Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Gå med i ELLE Member – vårt nya community

20 sep, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Bli en ELLE Member
Vill du ta del av unika erbjudanden och få exklusiva inbjudningar till events? Älskar du att inspirera och vill bli lyft hos oss på ELLE? Vill du komma närmre redaktionen och påverka innehållet? Då ska du bli ELLE Member idag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gå med i ELLE Member – vårt nya communityBrand logo
Gå med i ELLE Member – vårt nya community

Nu lanseras ELLE Member – vårt nya medlemskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du spara dina favoritartiklar, ha chansen att bli vår Editor-in-Street och ta del av exklusiva erbjudanden och inbjudningar till event.

Välkommen till ELLE Member – signa upp dig här!

SPARA ARTIKLAR

Du som är medlem kan spara artiklar som du gillar eller vill läsa senare. Tryck på hjärtat intill artikeln så dyker de upp på din medlemssida.

Bli vår Editor-in-street

Som medlem kan du även bli vår Editor-in-Street och lyftas i ELLE:s olika kanaler – i magasinet, på ELLE.se, på ELLE Member och på ELLEs Instagram. Är du kreativ och brinner för att inspirera andra med det du gör? Design, mode, keramik, hudvård, matlagning, aktier, konst, smycken, inredning – oavsett vad du rör dig inom för ämnesområde är det här något för dig.

Annons

Bli ELLE Member och hör av dig till oss med ditt projekt via [email protected] eller posta en bild i din feed, gärna tillsammans med en text som beskriver det du gör, och tagga inlägget med #editorinstreet och #ellese. Då har du chansen att bli utvald av redaktionen!

Här hittar du mer information om initiativet!

Exklusiva erbjudanden och inbjudningar

Superrabatter, tävlingar och förtur – som ELLE Member kommer du bli bortskämd med unika erbjudanden. Du kommer dessutom få exklusiva inbjudningar till roliga och intressanta events. Oavsett om du brinner för mode, beauty, inredning, hälsa och träning, resor eller mat och vin kommer det dyka upp något för dig.

Så vad väntar du på? Bli en ELLE Member idag för att spana in vilka erbjudanden som är aktuella just nu. Signa upp dig här!

Läs mer om och bli ELLE Member här

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons