Annons

Annons

Elsa Billgrens nya uppdrag – designar för Alexandre Bonnet


Elsa Billgrens nya uppdrag – designar för Alexandre Bonnet

Nu lanserar champagnehuset Alexandre Bonnet limiterade presentförpackningar. Designen är gjord av ELLEs Elsa Billgren och inspirationen är hämtad från hennes kärlek till vintage – och Paris.

För femte året i rad samarbetar champagnehuset Alexandre Bonnet med en svensk modeprofil för att skapa en limiterad presentförpackning till deras champagne.

Tidigare har House of Dagmar, Malinda Damgaard, Ida Sjöstedt och Bea Szenfeld stått för designen och i år har turen kommit till bloggaren och vintageälskaren Elsa Billgren.

Annons

Elsa Billgren är bloggare, poddare och entreprenör med ett stort intresse för vintage. Mönstret på förpackningen är avfotograferat från Elsas favoritklänning och bakgrunden kommer från en vintagekarta från Paris.

– Jag har alltid älskat gamla saker, vackra plagg och föremål med historia. Hittar jag en sidenklänning från 50-talet med handmålade rosor på, bygger min hjärna upp en hel historia. Hur den köptes i Paris, användes på en fantastisk vårdag, hånglade vid Seine och sen följde med i bagaget hem och vidare resten av livet. Just en sådan klänning har jag i min garderob, och den romantiska känslan den har invävd i tyget ville jag få fram i min design, säger Elsa Billgren.

De limiterade förpackningarna kommer att säljas på Systembolaget från och med juni 2018.

Läs också:

Bea Szenfeld har designat årets Alexandre Bonnet-förpackningar

House of Dagmars nya designsamarbete – gör sommarens finaste cavaflaska

Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin.

 

(35)
(0)
(0)
Annons


Annons

Annons


Annons

För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Laddar