Bea Szenfeld designar för Alexandre Bonnet

18 maj, 2017 
AvThowe Wagner Larsson
Bea Szenfeld designar för Alexandre Bonnet.
Designern Bea Szenfeld har designat presentförpackningar för champagnehuset Alexandre Bonnet. Mönstret är skapat av handgjorda pappersblommor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I år är fjärde året som champagnehuset Alexandre Bonnet samarbetar med en svensk designer för att skapa en limiterad presentförpackning för deras Grand Reserve Brut och Perle Rosé.

Tidigare år har House of Dagmar, Malinda Damgaard och Ida Sjöstedt stått för designen. Årets designer är Bea Szenfeld, känd för att jobba i oväntade material som papper. Hennes design har burits av bland andra Lady Gaga och Björk och alla hennes verk tillverkas i hennes ateljé.

Handgjorda pappersblommor

Presentförpackningarna för Alexandre Bonnet har ett iögonfallande mönster som Bea Szenfeld har skapat av handgjorda pappersblommor. Dessa har sedan fotograferats och färgsatts med turkost respektive rosa.

– Jag har jobbat med pappersblommor en längre period och det har blivit något av ett signum för mig. De blir så otroligt vackra. Eftersom champagnen lanseras i vår/sommar ville jag skapa något som passar sommaren och som man kanske förknippar med mig, säger Bea Szenfeld.

De presentförpackade flaskorna säljs på Systembolaget för 279 kr styck från och med juni 2017.

Läs även: Clara Hallencreutz designar sommarens snyggaste cava

Bea Szenfeld har designat presentförpackningar för Alexandre Bonnet.
Bea Szenfeld har designat presentförpackningar för Alexandre Bonnet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons