Adventskalender med prosecco – som du kan köpa redan nu!

20 sep, 2019 
AvAnna-Lena Pettersson
Satsa på en extra lyxigt bubblig advent i år med den här glittriga kalendern med 24 miniflaskor bubbel. Du kommer att kunna sippa prosecco, cava och rosé ända fram till jul.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Julen närmar sig. Det är mörkt ute och överallt glittrar tända ljus och ljusslingor. Och varje dag får man öppna en ny lucka i sin adventskalender. Där bakom väntar en liten, liten bit torr choklad…

Nej! Så kan vi inte ha det! I år är det bubblets år! För vad kan väl vara bättre än att fira in julen med ett glas bubbligt – varje dag? Inget är så klart bättre än det.

Adventskalender med prosecco, rosé och cava

Det här går att lösa med en riktigt lyxig adventskalender. Sedan är det ju upp till dig om du vill lyfta din frukost till nya nivåer eller spara dig till kvällen. Bakom varje lucka i denna ljuvliga kalender döljer sig nämligen en miniflaska bubbligt vin som rymmer 200 milliliter. Det är inte bara prosecco, utan också cava, pinot noir och rosé från flera olika länder. Och det ryktas om att lucka 24 gömmer något lite extra festligt. Vi säger förstås inget men…*host*…champagne…*host*.

Kanske hittar du någon ny favorit?

Annons

Den bubbliga kalendern kommer från First 4 hampers och finns på brittiska Amazon. Nu är ju det här med alkoholimport mer än lovligt komplicerat, så i dagsläget måste du beställa den till England. Priset ligger på omkring 1 500 kronor, vilket är rätt rimligt med tanke på innehållet i kalendern.

Om du inte ska till England inom kort finns det vinkalendrar på tyska Amazon som faktiskt går att klicka hem till Sverige. Ta en kik på Amazon.de (ja, det går att byta språk till engelska).

 

Adventskalender med prosecco.
Så här ser den ut när man ännu inte har öppnat någon lucka.
Adventskalender med prosecco
Hela den bubbliga härligheten.

Adventskalendrar för vuxna

De senaste åren har utbudet av adventskalendrar för vuxna ökat betydligt. Nu kan du som har kommit förbi de billiga chokladkalendrarna i mataffärerna köpa lyxigare former av godiskalendrar med choklad av hög kvalitet eller lakrits. Det går också att hitta adventskalendrar för par med erotiska och romantiska prylar och utmaningar eller bara en sexkalender med leksaker till dig själv.

En egen avdelning vuxenkalendrar är just vin- och spritkalendrar. Det här har blivit allt större, framför allt utomlands, och tack vare näthandeln har vi möjlighet att klicka hem dem till den svenska mörka decemberkylan. Bara på tyska Amazon hittar du vin-, öl-, gin- och whiskykalendrar. Något för alla smaker helt enkelt.

Läs mer:

15 adventskalendrar med ätbart bakom luckorna som du kan köpa redan nu

Skillnaden mellan champagne, cava och prosecco

Annons