Månadens horoskop september 2022

15 aug, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop september 2022
Månadens horoskop för september 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3–19/4

Hösten är här på allvar och för dig handlar det till viss del om att hitta en arbetsrytm som passar dig. Oavsett om du har ett nio till fem-jobb eller om du arbetar med mer flexibla tider så tar det tid att komma in i vardagen igen. Tillåt dig själv att vara trött och att tacka nej till aktiviteter för att kunna vara hemma och varva ner. Under slutet av perioden återvänder energin och du orkar vara lite mer social.

Oxen 20/4–20/5

Under september tar du ett steg framåt i din karriär. Du ställs inför nya utmaningar som kräver att du har huvudet på skaft. Du inser att du längtat efter den här typen av förändring och kastar dig över allt nytt med en entusiasm som inte är vanlig hos Oxen. Hela perioden blir rolig, men också slitsam. Många gånger känns hjärnan överladdad med information, men på något sätt reder du ut situationen.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Om augusti står för utveckling, står september för stabilitet. Du förankrar dig både i ditt privatliv och i ditt arbete. Det har periodvis stormat kring dig, men nu börjar du hitta ett välbehövligt lugn där du kan få utrymme att utforska den person du vill vara. Är du singel finns det goda möjligheter att du träffar någon mot slutet av perioden. Det här är en människa som har möjlighet att förändra ditt liv på mer än ett sätt.

Kräftan 21/6–22/7

Under den här månaden hittar du hem på allvar. Precis som Tvillingarna har du haft det stormigt, men september tillåter dig att landa i en vardag som du trivs med. Du har kämpat med att släppa delar av ditt förflutna, men nu inser du att du kan kombinera det som varit med det som du strävar mot. Det här blir en månad som bjuder på värdefulla insikter om dig själv.

Lejonet 23/7–22/8

September blir betydligt lugnare än augusti även om den här höstmånaden bjuder på en del drama och en emotionell berg-och-dalbana. Den stora skillnaden mellan den här och förra månaden är att du har utvecklat ett driv i en viss riktning och du är mer medveten om vad du vill. September bjuder på flera överraskningar som har med ditt privatliv att göra. Här gäller det att vara beredd på allt.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Under september går du in i en nöjescykel. Du är ovanligt social och tackar inte nej till en middag eller en fest om du inte måste. Som singel lever du livets glada dagar. Du flirtar dig igenom hela den här perioden och det kan skapa en del förvecklingar. Du är på hugget både fysiskt och emotionellt. Inga utmaningar är för stora och inga problem omöjliga att lösa. Om det är någon månad som du ska försöka att ta ett steg uppåt i din karriär så är det nu. Din karisma och din kompetens väcker nyfikenhet hos dina chefer. Slutet på perioden kan bjuda på en kortare resa.

Vågen 23/9–22/10

September inleds med en självförtroendekris. Du börjar tvivla på dig själv som person och på din yrkesroll. Det grubblas en hel del de första veckorna, men något sker som förändrar ditt sätt att se på det mesta i ditt liv. Den insikt som du får i mitten av september får dig att växa både i styrka och i självkänsla. En bidragande orsak till den här plötsliga förändringen är en ny bekantskapsom seglar in i ditt liv.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Under början av september mår du som bäst. Livet flyter på i ett behagligt tempo och du hinner med både på arbetet och hemma. Under månaden trappas arbetstakten och kraven upp, vilket kan göra det svårt att hinna landa mellan veckorna. Det du bör tänka på är att avsätta tid för dig själv till saker som du tycker om att göra. Det här är också en bra period att komma igång med goda vanor som träning.

Skytten 22/11–21/12

Under september känns det som om allt sker på en gång. Den kontroll du kämpat för att få under sommaren är som bortblåst och du tvingas acklimatisera dig till nya situationer på daglig basis. Även om det här är en tuff period så är den också väldigt berikande. Det du lär dig under september är erfarenheter du kommer ha med dig under hela livet. Slutet på perioden kan bjuda på en liten arbetsflirt.

Stenbocken 22/12–19/1

Det blir en rolig, stressig månad med utmaningar både privat och på jobbet. Du har alltid varit lättlärd, men nu gäller det att ligga på topp för att hänga med. Du inser att du har blivit något av en påläggskalv på jobbet och tränas ständigt i nya uppgifter, vilket tyder på att din chef har planer för din framtid. Privat njuter du av livet och av att umgås med en viss person.

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Under september förändras något i din vardag. En person som varit en del av ditt hushåll eller familj verkar ge sig iväg för att arbeta eller plugga på annan ort. Det här kan medföra förändringar i dina vardagliga rutiner och du måste ge dig själv en chans att anpassa dig till allt nytt. På jobbet väntar en ovanligt stor utmaning den här månaden. Slutet på perioden bjuder på goda nyheter för ekonomin.

Fiskarna 19/2–20/3

Du får möjlighet att träna upp dig inom ett helt nytt område. Även om du inte är säker på om du vill arbeta med det här så inser du värdet av en bredare kompetens. Det verkar komma in nya kollegor och chefer i ditt liv under september. Vanligtvis brukar du ha lätt för att ta dig an nya människor men nu kan du uppleva att det blir svårt, i alla fall när det gäller vissa.

Foto: Imaxtree

Annons