Månadens horoskop november 2023

09 okt, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop november 2023
Månadens horoskop för november 2023 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planetBrand logo
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planet

Väduren 21/3–19/4

Början av perioden handlar mycket om familjen och saknaden efter de som inte längre är med oss. Det blir en lugn och eftertänksam inledning på månaden. Under mitten av perioden låter du vardagen ta över, då handlar mycket om rutiner och ramar, men också om att bejaka din sexuella och sensuella sida. I slutet av november intensifieras både ditt arbete och ditt sociala liv, här gäller det att hitta egentid.

Oxen 20/4–20/5

November inleds lite mer stillsamt, det kan röra sig om en period med lättare sjukdomar. Under mitten av perioden känner du ett behov av att lära känna nya människor men det är också en period då du kanske inleder en flirt. För ovanlighetens skull känner Oxen ett behov av förändring i sin vardag och då främst i sitt privatliv. Arbetsmässigt rullar det mesta på bra, du både utmanas och växer.

Annons

Tvillingarna 21/5 –20/6

Månaden inleds med att en person nära dig på ett eller annat sätt försvinner ut ur ditt liv, det kan exempelvis handla om en flytt. Tvillingarna är inte särskilt bra på att hantera den här typen av känslor och det gör att du trycker undan de ledsna känslorna. Från mitten av perioden väntar roliga nyheter och en hel del sociala aktiviteter.

Kräftan 21/6–22/7

Det blir en mysig och familjeorienterad inledning på månaden. Du umgås mycket med nära och kära, kanske har du till och med semester. Mitten av perioden handlar om att bejaka dig själv och dina behov. Slutet på månaden blir en upptrappning både på jobbet och i ditt sociala liv. Du möter många nya människor som kan inspirera och utmana dig.

Lejonet 23/7–22/8

Den inledande delen av månaden handlar mycket om dig och ditt liv. Det blir en period då du fattar en hel del avgörande beslut både privat och på jobbet. Just nu är du väldigt driven och framåt. Du skakar av dig motgångar och fortsätter som om ingenting hänt. Förr eller senare kommer saker att komma ikapp dig och då måste du ta dig tid att bearbeta dina känslor. Slutet av november fokuserar på ekonomin.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Under början av november landar du i ett lugn och i en strukturerad vardag, som du längtat efter. Mitten av perioden handlar om att frigöra sig från fördomar och våga satsa stort. Det blir en bra och inspirerande tid men också lite skrämmande eftersom det är så mycket nytt på gång i ditt liv. I slutet av november kommer det in energi från Mars och stabilitet från jord vilket gör det till roliga och produktiva veckor.

Vågen 23/9–22/10

Det blir en turbulent start på månaden som kulminerar den 13:e då det är Nymåne. Nerverna sitter utanpå kroppen och du reagerar starkt på små motgångar. Det här är något som du måste gå igenom för att kunna komma ut starkare och med ett nytt självförtroende. Efter Fullmånen den 27:e får du ny positiv energi att ta med dig in i det nya året, något du kan behöva i mörkret. Du kan ta ett viktigt kliv framåt i din karriär under den här perioden.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

I början av november saktar du ned tempot och börjar en inre resa. Du tänker mycket på livets svåra frågor och vissa Skorpioner isolerar sig nästan helt under en kortare period. Efter Nymånen börjar du långsamt komma ur ditt skal och hitta tillbaka till dina vänner och dina intressen. Fullmånen den 27:e markerar en viktig milstolpe i ditt liv, det är då du väljer väg. Det blir en intressant och lite omtumlande period.

Skytten 22/11–21/12

Under novembers första dagar går du in i ett inre lugn. Du landar i dig själv och kan tillåta dig att känna både sorg och glädje utan att det tar över din vardag. I mitten av perioden lär du dig många nya saker. Du tvingas att acklimatisera dig till nya situationer och människor. Det blir en rolig och utmanande period. Slutet av november fokuserar mycket på familjen och på de stundande högtiderna.

Stenbocken 22/12–19/1

Det blir en lugn och familjär inledning på november. Du har en tillfällig paus från både privata satsningar och arbetet och passar på att vila upp dig och umgås med din familj. Mitten av perioden handlar om att sätta nya mål och att bygga upp ditt självförtroende ytterligare. Efter Fullmånen får du ny energi som du investerar i dig själv. Slutet på perioden blir lite lätt kaotisk men väldigt rolig.

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Du inleder november med att fokusera på din familj och dina vänner. Det har varit för mycket arbete den senaste tiden och du känner att du har glidit ifrån det som är din verkliga prioritet i livet. Mitten på perioden kan bjuda på en resa, privat eller med jobbet. Du står inför ett vägval i karriären och efter Nymånen ser du saker klarare och kan enklare välja vad du vill göra.

Fiskarna 19/2–20/3

Det blir en ganska lugn inledning på månaden. Du tonar ned arbetet till förmån för nära och kära. Det här är en viktig tid för dig att utvecklas och växa. Det är också en tid då du konfronterar dig själv och tvingas svara på frågor som rör din sexualitet och kärlek. Efter Nymånen träder du fram som en ny, starkare och mer positiv version av dig själv.

Foto: Imaxtree

Annons