Månadens horoskop juni 2022

13 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop för juni 2022
Månadens horoskop för juni 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
VIDEO: Drinken du ska dricka baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
VIDEO: Drinken du ska dricka baserat på ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den första delen av juni intensifieras tempot. Periodvis kan det kännas som om du fastnat i ekorrhjulet igen och du längtar efter en längre sammanhängande ledighet. Samtidigt är det här en härlig och energigivande period. Du möter många inspirerande människor både privat och genom arbetet. Mycket handlar om att etablera nya kontakter både för nuet och för framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Juni fortsätter i samma anda som maj. Du är ovanligt positiv och är inte rädd för att testa dina gränser och kasta dig in i förändringar. Det här är ett beteende som är olikt Oxen, men Solens påverkan gör dig mindre rädd och mer benägen att våga satsa. Under den här perioden växer ditt självförtroende och du känner dig ovanligt glad och fri. Under juni ökar du även dosen av träning eller andra goda vanor.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Juni blir Tvillingens tid. Det mesta du tar dig för den här perioden ger ett positivt utfall och det stärker ditt självförtroende. Det här är en påverkan som liknar Oxens och den är starkare ju tidigare i tecknet du är född. Juni handlar också om att mogna i beslut och inse att livet aldrig kommer att bli detsamma som före corona, men ändå vara nöjd. Det är inte bara förutsättningarna som har förändrats, du är inte heller samma person som du var för två år sedan. Slutet av perioden kan bjuda på ett miljöombyte i form av en kortare eller längre resa.

Kräftan 21/6-22/7

Du jobbar fortfarande hårt på att bli den person du vill vara. Det handlar om att slipa kanterna något och bli mer ödmjuk både i din vardag och mot dig själv. Under lång tid har du brottats med dåligt samvete för saker som du sagt och gjort samtidigt som du upprepar ditt beteende och du vet inte varför. Nu har du blivit mer förlåtande mot dig själv och det gör också att du blir mjukare mot omvärden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Om förra månaden handlade om personliga relationer blir juni singel-Lejonets månad. Du lever livet, umgås med gamla vänner och nya bekanta. Få kan motstå Lejonet den här perioden. Du är öppen, glad, charmig och intelligent. På ditt arbete sker olika former av förändringar. Du är inte riktigt säker på var du står i allt det nya eller om du gillar det som sker.

Jungfrun 23/8-22/9

Under juni försöker du skjuta undan alla mörka tankar och vara mer i nuet. Du har insett att det inte hjälper att ligga vaken och grubbla över saker som du ändå inte kan påverka. Ett bra sätt att komma till rätta med dina dystra tankar kan vara yoga eller någon form av meditation. Jungfrun är egentligen för praktisk för att vara särskilt andlig, men den senaste tiden har den här typen av frågor börjat intressera dig allt mer.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Även om juni månad inleds lika intensivt som maj slutade så trappas tempot ned successivt ju längre perioden går. Du landar i ett lugn som du inte känt på länge och får tid att långsamt hitta tillbaka till dig själv. Stressa inte den här processen, tid är ditt viktigaste verktyg både när det gäller att hitta lugnet inom dig och att hitta inspiration i vardagen. Slutet på juni handlar om dina närmaste vänner och familjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en påverkan i ditt tecken som kan skapa viss oro just nu. Det kan handla om att du grubblar på den allmänna situationen i världen eller så funderar du på om du är på den plats i livet som du vill vara. Periodvis kan du vara ganska dyster, men det här är bara ett steg i den utveckling som du måste gå igenom så försök att acceptera dina känslor. Under slutet på perioden träffar du en speciell person.

Skytten 22/11-21/12

Det är så mycket som sker i ditt liv just nu att du inte riktigt hänger med i svängarna. Det handlar om allt från privata aktiviteter till tempot på arbetsplatsen. Lägg till att du dessutom verkar vara i ett skede då det kommer in en hel del förändringar i ditt liv. Efter midsommar mattas allt av och du känner saknad. Men egentligen behöver du vilan i pausen som uppstår. Använd den till återhämtning efter en intensiv period.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Början av juni blir kulmen på en lång rad roliga händelser. Du står i fokus och känner dig i bättre form än någonsin. Under mitten av perioden finns ett krav på dig att prestera och du visar att du kan leverera även under press. Frågan är om inte du själv blir mest förvånad över din egen insats. Tiden efter midsommar kombinerar du en privat satsning med ledighet. Det blir en skön avslutning på månaden.

Vattumannen 20/1-18/2

Juni blir början på en härlig sommar. Den här perioden är inte du i fokus utan någon som står dig nära. Du finns där i bakgrunden både stödjande och stolt. Efter midsommar går du in i en tid som handlar om vila och återhämtning. Du laddar batterierna både fysiskt och mentalt. Slutet på juni blir en nytändning för de Vattumän som har ett förhållande.

SE OCKSÅ: Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologinBrand logo
SE OCKSÅ: Bröllopsdatumet du bör undvika 2022 – enligt astrologin

Fiskarna 19/2-20/3

Efter att ha laddat om under förra månaden känner du dig starkare och mer positiv. Det finns en förväntan i ditt horoskop och du ser till att juni levererar genom att själv uppfylla dina drömmar. Mycket sker på ditt initiativ nu och det känns bra att ha kontroll. Du växer den här månaden, både i din yrkesroll och privat. Slutet av juni handlar om ett andligt uppvaknande.

Foto: Imaxtree

Annons