Månadens horoskop juli 2023

26 jun, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop för juli 2023 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här elementet tillhör ditt stjärnteckenBrand logo
Det här elementet tillhör ditt stjärntecken

Väduren 21/3–19/4

I början av juli kan det bli lite svårt att släppa arbetet. Du vill visa vad du går för, särskilt under fullmånen den 3/7. Efter den första lite stressiga veckan på perioden börjar din ambitionsnivå sjunka och du kan gå in i sommarkänslan. Dina sociala talanger blommar ut och du lär känna många nya, intressanta personer. Slutet på juli handlar om ett vägval.

Oxen 20/4–20/5

Juli blir intensiv med mycket både på arbetet och privat. Är du ledig fyller du antagligen din semester till bredden med aktiviteter. Du får en massa energi från Solen just nu och det gör att du orkar hålla ett ganska högt tempo rakt igenom hela månaden. Slutet på perioden handlar om möjligheten att få varva aktivitet med vila, något Oxen älskar att göra.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Under de inledande veckorna i juli har du fullt upp. Du arbetar eller så har du en ganska krävande hobby eller ett projekt. Du låter dig uppslukas av det du gör för tillfället och det kan skapa lite obalans i dina relationer, särskilt om du har ett förhållande. Din partner och dina vänner känner sig bortglömda. Under mitten av perioden kulminerar detta för att sedan ebba ut så att du kan njuta av sommaren.

Kräftan 21/6–22/7

Under juli sänker du tempot betydligt både när det kommer till arbete, ambitionsnivå och privatliv. Du tackar sällan ja till inbjudningar och håller dig till dina närmaste vänner och familj. Även om juli blir en lugn period så bjuder den på en hel del reflektion över livet och kanske vissa avgörande beslut. Även om du inte verkställer dina vägval under den här perioden har du ändå tagit ett stort steg mot något nytt. Slutet på juni blir väldigt livsbejakande och härlig. Du blommar ut och blir oemotståndligt charmerande. Den här tiden är du mer social och utåtriktad, det blir en tid då du möter nya människor.

Annons

Lejonet 23/7–22/8

Karriärmässigt satsar du mest under början av juli, särskilt kring tiden vid fullmåne 3/7. Du vill väldigt mycket och låter dig inte begränsas av normer. Under mitten av perioden verkar du vara i nya miljöer. Kanske har du en semesterresa inbokad. Den senare delen handlar mycket om relationer och starka känslor. Som singel är du redo att kasta dig ut i en romans, du öppnar upp för kärleken.

Jungfrun 23/8–22/9

Du inleder den andra delen av sommaren lugnt. Det finns något väl avvägt i ditt tecken som gör att du inte fattar förhastade beslut. Under mitten av perioden klingar jordförankringen av och du börjar bli mer spontan. Det blir en social och livfull period då du gärna umgås i stora grupper med nya människor. I slutet av juli tar familjen upp allt mer av din tid.

Vågen 23/9–22/10

Under juli är det fullmåne i Stenbockens tecken och det skapar en stabilitet i kontrast mot förra månadens dynamik. Mycket i början av juli handlar om struktur. Mitten av perioden blir mer impulsiv och känslomässig, något som kulminerar när din härskarplanet Venus går in i retrograd den 23/7. Det här en tid då du ska undvika att fatta avgörande beslut som rör ditt känsloliv. Slutet på juli blir härligt harmonisk.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Du inleder juli lite försiktigt. Det har kommit in mycket jord i ditt tecken och din vanliga spontanitet är som bortblåst. Från mitten av perioden lättar det och du känner dig friare och gladare. Det blir en rolig tid med mycket vänner och många nöjen. Glöm inte bort att ta hand om dig själv och din hälsa under den här livfulla perioden. Slutet på juli blir väldigt sensuell.

Skytten 22/11–21/12

Juli inleds lugnt och du får en paus i alla intryck i ditt liv. Det blir en vilsam tid då du reflekterar över livet. I mitten av juli verkar något hända som får dig att vakna till liv. Det kommer in en känslomässig rörelse i ditt horoskop och det tar över din uppmärksamhet för en stund. Under slutet på perioden lugnar allt ned sig igen och du går in i en fridfull kokong som utgörs av din familj och dina närmaste vänner.

Stenbocken 22/12–19/1

Juli blir inledningsvis stabil. Med fullmåne i ditt tecken finns utrymme att nå drömmar bortom dina högsta ambitioner. Det är nu du skapar historia. Mitten av perioden blir mer livfull. Som singel möter du många nya intressanta bekantskaper, särskilt en som kan knipa ditt hjärta. Slutet av perioden handlar om både fysisk och mental vila.

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Under början av juli har du fortfarande ett högt tempo i ditt horoskop. Det verkar inte som att det blir någon semester den här tiden. Mitten av perioden ser lugnare ut. Du verkar vara ute och resa, men då handlar det om nöjen, inte arbete. Under den här tiden passar du även på att umgås med släkt och vänner. Du är ovanligt social och Solens position ger dig energi. Slutet på juli handlar mest om familjen.

Fiskarna 19/2–20/3

Från eld till jord, juli blir en lugn inledning för dig och du landar i en insikt om vart du är på väg. Början på perioden kretsar mycket kring de här frågorna och kring de svar du ger dig själv. Från den 17/7 blir det mer liv i ditt horoskop. Du känner starkt för att vara spontan: uppleva roliga saker, vänskap och kärlek.

Foto: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons