Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologin

20 jan, 2022 
AvEmma Castman
Carrie i Sex and the city står brud
Planerar du att gifta dig i år? Då kan det finnas både för- och nackdelar med att läsa vidare. Här listar vi nämligen datumet du bör undvika när du ska ingå äktenskap...
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Föredrar du att veta om något hemskt kommer att hända en viss dag, eller tillhör du dem som hellre går ovetandes?

TV: Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologinBrand logo
TV: Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologin

Även om det är många som skulle välja det andra alternativet, finns det förmodligen också de som skulle föredra det första – och det är där astrologin kommer in. Det finns nämligen vissa dagar som är bättre än andra när det kommer till att ta beslut om sådant som hör livet till – däribland valet av bröllopsdag.

Datumet du bör undvika att gifta dig på 2022

Venus är vår kärleksplanet, och en allmän tumregel när man ska ta viktiga beslut som rör ens relation är att kolla upp var planeten står under den aktuella tiden. 2022 finns det till exempel ett specifikt datum där Venus kommer befinna sig på en ganska utmanande plats tillsammans med Saturnus med position i Vattumannen… Nämligen den 28 mars.

Annons

Sett till astrologin kan det alltså vara bra att undvika att gifta sig det datumet, och det beror på att mötet mellan Venus och Saturnus kan ställa till problem. Planeterna är extremt olika varandra då Venus representerar kärlek, partnerskap och sammanhållning medan Saturnus står för begränsningar och stress.

Mer konkret kan mötet mellan planeterna bidra till att Venus uttryck blir begränsat, vilket i sin tur leder till att det kan upplevas svårare att uttrycka starka kärlekskänslor.

Det är dock viktigt att ha med sig att alla inte påverkas likadant, och att alla upplever energier olika mycket. Så, vem vet? Även om den 28 mars 2022 innebära otur för många, kanske det blir din och din partners turdag.

Artikelinspiration: Elite Daily

Foto: TT

TV: Så bra passar du och dina vänner ihop – enligt stjärnornaBrand logo
TV: Så bra passar du och dina vänner ihop – enligt stjärnorna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons