ELLE-galan 2023 – så blir årets största modehändelse

19 jan, 2023 
AvPenellope Ness
ELLE-galan 2023
Den 21 april är årets största modehändelse äntligen tillbaka! I 25 år har ELLE-galan hyllat modebranschens kreatörer och årets upplaga blir exklusivare och mer spektakulär än någonsin. Här är allt du behöver veta om Sveriges största modefest!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2022: Häng med på EfterfestenBrand logo
ELLE-galan 2022: Häng med på Efterfesten

ELLE-galan är äntligen tillbaka! I år möter vi våren tillsammans när Sveriges största modefest fyller 25 år och återvänder till Grand Hôtel, och det är en storslagen kväll vi har att se fram emot.

När är ELLE-galan 2023?

Den 21 april slår vi upp dörrarna till Grand Hôtel och bjuder in till årets upplaga av ELLE-galan, och i fokus står modebranschens nya dimensioner.

– ELLE-galan sätter fokus på Sveriges modekreatörer – både etablerade stjärnor och fantastiska framtidshopp. Tillsammans hyllar vi modets kraft att inspirera, förnya och förändra, säger Cia Jansson, chefredaktör på ELLE.

ELLE-galan 2023: tema och inspiration

ELLE-galan har i 25 år varit Sveriges mest exklusiva och omtalade modehändelse, som under en glittrande kväll på Grand Hôtel hyllar modevärldens mest inspirerande och innovativa kreatörer.

Annons

Årets tema för kvällen är modebranschens nya dimensioner med fokus på både nya talanger och redan etablerade stjärnor.

ELLE-galan 2023

Vilka är programledare för ELLE-galan 2023?

Kakan Hermansson återvänder som programledare för ELLE-galan – och i år får hon sällskap av ingen mindre än Amie Bramme Sey.

Var kan man se elle-galan?

Precis som i fjol kommer den exklusiva ELLE-galan vara tillgänglig för alla, då galan kommer sändas i Tv4 Play och på Sjuan. Du som tittar kommer få följa med på hela kvällen, från stjärnglansen på röda mattan, till de inspirerande visningarna och självklart den prestigefyllda prisutdelningen!

Annons

Följ ELLE-galan i sociala medier

I vanlig ordning kommer du även kunna följa med bakom kulisserna på galan på elle.se och i våra sociala medier. Inför, under och efter galan rapporterar vi om allt du vill veta om ELLE-galan, från kändisarna till festen och såklart de exklusiva detaljerna från röda mattan!

I våra sociala medier får du en direkt inblick i galans storslagna festligheter. På instagram, tiktok och facebook delar vi med oss av allt du vill veta om den exklusiva modefesten, och dessutom får du chansen att vinna fina priser i samband med galan!

Följ oss redan nu, för att inte missa något. Allt innehåll om årets ELLE-gala kommer finnas under hashtaggen #ellegalan2023.

INSTAGRAM: @ELLESVERIGE

Tiktok: @ellesverige

Facebook: @ellesverige

Galasajt: elle.se/elle-galan

Dessutom; bli ELLE member redan idag så får du ta del av alla de senaste uppdateringarna om ELLE-galan!

Foto: Olivia Huerta Bratteng

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons