Månadens horoskop februari 2024

16 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop februari 2024
Månadens horoskop för februari 2024 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3–19/4

Under inledningen av månaden är du lite osäker på dig själv. Det handlar om en process du går igenom där du känner vissa tvivlel. Under nymånen den 9:e transformeras du och möter mitten av perioden med ett nytt, starkare självförtroende. Det är en bra period för förändring, som att byta arbete eller bostad. Slutet på februari bjuder på en positiv överraskning.

Oxen 20/4–20/5

Du får väldigt mycket positiv feedback på ditt arbete. Du känner dig som en person som räknas, både när det gäller beslut och frågor som rör personalen. Privat är det här en period då du satsar mycket på dig själv och din hälsa. Det kan vara att du äter nyttigare, börjar motionera eller stärker dig själv mentalt. Det blir en månad då du möter många nya människor som du skapar starka band till.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Det finns en nyfikenhet hos dig som kommer att stärkas under nymånen den 9:e och fullmånen den 24:e. Nymånen får dig att vilja utforska nya områden. Det blir lite trevande i starten eftersom du är osäker på vilket håll du vill gå åt, men ju längre perioden går, desto säkrare blir du. Din nyfikenhet har tagit dig in på en ny, spännande väg. Slutet av februari handlar om ett ekonomiskt beslut.

Kräftan 21/6–22/7

Februari är slut innan den ens hunnit börja. Både privat och arbetsmässigt är det här en intensiv period som lämnar lite tid över till inre utveckling och reflektion. Det är viktigt att du håller uppe energin och det gör du bäst genom att inte slarva med mat och sömn. Kräftan har en tendens att slarva med sömnen när hen är stressad för att få mer tid till annat.

Lejonet 23/7–22/8

Det krävs under denna period fantasi och eftertanke för att kunna sätta guldkant på vardagen utan att det tär på plånboken. Du blir mer medveten om de val du gör och allt oftare väljer du bort dyr mat och onödiga inköp. Även när ekonomin stabiliserar sig väljer du bort mycket konsumtion med tanke på miljön, i stället är du utomhus mycket och laddar din energi i naturen.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Du inleder februari med en tydlig målbild. Efter nymånen den 9:e ändras en del i ditt sätt att tänka på framtiden. Du skapar nya prioriteringar i ditt liv som varken handlar om karriär eller arbete. Fokus ligger i stället på familjen eller på dina vänner. Du tycker att det är skönt att kunna tänka om. Efter fullmånen den 24:e kan det hända något på din arbetsplats som öppnar upp för möjligheten att söka en ny tjänst.

Vågen 23/9–22/10

Februari börjar i samma långsamma tempo som januari, men efter nymånen händer det något. Det kan röra sig om en yttre påverkan som en omorganisation på din arbetsplats, eller ett eget beslut som leder till förändring. Det här är början på något nytt och spännande. Ett möte i slutet av månaden kan väcka frågor kring att bli attraherad av en vän.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Under början av februari får du möjlighet att tjäna extra pengar och det ger dig lite mindre stress över ekonomin. Det är inte bara att du faktiskt får mer pengar i handen, med mindre fritid har du färre tillfällen då du spenderar pengar. Det blir lite av en win win-situation för dig. Mitten av perioden kretsar mycket kring familjen medan slutet fokuserar på nöjen och kanske på en kortare resa.

Skytten 22/11–21/12

Det blir en lite seg inledning på februari. Du behövde göra ett val som inte kändes helt hundra och nu behöver du reflektera. Efter nymånen förändras situationen. Det som tidigare var lite jobbigt blir roligt och givande. Du bygger upp en ny, kraftig energi som ger massa livsglädje. Under mitten av perioden väntar roliga nyheter.

Stenbocken 22/12–19/1

Februari spinner på allt det positiva som hände i januari. Det blir en härlig månad. Du har gjort en del tuffa val, men nu börjar besluten bära frukt och du känner dig fri och positiv. Under februari kommer du att möta en eller flera personer som intar en självklar plats i ditt liv. Det kan röra sig om både vänskap och romantik. Slutet på perioden kan bjuda på en resa.

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Februari blir en bra månad. Du får extra pengar, kanske i form av en löneförhöjning eller en försäljning, som du investerar i din eller familjens framtid. Det kan vara ett nytt boende, en resa eller ett fordon. Det viktigaste för dig är att du avsätter pengarna till något speciellt. Under mitten av månaden pratar du med din chef om att förändra dina arbetsuppgifter. Du behöver nya utmaningar för att växa och trivas. Under de sista dagarna i februari överraskar du en vän med ett oväntat initiativ.

Fiskarna 19/2–20/3

Februari blir din stora nystart 2024. Januari var lite av en viloperiod då du inte påbörjade så mycket nytt. Under februari sker massa förändringar. Du blir modigare och står upp för dina åsikter. Privat kan en ung släkting behöva goda råd. Det är en social och kärleksfull period, särskilt för Fiskar i ett förhållande.

Foto: Imaxtree

Annons