Månadens horoskop februari 2023

11 jan, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop för februari 2023 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3–19/4

Under februari planerar du in en del aktiviteter som har med ett fritidsintresse att göra. Arbetet får stå tillbaka lite nu. Det är ändå en mellanperiod på jobbet vilket gör att det inte krävs lika mycket av dig, så du kan ägna dig åt roligare saker. Den här perioden har du lite ont om pengar vilket ställer högre krav på din fantasi när det gäller både aktiviteter och mat. Det blir en rolig månad.

Oxen 20/4–20/5

Februari inleds ganska lugnt. Du får en chans att vila upp dig efter julens alla helger. Det här är en period då du ställer dig många frågor rörande din framtid. Är du inne på rätt spår? Vill du förändra något i din vardag? Är det dags att vidareutbilda dig? Du bollar dina idéer med familj och vänner. På arbetet är du väldigt uppskattad, av både kollegor och chefer. Du inleder en flirt i slutet av månaden.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Under årets andra månad har du landat lite i det nya året. Du har en tydligare plan för vad det är du vill göra och hur du vill utvecklas. Du har täta samtal med din chef för att kunna förverkliga dina ambitioner. Privat finns det en del stress i ditt tecken. Det kan vara en närstående som behöver råd eller något annat som du inte kan påverka men som ändå berör dig på ett djupare plan.

Kräftan 21/6–22/7

Februari inleds lugnt för att sedan öka i tempo. Det blir en intressant och utvecklande period då du får lära dig att ta mer ansvar och stå upp för andra personers misstag. Du lär dig även en hel del om hur du fungerar i pressade situationer. Du ser vad du gör bra men också vilka områden du kan utveckla och förbättra. Slutet på perioden handlar om pengar.

Lejonet 23/7–22/8

Perioden inleds på samma sätt som den förra slutade. Du är stressad och har svårt att få ihop livspusslet. Du ställer höga krav på dig själv, både när det gäller arbetet och ditt privatliv. Du vill finnas där för alla, men inser att det är en omöjlig ekvation att få ihop. Den här månaden får du lära dig att börja prioritera. Du väljer bort saker du vill göra som det inte finns tid till just nu.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Månens påverkan på ditt tecken börjar avta och det gör dig betydligt jämnare i humöret. Efter en tuff start på året börjar både arbete och privatliv plana ut i en jämn lunk och du känner att du får bättre kontroll. Under den här månaden är det fokus på din ekonomi. Du behöver få en överblick på dina utgifter och börja sätta av pengar till ett långsiktigt sparande. Slutet av perioden handlar om vänskap.

Vågen 23/9–22/10

Under februari börjar du upptäcka nya sidor hos dig själv som du inte varit medveten om tidigare. Det här blir ett försiktigt och respektfullt utforskande som kommer att kräva både tålamod och tid. Din självmedvetenhet ökar och du börjar känna en större förståelse för hur och varför du reagerar som du gör i olika situationer. Hela februari handlar om personlig utveckling. Det blir en givande och lärorik tid.

Skorpionen 23/10–21/11

Under årets andra månad börjar du komma in i vardagslunken igen. Den här perioden blir inte lika social som januari. Du fokuserar mer på jobbet och på att ta hand om dig själv fysiskt, men också psykiskt. Du utforskar områden som mental träning och yoga. Det blir en lugn och harmonisk tid då du gör av med lite pengar eftersom du varken shoppar eller och går ut och festar. I slutet på månaden väntar nyheter.

Annons

Skytten 22/11–21/12

I början på februari känner du att din energinivå ökar långsamt men stabilt. Det här är en period då du bör fortsätta vara försiktig med för mycket social aktivitet. Du har visserligen återhämtat dig rätt mycket, men att bli helt återställd tar tid och det måste du respektera. Nu när du börjar bli piggare kan du tillbringa mer tid utomhus. Fysisk aktivitet och frisk luft är den sista pusselbiten för att bli fulladdad med energi igen.

Stenbocken 22/12–19/1

Under februari börjar du lägga upp personliga mål med sikte på hösten. Det har varit mycket bergochdalbana för dig, mentalt och fysiskt, men nu börjar du hitta ett tempo och en träningsstil som passar. På arbetet når du nya framgångar även om du försöker undvika att jobba extra. Dina privata mål kräver en balans mellan jobb, träning och sociala aktiviteter.

Vattumannen 20/1–18/2

Februari inleds lika stressigt som januari och det kan även innebära en del resande i jobbet. Som tur är vet du hur du ska lägga upp en strategi för att få saker att fungera både hemma och på jobbet. Den här månaden handlar även om att komma igång med goda vanor som träning och nyttigare mat och det gör du bland annat genom att utforska annorlunda råvaror. Under den här perioden kan en släkting behöva lite extra stöd och du ser till att finnas där. Det kan vara hjälp med skjuts, att handla eller goda råd. Slutet på perioden kan bli romantisk. Har du ett förhållande blossar det upp starka känslor mellan er igen.

Fiskarna 19/2–20/3

Februari blir en trevlig och lugn månad. Du har insett värdet av att ta hand om dig själv och dina nya vanor gör dig både gladare och piggare. Just nu träffar du mycket människor både privat och på ditt arbete. Din karisma är på topp och du charmar alla med humor och värme. Slutet på perioden tycks kretsa kring ett firande, en viktig födelsedag eller liknande.

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons