Här är programledarna för ELLE-galan 2023

09 mar, 2023 
AvEmma Castman
Programledare ELLE-galan 2023
ELLE-galan 2023 närmar sig med stormsteg – och i år får Kakan Hermansson sällskap av ingen mindre än Amie Bramme Sey på scen. Läs mer om detaljerna kring årets stora modefest här!
Annons
Best of ELLE-galan 2022Brand logo
Best of ELLE-galan 2022

I 25 år har ELLE-galan hyllat modebranschens kreatörer, designers och framtidshopp – och den 21 april är det äntligen dags igen. Galan programleds av ELLE-profilen Kakan Hermansson och Amie Bramme Sey, och går precis som förra året att följa på TV4 Play och i Sjuan.

– ELLE-galan 2023 blir en stjärnsprakande fest för att hylla Sveriges starka modescen! ELLE prisar banbrytande kreatörer och bjuder på supercoola modevisningar och artistuppträdanden, allt för visa på modets kraft att inspirera, förnya och förändra, säger Cia Jansson, chefredaktör på ELLE.

Extra fokus på röda mattan

Även röda mattan-entréerna kommer att direktsändas i år – och det vill ingen missa. 2023 års upplaga av ELLE-galan fokuserar nämligen lite extra på röda mattan, som sägs bli både större och mer kändistät än någonsin.

ELLE-galan i sociala medier

Som vanligt kommer du kunna följa med bakom kulisserna på elle.se och i våra sociala medier. Vi rapporterar inför, under och efter galan – och bjuder på allt från exklusiva kändisintervjuer till spännande detaljerna från både röda mattan och festen.

Annons

Följ oss redan nu, för att inte missa något. Allt innehåll om årets ELLE-gala kommer finnas under hashtaggen #ellegalan2023.

Instagram: @ellesverige

Tiktok: @ellesverige

Facebook: @ellesverige

Foto: Evan Pantiel, David Thunander

Annons