Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Editor-in-street: Ta chansen att synas med din talang på ELLE

27 maj, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Nu kan du blir editor-in-street för ELLE
Är du kreativ och brinner för att inspirera andra med det du gör? Oavsett om du designar kläder, är en matlagare av rang eller kanske har en talang för keramik har du möjlighet att bli ELLEs Editor-in-street!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gå med i ELLE Member – vårt nya communityBrand logo
Gå med i ELLE Member – vårt nya community

Vad är en Editor-in-street?

En person som brinner för och är kreativ inom ett ämnesområde. Design, mode, keramik, hudvård, matlagning, aktier, konst, smycken, inredning – du som vill inspirera andra med det du gör. Oavsett om du har startat ett eget klädmärke, målar tavlor, skriver poesi eller kanske har ett mat-konto på Instagram kan du bli en Editor-in-street.

Hur blir man en Editor-in-street?

Under hashtaggen #editorinstreet på Instagram kan du inspirera andra i ELLEs community genom att dela med dig av din kreativitet.

Lägg upp en bild i din feed, gärna tillsammans med en text som beskriver ditt projekt eller intresse, och tagga inlägget med #editorinstreet och #ellese. Du måste ha öppet konto.

Annons

Bli ELLE Member och lyft på ELLE

Du som är ELLE Member har dessutom chansen att lyftas med ditt projekt hos oss på ELLE. Maila till [email protected] och beskriv kort vad du gör eller dela med dig av din talang under #editorinstreet och #ellese så kan du bli utvald av redaktionen och ha chansen att synas och inspirera andra i ELLEs kanaler – i magasinet, på ELLE.se, inom ELLE Member och i våra sociala medier.

ELLE Member är vårt nya medlemskap som är framtaget tillsammans med er läsare. Som medlem kan du – utöver att bli ELLEs Editor-in-street – spara dina favoritartiklar och ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event.

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons