Månadens horoskop augusti 2023

26 jul, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop augusti 2023
Månadens horoskop för augusti 2023 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Destinationen att åka till baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Destinationen att åka till baserat på ditt stjärntecken

Väduren 21/3–19/4

Början av augusti blir lugn. Är du ledig försöker du att inte påbörja så många projekt utan bara ladda om inför hösten. Augusti blir en spännande månad som bjuder på dubbla fullmånar vilket gör att det här är en bra tid att fatta beslut på och börja om från början. Under mitten av perioden kan du som singel träffa någon du tycker mycket om.

Oxen 20/4–20/5

Augusti blir en kreativ period där du bygger upp mycket inför hösten. De första veckorna är lite lugnare, men snart trappas tempot upp och du kommer att få mer möjlighet att påverka saker på din arbetsplats. Det blir en kul men också utmanande månad där nya kollegor och ändrade arbetsuppgifter blir en utmaning. Det som händer är positivt men Oxen ogillar förändringar.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Augusti handlar om att säga stopp och att göra sig av med ovanor. Du vill ha en fräsch höststart, men för att få det krävs både disciplin och självinsikt. Augusti handlar delvis om att lära känna sig själv och om att se både sina positiva och negativa sidor utan skyddsglasögon. Genom att vara ärlig mot dig själv blir du den person som du vill vara.

Kräftan 21/6–22/7

I början av augusti är det en supermåne som påverkar dig positivt. Du har lättare att fatta känslorelaterade beslut den här tiden. Mitten av augusti blir lagom intensiv, arbetar du är tempot lite lugnare så du får tid att utveckla nya idéer. Augusti handlar mycket om vänskap och om att bygga nya relationer. I slutet på perioden kommer det en ny supermåne, en blå Måne och den markerar en ny början för din del.

Lejonet 23/7–22/8

Du inleder augusti med drama och avslutar perioden med drama, men mellan det är det ganska lugnt och harmoniskt. De dubbla fullmånarna påverkar dig mycket i början och slutet av ­perioden. Det är då dina känslor löper amok och du kan bli mer mottaglig för fenomen som svartsjuka och misstänksamhet. Augusti blir en social och härlig period där du träffar många inspirerande människor som kommer att påverka dig och ditt liv under hösten. Under mitten av månaden får du möjlighet att göra saker som du vanligtvis inte har tid med, det är en typ av frihet som du inte upplever så ofta och som du uppskattar mycket.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

I början av perioden är du väldigt drömmande för att vara Jungfru. Du har svårt att fokusera och strukturera vilket brukar vara dina styrkor. I mitten av augusti hittar du tillbaka till sitt stabila jag. Det här är en bra tid för ekonomiska beslut och du får du en unik möjlighet att utveckla dina kunskaper på jobbet. När Merkurius går in i retrograd den 23:e trasslar det lite i vardagen.

Vågen 23/9–22/10

Det blir en ganska lugn inledning på perioden, i alla fall arbetsmässigt. Du undviker stress och ställer väldigt få krav på dig själv. Början av augusti handlar om eftertanke och om en inre resa. Du lägger fokus på mental styrka och andlig utveckling. Under mitten av perioden blir du mer social och börjar aktivera dig utanför jobbet. Slutet på augusti handlar om att möta dina fördomar och att växa som människa.

Skorpionen 23/10–21/11

Du inleder augusti på samma sätt som den förra perioden slutade. Du har en sensuell utstrålning som gör att människor dras till dig. Du är omedveten om den sexuella kraft du utstrålar, men njuter av alla komplimanger. Under mitten av augusti står du inför ett ganska svårt ekonomiskt beslut. Slutet på perioden bjuder på en blå Måne vilket kan påverka dina relationer.

Annons

Skytten 22/11–21/12

I början av augusti slits du mellan passionerade känslor och stress. Under mitten av perioden klingar det av och du börjar återvända till ditt vanliga soliga jag. Nu börjar en tid av fest och glädje. Du är ovanligt social och lär känna många nya och intressanta människor den här perioden. Slutet av månaden bjuder på en rolig men inte helt oväntad nyhet. Det blir något att fira.

Stenbocken 22/12–19/1

Det finns en osäkerhet och ett svajigt självförtroende i början av augusti, men supermånen har en härlig påverkan på dig och får dig att uträtta saker som förvånar till och med dig själv. Du presterar inte bara bättre, du levererar toppresultat. Det är många pusselbitar som faller på plats den här månaden och du får också en hel del roliga nyheter som rör din framtid. Det här är en period där du växer.

Vattumannen 20/1–18/2

Det händer mycket både privat och arbetsmässigt den här månaden. Augusti inleds med att du avslutar ett projekt och påbörjar ett annat. Det blir en stressig men också givande period. Har du möjlighet reser du med familjen, annars är det troligtvis med jobbet. Under augusti försöker du umgås så mycket du kan med vänner och familj, det sociala är viktigt för dig.

Fiskarna 19/2–20/3

Augusti inleds med en fullmåne i Vattumannen och avslutas med en fullmåne i Fiskarnas tecken. Det här blir en tid som handlar om dig och om att drömma stort. Du funderar mycket på ditt liv och vad det är du vill uppnå, inte bara karriärmässigt utan även privat. Du har kommit till en punkt då du inser hur viktigt det är att prioritera dig själv och dina egna behov.

Foto: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons