Gå med i ELLE Member – vårt nya community

Bli en ELLE Member

Vill du ta del av unika erbjudanden och få exklusiva inbjudningar till events? Älskar du att inspirera och vill bli lyft hos oss på ELLE? Vill du komma närmre redaktionen och påverka innehållet? Då ska du bli ELLE Member idag!
20 september, 2021
Gå med i ELLE Member – vårt nya community
0:60

Efter reklamen: Gå med i ELLE Member – vårt nya community

(0:60)

Slå på ljud

Nu lanseras ELLE Member – vårt nya medlemskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du spara dina favoritartiklar, ha chansen att bli vår Editor-in-Street och ta del av exklusiva erbjudanden och inbjudningar till event.

Välkommen till ELLE Member – signa upp dig här!

SPARA ARTIKLAR

Du som är medlem kan spara artiklar som du gillar eller vill läsa senare. Tryck på hjärtat intill artikeln så dyker de upp på din medlemssida.

Bli vår Editor-in-street

Som medlem kan du även bli vår Editor-in-Street och lyftas i ELLE:s olika kanaler – i magasinet, på ELLE.se, på ELLE Member och på ELLEs Instagram. Är du kreativ och brinner för att inspirera andra med det du gör? Design, mode, keramik, hudvård, matlagning, aktier, konst, smycken, inredning – oavsett vad du rör dig inom för ämnesområde är det här något för dig.

Bli ELLE Member och hör av dig till oss med ditt projekt via [email protected] eller posta en bild i din feed, gärna tillsammans med en text som beskriver det du gör, och tagga inlägget med #editorinstreet och #ellese. Då har du chansen att bli utvald av redaktionen!

Här hittar du mer information om initiativet!

Exklusiva erbjudanden och inbjudningar

Superrabatter, tävlingar och förtur – som ELLE Member kommer du bli bortskämd med unika erbjudanden. Du kommer dessutom få exklusiva inbjudningar till roliga och intressanta events. Oavsett om du brinner för mode, beauty, inredning, hälsa och träning, resor eller mat och vin kommer det dyka upp något för dig.

Så vad väntar du på? Bli en ELLE Member idag för att spana in vilka erbjudanden som är aktuella just nu. Signa upp dig här!

Läs mer om och bli ELLE Member här

Foto: Imaxtree