Månadens horoskop oktober 2022

15 sep, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop oktober 2022
Månadens horoskop för oktober 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3–19/4

Oktober blir en riktig festmånad för dig. Du blir medbjuden på både större och mindre tillställningar. Du njuter verkligen av att vara social och är ofta festens mittpunkt. Som singel flirtar du en hel del, men det verkar inte leda till något mer varaktigt. I slutet av perioden kommer det in en ny person i ditt liv och det förändrar mycket både privat och på jobbet.

Oxen 20/4–20/5

Oktober handlar om att landa i allt som är nytt i ditt liv. Tillåt dig att sakta ned tempot privat och bara delta i de aktiviteter som du verkligen vill vara med på. Under oktober kan det förekomma en del kortare resor då du laddar energi och hittar vardagsinspiration. Du träffar många nya och spännande personligheter vilket vidgar din vänskapskrets. Genom att vara öppen lär du dig mycket.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Det blir en lugn och behaglig månad privat men på jobbet har det byggts upp många spänningar. Du behöver lugnet i privatlivet för att orka med allt som händer på arbetet. Det blir en kontrasternas månad och en utvecklande period då du lär dig att hantera konflikter på ett helt nytt sätt. Plötsligt blir du den vuxna i sällskapet i stället för att vara den impulsiva.

Kräftan 21/6–22/7

Du lär känna många nya människor den här perioden men du inser samtidigt vilka personer du vill ha kvar i ditt liv och vilka som är värda att kämpa lite extra för. Du agerar på känsla under oktober och oftast leder din magkänsla dig rätt. I mitten av perioden hamnar du i en situation som är väldigt förvirrande och varken förnuft eller känsla hjälper. Här bör du ta ett steg tillbaka och omvärdera allt du vet. Var öppen för det nya.

Lejonet 23/7–22/8

Du funderar på att förändra din livsstil radikalt. Det kan handla om att börja plugga, eller byta arbete eller bostad. Det här är något som har grott hos dig under lång tid men först nu börjar du göra realitet av tanken. Det blir många små steg som tar dig i riktning mot den förändring du vill skapa. I slutet på oktober blir du väldigt inspirerad av en person som du möter.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Oktober blir septembers raka motsats. Det blir en lite loj och behaglig månad som bjuder på få utmaningar och ett ganska lugnt socialt liv. Efter förra månadens utsvävningar behöver både du och din ekonomi tid för återhämtning. Det här är en bra period att skapa nya goda vanor som har med din hälsa och ditt privatliv att göra. Ett erbjudande i slutet på perioden väcker både nyfikenhet och frågor.

Vågen 23/9–22/10

Oktober blir en magisk månad full av överraskningar och nya upplevelser. Du inspireras av din omgivning och varje dag lär du dig nya saker både om dig själv, ditt arbete och din förmåga att leda och vägleda. Du verkar fungera som chef eller mentor för en yngre person och hen ser upp till dig väldigt mycket. Det är mycket för hens skull som du tar på dig mer ansvar och utvidgar dina kunskaper. Du vill vara den förebild som hen ser i dig. I slutet av perioden börjar du planera för framtiden. Nya möjligheter ger dig både inspiration och lite av Vågens vanliga beslutsångest.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Oktober blir en krävande period då du har lätt för att hamna i konflikt med människor. Du är trött på att behöva dra det tunga lasset bara för att andra inte riktigt orkar. Dina chefer förstår inte den problematik du brottas med dagligen och själv känner du dig periodvis väldigt ensam. I mitten av perioden möter du en ny kollega som tycks fatta precis vad du känner och tillsammans kan ni klara alla hinder.

Skytten 22/11–21/12

Den här perioden tycks andas romantik för Skytten. Oavsett om du är i ett etablerat förhållande eller singel kretsar dina tankar ständigt kring känslor och fysisk attraktion. Emotionellt är du redo för ett förhållande, men vissa Skyttar kan ha svårt att få in ytterligare en relation i sitt upptagna liv. Det är mycket du måste försaka för att få ett förhållande att fungera och frågan är om du tycker att det är värt priset.

Stenbocken 22/12–19/1

Oktober bjuder på både privata och arbetsmässiga framgångar. Även om det är en slitig månad är det också roligt och utvecklande. Du verkar resa en del vilket begränsar dina möjligheter till ett rikt socialt liv. Lägg till att du dessutom har privata ambitioner tillsammans med ditt vanliga arbete så blir det nästan ingen tid över till nöjen alls. Du får helt enkelt börja boka in dina vänner om ni ska hinna ses.

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Du försöker få till en fungerande vardag och det är svårare än du föreställt dig. Både på arbetet och privat förändras förutsättningarna hela tiden och det gäller att hänga med i svängarna. Under mitten av perioden blir du överraskad och imponerad av en ung släkting eller vän. Slutet av oktober handlar om vänskap och om ett fritidsintresse.

Fiskarna 19/2–20/3

Nu får du nytta av din förmåga att kunna acklimatisera dig till nya grupper. Förutsättningarna på arbetet förändras och du hamnar i en ny konstellation. Du funderar igenom situationen och inser att det handlar mer om din attityd än om gruppen. Om du projicerar positiv energi kommer du få tillbaka en hel del. Det handlar om att ha rätt inställning.

Foto: Imaxtree

Annons