Merkurius är nämligen kommunikationens planet och eldtecknen älskar konfrontation…

Så, för dig som ogillar när en dejt inte talar klarspråk: här är fem exempel på stjärntecken som (förmodligen inte) kommer att ghosta dig, utan tvärtom, berätta exakt varför de anser att du inte är den rätte.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tvillingtecknet styrs av Merkurius och är väldigt kommunikativt, vilket bland annat innebär att de bra på att hålla i gång samtal oavsett ämne. Därtill är de duktiga på att prata om känslor, samt intresserade av att höra vad folk i deras närhet tycker och tänker. Det här betyder inte att det är enkelt att konversera kring ett uppbrott med en Tvilling, men samtalet kommer definitivt att äga rum.

Jungfru 23/8-22/9

Jungfrun, som också styrs av Merkurius, är en stor förespråkare för öppen kommunikation, även om de inte är lika ivriga att grotta ner sig i sina känslor som Tvillingarna. Så, ger du Jungfrun lite tid kommer hen så småningom att svara eller vilja diskutera situationen med dig. Anledningen till att det kan dröja är för att de vill vara helt säkra på att de får orden rätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Enkelt förklarat: Skytten vill alltid ha sista ordet, så är det bara. Och det innebär att de inte kommer att lämna några relationer utan att de har fått säga sitt. Efter några tuffa samtal kanske du ändå hade föredragit att bli ghostad. Vem vet…

Väduren 21/3-19/4

Väduren är inte intresserad av att tyst försvinna i fjärran. Tvärtom. Passionerad och impulsiv av naturen älskar detta eldtecken en gammal hederlig konfrontation. Och nej, de kommer inte att hålla tillbaka sina känslor för att skona dig.

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet älskar drama, och inget är mer dramatiskt än att ignorera ditt sista meddelande – för att sen höra av sig igen. Därtill tenderar de att alltid hålla sig till sanningen och vara ärliga. Summa summarum: Dejtar du ett Lejon kan du räkna med att de till slut kommer att konfrontera dig och berätta varför de ignorerat dig. Här får du definitivt räkna med brutal ärlighet…

Annons

Intresserad av att ta del av fler svar från stjärnorna? Lyssna på podden Astrorummet som du hittar här!

Artikelinspiration: Elite Daily

Foto: TT

Annons