Oväntade modedetaljen som stack ut på ELLE-galan 2024

22 apr, 2024 
Oväntade modedetaljen som stack ut på ELLE-galan 2024
ELLE-galan 2024 bjöd på storslagna galalooks, vackra släp, säsongens trendfärg rött och korsetter. Men det var också en otippad modedetalj som stod ut lite extra på röda mattan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Benjamin Ingrosso om singellivet: "Glad att få vara med mig själv"Brand logo
Benjamin Ingrosso om singellivet: "Glad att få vara med mig själv"

Så har årets största modehändelse gått av stapeln – ELLE-galan 2024. För 26:e gången i ordningen riktades strålkastarljuset mot branschens talanger och framtidshopp, och platsen var Grand Hôtel i Stockholm.

Den internationellt hyllade artisten Mapei ledde den storslagna prisceremonin och årets tema var modebranschens guldkorn.

Oväntade detaljen som stod ut på ELLE-galan 2024

Men låt oss backa bandet! För innan priserna delades ut gjorde gästerna i vanlig ordning entré på röda (svarta i år!) mattan. En av kvällens största trender var den storslagna stilen! Många kändisar bar extravaganta galalooks med wow-effekt – och släp. Vidare såg vi en hel del korsetter.

Annons

Bland trendfärgerna på galan såg vi säsongens färg, rött! Men också en hel del skimrande metallic-looks. Framförallt i silver! Därtill valde många gäster att komma i svart och transparent.

Men det var en detalj som stod ut lite extra. Flera kändisar bar glasögon och solglasögon på röda mattan. Benjamin Ingrosso, som också vann priset Årets bäst klädda man, matchade en helsvart look med svarta solglasögon och Daniela Rathana bar ett par glasögon med tunna bågar till sin röda cut out-klänning.

Solglasögon och glasögon på röda mattan

Se fler av gästerna som hakade på trenden nedan!

Daniela Rathana

Annons

Benjamin Ingrosso

Omar Rudberg

Annons

Tone Sekelius

Tina Misaghi och Alexander Urombi

Annons

Carin Falk

Ikram Abdulkadir

Annons

Eric Saade och Hanna Schönberg

Amie Bramme Sey och Oliver Strige

Annons

Patricia Aliaga DeVall och Hedvig Moberg

Viktor och Johanna Norén

Annons

Julian Hernandez

Annons

Foto: David Thunander, Evan Pantiel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons