ELLE-galan kommer tillbaka – så blir galan 2022

ELLE-galan år 2020 konfetti

Äntligen! ELLE-galan är tillbaka. I år med en stor nyhet: Galan blir tv-sänd. Här är allt du behöver veta inför årets modehändelse.
28 oktober, 2021
1:07

Efter reklamen: ELLE modeplåtning Backstage

(1:07)

Vi har väntat. Och hoppats. Och längtat. Nu är det klart att ELLE-galan kommer tillbaka. Den 14 januari 2022 är det dags för den glittrande galans återkomst – med både spännande nyheter och kära återseenden. Strålkastarljuset under årets gala riktas mot modebranschens framtidshopp och talanger.

– Äntligen möts vi igen på ELLE-galan, för att hylla modebranschens mest inspirerande kreatörer. ELLE-galan sätter fokus på mode med makt att uttrycka sin identitet och skapa samhällsförändring och det är vi på ELLE stolta över, säger Cia Jansson, chefredaktör på ELLE.

Så blir ELLE-galan 2022

ELLE-galan 2022 blir den tjugofjärde i ordningen och kommer traditionsenligt att hållas på Grand hotel i Stockholm. Kvällen börjar bland minglet och fotoblixtarna på röda mattan, följt av gala med prisutdelning för att sedan avslutas med den glittrande efterfesten.

Självklart återvänder Kakan Hermansson som konferencier för att leda oss genom galakvällen.

ELLE-galan 2022 sänds på tv 4

Nytt för år 2022 är att galan kommer tv-sändas live, både på Sjuan och på TV4-play. Du som tittare kommer kunna ta del av alla looks på röda mattan, intervjuer och självklart den storslagna galan inifrån Vinterträdgården på Grand hotel.

Som vanligt bjuds det på ännu mer ELLE-galan på ELLE.se och i alla våra sociala kanaler löpande fram till galan och under den maxade kvällen. Se till att följa oss och bli ELLE member för att inte missa några uppdateringar.

Missa inte

Årets snyggaste hår- och beautylooks på ELLE-galan 2020

Röda läppar, glow och lockar!

ELLE-galan 2020: Alla fest- och mingelbilder

Vi har samlat ALLT!

Tove Styrke med flickvännen på ELLE-galan 2020: ”Första röda mattan tillsammans”

Träffades på jobbet!