Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

Snygga bordslampor – här är 11 trendiga favoriter

11 jun, 2024 
AvStina Meyerson
snygg bordslampa 2024
Lys upp hemmet och addera lite snygg design genom att satsa på en fin bordslampa! Här listar ELLE Decoration-redaktören 11 utvalda favoriter 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kika in hemma hos Alina BraneBrand logo
Kika in hemma hos Alina Brane

Snygg och mysig belysning är verkligen A och O när det kommer till att skapa hemtrevnad. Om du har ett mörkt hörn som du vill lysa upp hemma – eller om du helt enkelt bara vill addera lite snygg design – är en fin bordslampa en riktigt bra investering. Placera den på sängbordet, på fönsterkarmen eller varför inte hotta upp byrån eller avlastningsytan i hallen?

I år satsar vi gärna på accentfärger och väljer mer än gärna en bordslampa i en härlig kulör. Ett annat populärt alternativ är att satsa på avskalade lampor i mjuka former, som klassiska rislampor.

Annons

Snygga Bordslampor 2024

Är du på jakt efter en trendig och snygg bordslampa? Då har du hittat rätt! Här listar ELLE Decoration-redaktören Stina Meyerson sina 11 favoriter just nu – som passar till hemmets alla rum.

Psst! Spana in smarta och snygga batteridrivna bordslampor här!

Flowerpot bordslampa

&Tradition

Den batteridrivna bordslampan Flowerpot i modellen portable vp9 från &Tradition har blivit riktigt populär. Välj mellan flera snygga färger, som klatschigt grönt och trendigt rött!

Färgglad liten bordslampa

Ellos

Är du sugen på lite färg hemma? Spana in den här bordslampan till budgetpris från Ellos, med en fot av keramik och plisserad textilskärm.

Annons

Svamplampa

Ellos

Får det lov att vara en bordslampa formad som en svamp? Den här fina svamplampan är gjord av glas och påminner om klassiska murano-lampor.

Plisserad hög bordslampa

H&M Home

Du som vill ha en stor och hög bordslampa – men som ändå har en lätt känsla – kan spana in den här varianten i plisserat papper. Du hittar bordslampan på H&M Home.

Annons

Stor bordslampa

HK Living

Du som är ute efter en modern bordslampa kan kolla in den här blanka varianten av stål, med kromad finish. Passar exempelvis fint i hemmakontoret!

Bordslampa med plisserad skärm

HAY

Bordslampan Matin från danska HAY har en elegant och klassisk design, med en plisserad lampskärm. Lampan kommer i flera snygga utföranden.

Annons

Liten portabel bordslampa

Crème Atelier

Charmig batteridriven lampa, som har skapats med inspiration av mjukglass. Välj mellan flera snygga färger och placera lampan var du vill i hemmet!

Rislampa till sängbordet

Granit

Älskar du också rislampor? Här kan du köpa en i form av en bordslampa. Rislampan passar exempelvis bra på sängbordet, med sin mjuka design och sitt mysiga ljus.

Annons

Stor design-bordslampa

Flos

Bordslampan Snoopy är en bordslampa formgiven år 1967 för italienska Flos. Lampan har en iögonfallande design med fot i marmor och skärm i färgglad emaljerad metall. Nu finns den ikoniska lampan i orange!

Orange batteridriven bordslampa

Louis Poulsen

Om du bill jobba med accentfärger kan du kolla in den här snygga portabla lampan. Louis Poulsens ikoniska Panthella har en enkel, modern design och skänker rummet både ljus och stil.

Annons

Hög vit bordslampa

Flos

Vit bordslampa från Flos, med en ikonisk rundad design. Lampan ger ett mjukt ljus och passar bra i ett sovrum eller vardagsrum till exempel.

bordslampa från flos
Annons