Grand Hôtel lanserar Sparkling Breakfast

16 apr, 2019 
Grand Hôtel lanserar Sparkling Breakfast.
Vill du starta dagen på lyxigast möjliga vis? Styr stegen mot Grand Hôtel Stockholm som nu lanserar Sparkling Breakfast med champagne!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Lyxiga och anrika Grand Hôtel i Stockholm är ett av få hotell som får servera ett glas champagne redan till frukost. Den 17 april 2019 lanserar de därför en exklusiv nyhet på frukostmenyn – Sparkling Breakfast!

Frukosten, som består av en traditionell Ägg Benedict och ett glas av Grand Hôtels nya huschampagne Ruinart ”R” Brut, kan antingen avnjutas i Cadierbarens grandiosa miljö eller beställas via roomservice.

– Vi är väldigt glada över att få erbjuda gäster och besökare en internationell upplevelse med Sparkling Breakfast på menyn. Ruinart ”R” Brut är en förstklassig champagne som tillsammans med vår klassiska Ägg Benedict sätter en guldkant på dagen, säger Grand Hôtels källarmästare Karl Persson.

Världens äldsta champagnehus

Ruinart har i snart 300 år levererat förstklassig champagne världen över. Champagnehuset grundades 1729 vilket gör det till världens äldsta specialiserade champagnetillverkare.

Annons

Grand Hôtel har också en anrik historia och har sedan 1874 varit ett hem för celebriteter, livsnjutare och storslagna evenemang som till exempel ELLE-galan.

Vid årsskiftet inledde Ruinart och Grand Hôtel ett långsiktigt samarbete och från och med nu är alltså Ruinart ”R” Brut hotellets nya huschampagne. Champagnen är fräsch och fruktig med smakfulla aromer av päron, hasselnöt och mandel.

– Det är fantastiskt roligt att vår champagne är så uppskattad av hotellets gäster och besökare, och att de nu inte behöver vänta till efter klockan 11.00 för att njuta av ett glas Ruinart. Jag tror att Sparkling Breakfast kommer bli ett mycket uppskattat tillskott på menyn, säger Jennifer Bonde, Brand Manager Ruinart Sverige.

Sparkling Breakfast serveras alla dagar mellan klockan 08.00-11.00. Priset är 395 kronor, inklusive ett glas champagne.

Läs också:

Allt om maten och drycken på ELLE-galan

7 mat- & dryckestrender från ELLE-galan

Grand Hôtel lanserar lyxig champagnesemla

Sparkling Breakfast på Grand Hôtel Stockholm.
Sparkling Breakfast på Grand Hôtel Stockholm. Foto: Rose-Marie Söderlund
Annons