Artikeln innehåller reklamlänkar

Säsongens trendiga svamplampa – 12 fina bordslampor

svamplampa glas bordslampa svampform

Hitta den perfekta svamplampan för ditt hem!

Den trendiga svamplampan har gjort comeback och är en av säsongens måste för att ge ditt hem en mysig känsla. Här är bordslamporna som inte bara är en fin inredningsdetalj, utan också ger den perfekta belysningen.
11 augusti, 2022

Den trendiga svamplampan har funnits med oss länge, men är nu hetare än någonsin. Lampan är inte bara en tacksam ljuskälla, utan också en perfekt inredningsdetalj. Vi har samlat 12 favoriter som passar i såväl sovrummet som vardagsrummet.

Svamplampa – fina bordslampor till ditt hem

Svamplampan har fått en given plats i våra hem och kommer i många färger och varianter. Retro, enkel eller modern – vilken variant föredrar du?

Svamplampa i glas, Globen Lighting

Stilren svamplampa i vit och ljusbrun nyans. Lampan har en höjd på 20 centimeter och passar såväl på fönsterbrädan som i bokhyllan. Klicka här för att komma direkt till lampan (länk till Åhléns).

Svart svamplampa i metall, Posh

Enkel svamplampa i matt, svart metall. Lampan har en höjd på 35,5 centimeter och har två ljuskällor. Klicka här för att komma direkt till den stilfulla inredningsdetaljen (länk till butik).

Svamplampa, Flos

Lampan Snoop har blivit en klassiker i inredningssammanhang. Den svampliknande varianten från Flos har fot av marmor och lampskärm av metall. Finns också i grön och orange. Här kommer du till den svarta varianten.

Blå svamplampa, Ellos Home

Vacker ljusblå svamplampa i glas som ger ett dovt och mysigt ljus. Här kommer du till lampan (länk till Ellos).

Trendspaning: Årets snyggaste vägglampor att inreda med

Bordslampa, Olsson & Jensen

Snygg och tidlös lampa med namnet Carl-Johan. Lampan kommer i två storlekar och finns även i vitt. Klicka här för att komma till den svarta lampan.

Svamplampa i glas, Globen Lighting

Vacker och enkel bordslampa i genomskinligt glas med räfflad fot. Här kommer du direkt till lampan.

Brun svamplampa, Ellos Home

Tidlös svamplampa i brunt glas. Lampan har en höjd på 30 centimeter. Här kommer du direkt till favoriten (länk till Ellos).

Bordslampa, Fritz Hansen

Trendig bordslampa som passar såväl på nattygsbordet som på fönsterbrädan i vardagsrummet. Lampan har en snygg, ovalformad lampskärm. Här kommer du till produkten.

Vit svamplampa, Scandi Living

Enkel och elegant svamplampa i tidlös design. Lampan har en höjd på 32 centimeter och en diameter på 25 centimeter. Klicka här för att komma till lampan.

Shoppingexperten tipsar – så inreder du vardagsrummet på bästa sätt

Bordslampa i mässing, Markslöjd

Fin svamplampa som ger ett vackert och mysigt sken och passar i alla rum. Finns också med svart lampskärm. Här kommer du till lampan från Markslöjd (länk till Ellos).

svamplampa bordslampa markslöjd

Klicka på bilden för att komma till mässinglampan från Markslöjd.

Sladdlös bordslampa, Flos

Batteridriven och portabel lampa som laddas upp med USB-kabel. Lampan har en dimmerfunktion och en höjd på 21 centimeter. Här kommer du till lampan.

Enkel bordslampa, Ellos Home

Stilren och enkel bordslampa med svampformad lampskärm. Lampan i metall har en höjd på 60 centimeter. Här kommer du direkt till bordslampan (länk till butik).

Elle Talks – avsnitt 2
4:12

Efter reklamen: Elle Talks – avsnitt 2

(4:12)

Slå på ljud