Husdjuret du bör skaffa baserat på ditt stjärntecken

16 sep, 2022 
AvEmma Castman
Husdjuret du bör skaffa baserat på ditt stjärntecken
Osäker på vilket husdjur som faktiskt passar dig bäst? Då ska du definitivt läsa vidare. Här listar vi djuret som är mest kompatibelt med just ditt stjärntecken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärnteckenBrand logo
Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken

Iller, hamster eller kanske en ödla? Ja, varje stjärntecken har ett särskilt husdjur som passar dem bättre än andra. Spana in listan nedan och se vad stjärnorna säger om din perfekta husdjursmatch!

Astro: Husdjuret som passar ditt stjärntecken bäst

Väduren – En iller

Väduren är känd för att vara djärv, ambitiös och väldigt glädjefylld. Därtill är energinivån ofta hög – precis som en illers. Matchningen är med andra ord perfekt! Är du vädur och skaffar en iller kommer ni gå ihop med varandra från dag ett, tillsammans kan ni leka och du får nytta av din uppfinningsrikedom för att underhålla din lilla älskling.

Annons

Oxen – En sköldpadda

Som jordtecken älskar oxen att få kontakt med naturen och koppla av i idylliska miljöer. De är ståndaktiga och envisa i temperamentet, likt en sköldpadda. Ni två är således en perfekt match eftersom ni envist rör er i er egen takt och låter saker ta tid. Därtill behöver båda utrymme för att växa.

Tvillingarna – En papegoja

Tvillingarna är en lekfull och kvick karaktär som kan prata med vem som helst om vad som helst. De är intellektuella och ständigt nyfikna på att lära sig mer, ungefär som en papegoja! Tillsammans kommer ni utgöra det perfekta paret där samtal pågår och hemligheter delas – dagen lång. Kom dock ihåg att alla kanske inte behöver höra allt... Ni kommer med säkerhet behöva träna på att hålla hemlisar.

Kräftan – En katt

Kräftan är mycket intuitiv och lägger snabbt märke till energier som omger dem. Därtill representerar de komfort, hemlighet och egenvård – precis som en katt. Ni gillar närhet och kommer älska att mysa tillsammans, dag som natt. Det bästa med matchningen är att katter är superinkännande och ger kräftan precis det hen behöver.

Annons

Lejonet – En tupp

Lejonet älskar teater och är inte sen med att fira sig själv. Därtill är de konstnärliga och kreativa och trivs i miljöer där de får leva ut – likt den något stimmiga tuppen. Från deras höga rop på morgonen till deras skrockande på dagen kräver de uppmärksamhet – vilket är precis vad de får med ett lejon som kompis.

Jungfrun – En hund

Jungfrun är perfektionist och känd för att vara både logisk och praktisk i sitt handlande. Därtill är de både omtänksamma, snälla och stöttande – vilket gör huden till deras perfekta följeslagare. Tillsammans kommer ni njuta av era många promenader och känna samhörighet över behovet av rutiner och struktur.

Vågen – En dvärgpapegoja

Det viktigaste för vågen är ett liv i balans och harmoni. De trivs bäst tillsammans med andra och har en förkärlek till lyx och flärd, vilket gör att de kommer passar perfekt tillsammans med en dvärgpapegoja (även kallad kärleksfågel). Ni blir varandras själsfrände där det viktigaste är partnerskapet.

Annons

Skorpionen – En hamster

Intuitiv, hårt arbetande, listig och tålmodig. Ja, det är egenskaper som beskriver skorpionen väldigt bra. Därtill är de både kvicktänkta och tempofyllda vilket speglar hamsterns egenskaper exemplariskt. Hamsterns intensiva energipersona kommer att vara en perfekt match för en skorpion, som är hård, kraftfull och uppmärksamhetssökande.

Skytten – En häst

Detta eldtecken går i gång på äventyr och älskar att ständigt vara i rörelse. Som skytt är du född för att utforska och lever efter att sätta dina egna regler. Med tanke på att tecknet är till hälften människa till hälften häst kommer det säkert inte som någon överraskning att det mest kompatibla husdjuret är just häst. Men det beror inte bara på de yttre likheterna, både skytten och hästen gillar nämligen att gå sin egen väg, vilket kommer göra er oskiljaktiga.

Stenbocken – En kanin

Som stenbock tenderar du att emellanåt uppfattas som kall och det beror på din reserverade natur. Men det gäller att inte låta sig luras! Stenbockar är nämligen väldigt lekfull så fort man lär känna dem. De är observanta och kloka, ungefär som kaninen. Med tiden utvidgar både stenbocken och kaninen sin visdom och kunskap om världen runt dem vilket gör er till den perfekta matchen! Er tysta men nyfikna natur kommer nämligen passa väl ihop.

Annons

Vattumannen – En ödla

Vattumannen är frisinnad och excentrisk, samtidigt som tecknet njuter av ensamtid och frihet – något som gör ödlan till det perfekta sällskapsdjuret. Både ödlan och vattumannen är nämligen kända för att njuta av det sociala, men väljer trots det att ofta leva avsides. Samtidigt som ni ofta visar känslor och flyr från situationer som känns jobbiga.

Fiskarna – En fisk

De som tillhör fiskarnas tecken är ofta kreativa och känsliga med en oändlig fantasi. De dras mellan verklighet och fantasi och är födda till att upptäcka – vilket (inte helt oväntat) gör fisken till det perfekta husdjuret. Både fiskarna och fiskarna är kända för sin intuitiva inställning till livet. De litar på sin magkänsla och instinkt när de fattar beslut och kommer omedelbart känna ett starkt band till varandra. Tillsammans kan ni njuta av er egen frihet och simma i er takt.

Artikelinspiration: Metro UK

Foto: TT

Annons