Här finns varuautomaten med champagne!

23 feb, 2017 
AvRedaktionen
Varuautomat med champagne på Selfridges.
Godis- och läskautomater är en vanlig syn på tågstationer och biografer, men skulle vi inte mycket hellre vilja se en varuautomat med champagne?
Annons

Redan 2013 installerade varuhuset Selfridges i London en varuautomat med champagne i samarbete med Moët & Chandon. Detta för att kunderna skulle kunna njuta av ett glas champagne medan de shoppade. De små specialflaskorna på 200 ml var dekorerade med swarovskikristaller och kostade ca 200 kr/st. Betalningen skedde med polletter som man fick köpa i varuhuset.

Se videon nedan

Nu har trenden spridit sig till Mandarin Oriental Hotel i Las Vegas, USA, som installerat en egen automat till gästernas stora glädje. Se hur den fungerar här:

Varuautomat med champagne på Selfridges. Foto: Moët & Chandon
Varuautomat med champagne på Selfridges. Foto: Moët & Chandon

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar