Signaturplagget du bör ha i höst – baserat på ditt stjärntecken

19 aug, 2022 
Hösten betyder nystart – både trendmässigt och när det kommer till astrologi. Låt stjärnorna styra garderoben denna säsong, här är signaturplagget du ska satsa på baserat på ditt stjärntecken!
Annons
VIDEO: Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken
VIDEO: Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken

Väduren

Väduren är målmedveten och utåtriktad, och en van ledare i de flesta sammanhang. Men i höst är det dags för dig att ta ett steg tillbaka – låt andra styra för en gångs skull! Vädurens självförtroende och experimentlusta speglas ofta i hennes modeval, men i höst gör du klokt i att låta de höga klackarna och grälla färgerna vila. Låt istället den klassiska vita skjortan bli ditt signaturplagg i höst och representera det oskrivna blad som är du!

Vit skjorta från Djerf Avenue.

Oxen

Oxen är hårt arbetande och stabil, men ibland kanske du jobbar på lite för mycket utan att titta upp och reflektera över var du befinner dig i ditt liv. Den här hösten står stjärnorna rätt för dig att hitta mer balans, och se ditt liv i ett större perspektiv. Är du nöjd med där du befinner dig i livet? Är du på rätt karriärbana? Ditt signaturplagg den här hösten blir ett yogaset. Låt reflektionen ta plats och balansen infinna sig. Namaste.

Annons
Yoga set Casall
Yogaset från Casall.

Tvillingarna

Tvillingarna befinner sig ständigt i rörelse, men den här hösten är en perfekt tid för dig att fokusera all den energin. Just nu har du perfekta förutsättningar att koncentrera dig på ett av dina alla projekt. Läser du mycket? Dags att starta en bokklubb! Har du en affärsidé du gått och funderat på? Dra igång det där företaget! Ditt signaturplagg den här hösten blir powersuiten – en kostym som reflekterar the boss bitch energy som omger ditt tecken denna höst.

Power suit från NA-KD
Återvunnen kostym från NA-KD.

Kräftan

Kräftan är det stjärntecken som alltid tar hand om allt och alla, men lätt glömmer bort sig själv. Nu är det optimal tid för dig att släppa den rollen och lägga mer tid och resurser på dig själv. Du behöver inte alltid vara beskyddaren som sätter andra först, den här hösten är optimal för dig att vara lite ego. Ditt signaturplagg i höst är en riktigt lyxig, opraktisk och minimal märkesväska! I denna ska du inte få plats med plåster och huvudvärkstabletter till alla som behöver det, du behöver inte alltid vara föräldern i gänget. Treat yo' self!

Annons
Miniväska Jacquemus
Jacquemus Le Chiquito miniväska på Mytheresa.

Lejonet

Lejonet är det tecken som är mest full av energi och passion och den här hösten är ett ypperligt tillfälle för dig att kanalisera den energin i intressen som tar dig ut i världen. Låt din passion driva dig och din nyfikenhet visa vägen, även om den tar dig på en backpacker-turné eller bara en på en promenad i ditt lokala naturområde. Ditt signaturplagg denna höst blir en chic men praktiskt hatt som får följa med på alla äventyr! Pluspoäng för att den även är både frilufts- och rave-kompatibel.

Annons
Hatt från Rains
Boonie-hatt från Rains på Aplace.

Jungfrun

Jungfrun tycker om att ha kontroll, och har ibland svårt för att låta andra styra. Men den här hösten är ett bra tillfälle för dig att träna på att lita på människor runt omkring dig och bygga förtroende för andra. Öva dig på att be om hjälp och våga vara sårbar, du behöver inte alltid vara den starka. Ditt signaturplagg denna höst är stödstrumpor, för du måste helt ärligt bli bättre på att ta emot stöd.

stödstrumpor
Stödstrumpor från Digideals.

Våg

Vågen är, om vi ska helt ärliga med varandra, väldigt velig. Du ifrågasätter dig själv – och varenda beslut du tar. Men nu går vi in i vågens säsong, det här är DIN tid. Nu ska du träna på att speak your mind och sätta dig själv först. Ditt signaturplagg den här hösten blir ett riktigt statement-halsband med klös, en dramatisk accessoar som skriker självsäkerhet!

Annons
Statement halsband
Statement-halsband från Uncommon Souls på Zalando.

Skorpionen

Skorpionen är van vid att kontrollera allt runt omkring sig, kanske allra mest sig själv. Den här säsongen är optimal för dig att släppa lite på kontrollen och go with the flow. Känslorna du känner behöver inte alltid tryckas undan, även om det kan kännas enklare. Både det goda och det onda fyller en funktion och är viktigt att tillåta sig känna. Du behöver helt enkelt bli lite snällare och mjukare mot dig själv, så ditt signaturplagg i höst är ett mjukt och mysigt kashmirset.

Kashmir set
Kashmirset från Davida.

Skytten

Skytten är av naturen nyfiken och energisk, åtråvärda egenskaper men som ibland kan leda till att du tar på dig för mycket och får lite för mycket på ditt bord. Den här hösten står stjärnorna helt rätt för dig att fokusera din energi på en sak. Istället för att göra allt halvdant bör du nu välja ett av alla dina projekt att lägga din fulla energi på. Ditt signaturplagg i höst är Levi's 501:or. De klassiska blåjeansen passar till allt och tillåter dig lägga mindre tid på din garderob och fokusera mer på målet i sikte.

Annons
levis jeans 501
Levi's klassiska 501:or.

Stenbocken

Stenbocken är ett hårt arbetande tecken, och har ständigt målet i sikte. Men var har du egentligen fått målet ifrån..? Om du tillåter dig att bli lite filosofisk är det just nu extra bra förutsättningar för dig att fundera på vad din drivkraft är. Tvinga dig själv att stanna upp och lyfta blicken, ibland är det resan som är målet och du gör gott i att ta en paus och se det du redan har, inte bara springa för att komma längre fram. Ditt signaturplagg är: Något du redan har i garderoben, sorry. Ibland måste vi bli bättre på att uppskatta det vi har.

Annons
Stenbocken
Stenbocken bör uppskatta det hen har.

Vattumannen

Vattumannen är vanligtvis uppfinningsrik och kreativ, men känner sig just nu stagnant och frustrerad. Det känns som att du står och stampar, och för att komma ur den här krisen behöver du byta perspektiv och testa något helt nytt. Du behöver skaka om ditt synsätt och ditt signaturplagg den här säsongen blir den surrealistiska skoklänningen från Loewes höstkollektion, för vem säger att en sko behöver sitta på foten?

loewe shoe dress
Loewe FW22.

Fiskarna

Övergången från sommar till höst är ofta tuff för fiskarna. Hösten blir en hård verklighet i kontrast till den drömska sommaren, och det blir en chock för den romantiska fisken. Du ska dock försöka ta vara på den hårdheten, och passa på att se dina relationer i verklighetens ljus. Hösten är en optimal tid för dig att våga ha de tuffa samtalen och möta de obekväma sanningarna. Ditt signaturplagg den här hösten är en cool och hård bikerjacka, för du behöver tuffa till dig om du ska orka ta de konflikter som komma skall.

Annons
biker jacka stand studio
Skinjacka från Stand Studio.
SE OCKSÅ: Här är de viktigaste astrologiska datumen att hålla reda på
SE OCKSÅ: Här är de viktigaste astrologiska datumen att hålla reda på
Annons