5 kändispar vars stjärntecken bevisar att de är en perfekt kärleksmatch

5 kändispar vars stjärntecken bevisar att de är en perfekt kärleksmatch

Blake Lively och Ryan Reynolds är ett av Hollywoods absoluta favoritpar, och kanske är det ingen slump att just de två funnit varandra. Deras stjärntecken är nämligen en perfekt match! Spana in fler exempel på kändisar vars tecken är som gjorda för varandra här.
01 november, 2022
Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken
1:44

Efter reklamen: Så vet du om din crush gillar dig – baserat på deras stjärntecken

(1:44)

Slå på ljud

Många låter stjärnorna guida dem genom livet – från yrkesval och fritidsintressen till vänskapsrelationer och kärleksliv! Ja, astrologin kan säga en hel del om hur saker och ting kommer att te sig.

Här listar vi fem exempel på kändispar vars stjärntecken bevisar att de är perfekta för varandra!

Husdjuret du bör skaffa baserat på ditt stjärntecken

Kända par med kompatibla stjärntecken

Blake Lively och Ryan Reynolds

Blake Lively och Ryan Reynolds
Lev Radin/Pacific Press/Shutterstock

Blake Lively är jungfru och Ryan Reynolds är skorpion, ett jord- och ett vattentecken som tillsammans bildar ett perfekt kärlekspar där humor och kommunikation står i fokus. Skorpioner kan vara intensiva men då båda tecknen älskar att spendera tid tillsammans får de det att fungera smärtfritt. Couple goals!

Zendaya och Tom Holland

Zendaya och Tom Holland
Shutterstock

Skådespelarparet Zendaya och Tom Holland är verkligen som gjorda för varandra! Zendaya är jungfru och Tom är tvilling, två tecken som styrs av Merkurius – kommunikationens planet. Detta innebär många och långa konversationer om allt, där kärleken blir djupare för varje samtal. Även om tvillingen är mer för kaos än jungfrun, som istället älskar stabilitet och ordning, lär de sig av varandra och lyckas balansera livet perfekt.

Mila Kunis och Ashton Kutcher

Mila Kunis och Ashton Kutcher
Jim Ruymen/UPI/Shutterstock

Mila Kunis är lejon och Ashton Kutcher är vattuman – eld och luft. Det är lätt att tro att dessa tecken inte ska klicka då de är varandras motsatser, men faktum är att det är precis tvärtom! I ett förhållande får båda möjligheten att blomma ut och hitta sin rätta plats – vilket Mila och Ashton verkligen har gjort. Från skådespelarkollegor till gifta tvåbarnsföräldrar. Det är kärlek på riktigt!

Den bästa sexställningen för dig – baserat på ditt stjärntecken

Kourtney Kardashian och Travis Baker

Kourtney Kardashian och Travis Baker
Broadimage/Shutterstock

Det är inte konstigt att det nygifta paret Kourtney Kardashian och Travis Baker är upp över öronen förälskade i varandra. Deras stjärntecken, som är vädur och skorpion, är nämligen väldigt känsliga och fulla av passion. För även om eld och vatten kanske inte borde fungera ihop bevisar de definitivt motsatsen här. En perfekt kärleksmatch!

Megan Fox och Machine Gun Kelly

Megan Fox och Machine Gun Kelly
Stephen Lovekin/Shutterstock

Megan Fox är oxen som vet vad hon vill ha, och detsamma gäller Kelly som delar tecken. Par med samma stjärntecken har ofta liknande intressen och värderingar vilket gör att det finns mycket att bonda över. Ibland kan tecknets arbetsvilja och karriärsdriv provocera, men eftersom båda är likadana ser de bara det fina i det och peppar och uppmuntrar snarare än klankar ner. Så fint!

Artikelinspiration: Slice

Foto: TT

Allt (ja, ALLT!) du vill veta om alla stjärntecken