Camilla Thulin designar regnbågscava från True Colours

04 jun, 2019 
AvAnna-Lena Pettersson
Camilla Thulin har designat den nya limited edition-flaskan åt True Colours Cava. För varje såld flaska skänks pengar till Regnbågsfonden, vilket går bra ihop med Camilla Thulins tidigare arbete inom hbtq-rörelsen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är inte första gången som kläddesignern Camilla Thulin arbetar med projekt som går hand i hand med hbtq-rörelsen. Hon har exempelvis tidigare designat kostymer till kultbandet Army of Lovers. Nu lade hon dock tygerna åt sidan för en stund och designade den nya limited edition-flaskan för True Colours Cava.

– Jag ser väldigt positivt på samarbetet med True Colours. Mina personliga värderingar om allas lika rättigheter går helt i linje med varumärket, säger Camilla Thulin i ett pressmeddelande.

För varje såld flaska går en krona till Regnbågsfonden som arbetar med att hjälpa organisationer och enskilda personer som verkar inom hbtq-rörelsen. Till exempel jobbar de med projekt i Ryssland, Costa Rica och Sydafrika för att främja allas grundläggande rättigheter, oavsett läggning eller könsidentitet.

Camilla Thulins blommiga regnbåge

Camilla Thulins egendesignade flaska till True Colours Cava.
Camilla Thulin satsade på blommor istället för släta ränder.

Flaskan är regnbågsmönstrad, men mycket diskret och typisk för Camilla Thulin, i och med att mönstret är gjort av romantiska blomgirlanger som klättrar upp mot flaskans hals. True Colours Cavas originalflaska är också regnbågsmönstrad, men då med släta ränder i olika färger som går snett uppåt runt flaskan.

Annons

Själva cavan inuti flaskan går inte heller av för hackor. Den har bland annat fått en bronsmedalj i Decanter Competition 2018. Vinet har en frisk smak med toner av gröna äpplen, gråpäron och citrus och passar lika bra som fördrink som till måltidsdryck till fisk- och skaldjursrätter. Det kommer från Katalonien i Spanien, precis som nästan all cava gör.

Det verkar som att såväl designutmaningen som välgörenheten och cavan i sig fick Camilla Thulin att tacka ja till samarbetet.

– Jag väljer gärna True Colours Cava eftersom det blir ett mervärde. Cavan har dessutom fått väldigt fina rekommendationer och är otroligt prisvärd. Kan det bli bättre? avslutar Camilla Thulin.

True Colours Cava finns att köpa på Systembolaget för 99 kronor.

Läs mer:

6 drinkar med cava eller prosecco

Vet du skillnaden på champagne, cava eller prosecco?

Gör din egen isglass i champagneglas – perfekt till sommarfesten

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons