Månadens horoskop november 2022

13 okt, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop november 2022
Månadens horoskop för november 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3–19/4

November blir oktobers raka motsats. Du känner dig trött och utarbetad både när det gäller jobbet och socialt. Du skulle behöva ett miljöombyte. Har du möjlighet till en kortare resa eller ett par lediga dagar kommer det att hjälpa dig igenom den här månaden. Ditt humör är väldigt ambivalent. Du provocerar och är grinig vilket gör att du ofta hamnar i konflikter.

Oxen 20/4–20/5

Det blir en intensiv månad både arbetsmässigt och privat. Du har börjat bli bekväm med den position du har på jobbet så därför blir du tveksam, men också smickrad när din chef vill att du ska ta ytterligare ett kliv uppåt. Oxen är nyfiken och tycker om att lära sig nya saker samtidigt som du ogillar förändringar. Slutet på perioden bjuder på ett miljöombyte som kommer hjälpa dig att ladda energi.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Under november kämpar du med ett ganska delikat dilemma. Här gäller det att både vara finkänslig och bestämd på samma gång. Är du för medgörlig blir du överkörd och är du för tuff får du ingen respons av dina kollegor. Under november försöker du successivt byta ut människor i din bekantskapskrets som tar mer energi än de ger. Du har ingen plats i ditt liv för den typen av parasiterande beteende.

Kräftan 21/6–22/7

November bjuder på både nöjen och utmaningar. Mycket handlar om att du måste omfamna det nya i ditt liv och våga släppa taget om det gamla. Du tenderar att hålla fast vid relationer som sedan länge är döda. Det är en av Kräftans stora utmaningar, att kunna gå vidare och lämna delar av sitt liv bakom sig. Under slutet på perioden väntar goda nyheter som rör din lön eller ditt arbetsschema.

Lejonet 23/7–22/8

November blir lite av en nystart för dig. När människor omkring dig börjar bli trötta och avtrubbade är det precis tvärtom för dig. Du hittar inspiration och arbetsglädje i de små sakerna och tycker att det är roligt att utmana dig själv inom områden som du inte behärskar så bra. Under slutet på månaden väntar lite oroväckande nyheter. Här gäller det att försöka fortsätta vara positiv och inte fundera för mycket.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Du går in i en ganska jobbig period och kämpar med både motivation och trötthet. Just nu har du svårt att hitta en bra rytm när det gäller dina mat- och sovvanor. Du tenderar att slarva med maten och har svårt att komma till ro på kvällarna. Om du inte redan tränar kan det vara ett bra sätt att få bukt med den här typen av ovanor. I slutet på perioden börjar du komma in i julstämning och då piggnar du till rejält.

Vågen 23/9–22/10

November går fort eftersom det är en så intensiv månad. Du har mycket både privat och på jobbet vilket gör att du ofta slarvar med att ta hand om dig själv. Det finns en risk att du drar på dig en hel del infektioner den här perioden. Ibland känns det som om du inte ens hinner bli helt frisk innan du blir drabbad igen. Kanske bör du inse att det här är kroppens sätt att protestera mot din hektiska livsstil.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Du går in i en bra period trots kylan och mörkret. Du hittar kraft hos dina vänner och din familj. På jobbet väntar en hel del utmaningar, något som är både roligt och jobbigt på samma gång. Just nu är du väldigt duktig på att säga nej om det blir för mycket. Det gäller både arbete och privata åtaganden. Vissa av dina vänner tycker att du är lite tråkig, men du vet att om du ska orka hela vintern måste du få vara egoistisk ibland. Den här perioden möter du många inspirerande och härliga människor. Du lär dig mycket, särskilt om du vågar släppa på dina fördomar och omvärdera vissa av dina åsikter.

Skytten 22/11–21/12

Den svärmiska känslan från förra perioden börjar lägga sig och världen ser inte lika rosaskimrande ut längre. Även om kärlek och vänskap är två grundläggande faktorer som ger dig energi i mörkret så handlar det nu mer om en vardaglig, lite sävlig värme snarare än ett rus av känslor. Den här månaden handlar mycket om att förbereda sig inför den kommande perioden. Du vill ligga steget före.

Annons

Stenbocken 22/12–19/1

Början på november går i samma stil som oktober. Du har fullt upp och hinner inte landa innan nästa äventyr sätter igång. Mot slutet av perioden är du trött, men lycklig. Har du möjlighet att resa bort några dagar kan det bli den energikick du behöver för att orka med december. Under den här perioden får du mycket positiva omnämnanden både från dina kollegor, chefer och mentorer.

Vattumannen 20/1–18/2

I november börjar du säga nej. Du har varit alldeles för snäll med att ställa upp på andra, men nu är det stopp. Du överväger noga innan du tar på dig ett extra uppdrag eller arbetsuppgift. Du vet att du är slutkörd och i behov av en längre vila samtidigt som det är svårt att peta in i ditt fulltecknade schema. En infektion kan tvinga dig till den passivitet du behöver.

Fiskarna 19/2–20/3

November blir roligare än oktober. Du känner att du passar in bättre och för Fisken är det viktigt att känna tillhörighet. Du har kämpat på bra i allt det nya, men när du börjar landa är du helt utmattad. Du behöver mindre arbete och mer socialt berikande aktiviteter för att hitta tillbaka till ditt vanliga positiva jag. Slutet på perioden handlar om budget för jul och nyår.

Foto: Imaxtree

Annons