Gå med i ELLE Member – vårt nya community

Bli en ELLE Member

Vill du ta del av unika erbjudanden och få exklusiva inbjudningar till events? Älskar du att inspirera och vill bli lyft hos oss på ELLE? Vill du komma närmre redaktionen och påverka innehållet? Då ska du bli ELLE Member idag!
20 september, 2021
0:60

Efter reklamen: Gå med i ELLE Member – vårt nya community

(0:60)

Nu lanseras ELLE Member – vårt nya medlemskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du spara dina favoritartiklar, ha chansen att bli månadens Editor-in-Street och ta del av exklusiva erbjudanden och inbjudningar till event.

Välkommen till ELLE-familjen – signa upp dig här!

SPARA ARTIKLAR

Du som är medlem kan spara artiklar som du gillar eller vill läsa senare. Tryck på hjärtat intill artikeln så dyker de upp på din medlemssida.

Bli månadens Editor-in-street

Som medlem kan du även bli månadens Editor-in-Street och lyftas i ELLE och på ELLE.se. Gillar du mode och älskar att såväl bli inspirerad som att inspirera andra med din personliga stil? Då är det här något för dig.

Bli ELLE Member och tagga dina bästa looks med #ellese och #editorinstreet för din chans att bli utvald av redaktionen.

Exklusiva erbjudanden och inbjudningar

Superrabatter, tävlingar och förtur – som ELLE Member kommer du bli bortskämd med unika erbjudanden. Du kommer dessutom få exklusiva inbjudningar till roliga och intressanta events. Oavsett om du brinner för mode, beauty, inredning, hälsa och träning, resor eller mat och vin kommer det dyka upp något för dig.

Så vad väntar du på? Bli en ELLE Member idag för att spana in vilka erbjudanden som är aktuella just nu. Signa upp dig här!

Läs mer om och bli ELLE Member här

Foto: Imaxtree

Missa inte

Beckmans x Nk:s Franska – en innovativ utställning av kreativa modestudenter

Få en smygtitt här!

Så stylar du läderkappan – ELLEs stylingredaktör guidar dig med fem enkla och stilsäkra sätt

Se veckans stylingvideo!

Jordnära nyanser i brunt är höstens finaste trendfärg

22 handplockade tips av ELLEs stylingredaktör!