Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Inspireras av Sofia Woods magiska hem – så lyckas du med inredningen

23 jan, 2024 
AvSandra Bohlin
sofia wood hem inredning
ELLEs bloggare Sofia Wood bjuder inte bara på smarriga pastarecept utan också mängder av inredningsinspiration! Vi har samlat 18 fina köp som ger dig en inredningsstil inspirerad av hennes hem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Influencern, bloggaren och författaren Sofia Wood har länge inspirerat oss med sin stil, både mode- och inredningsmässigt, men efter att familjens flyttlass gick från lägenheten i Enskede till en sekelskiftesvåning i Norrköpet finns det ännu mer härlig att spana in i hennes hem.

sofia wood hem inredning 2024
sofia wood hem inredning 2024
Annons

I Sofia Woods hem samsas vaser i tenn och glas med organiska former på mattor och skålar i form av snäckor – och så rejäla uppläggningsfat att servera mängder av pasta på, såklart. Vi kan spana in allt från fina loppisfynd till suveräna auktionsfynd och en och annan designklassiker i den stora våningen. Just auktionsfynd är något som Sofia är passionerad över och som hon till och med har skrivit en guide om för ELLE – här hittar du Sofias guide till hur du fyndar på auktion.

sofia wood hem inredning 2024
Annons
Sofia Wood inredning – inspireras av hennes inredningsstil i våningen i Norrköping
Fotograf: Andrea Papini Stylist: Dennis Valencia

Sofia Wood inredning

Trä, olika metaller och naturnära material som trä möter snäckor, ljuslyktor och ljusstakar samt statementpieces som bordslampor och tuftade mattor. Vi har samlat 18 snygga inredningsköp inspirerade av Sofia Woods inredningsstil!

Linnekuddar

Ellos

Hos Ellos hittar vi ett fantastiskt kuddfodral i linne som finns i hela åtta härliga färger!

KÖP KUDDEN HÄRReklamlänk
Annons

Höga ljusstakar

Hilke

Exklusiva och handgjorda ljusstakar i förnicklad mässing som finns i olika höjder som är superfina att kombinera tillsammans!

Vas

House Doctor

I Sofias hem ser vi även den vackra och lekfulla vasen Flood från House Doctor. Den är gjord av järn vilket ger en industriell och lite rå look. Den unika vasens veck på båda sidor gör den levande och vecken hjälper dessutom till att hålla ihop blommorna.

vas flood från house doctor
KÖP VASEN HÄRReklamlänk

Batteridriven bordslampa

And Tradition

Den otroligt trendiga och populära bordslampan Flowerpot från &tradition hittar vi hemma hos Sofia. Den har en klassisk, ikonisk design med moderna färger och en något mindre storlek. Välj mellan massvis av olika färger!

batteridriven bordslampa
KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Randigt kuddfodral

Lovely Linen

Vackert kuddfodral i randigt mönster tillverkat av 100 procent europeiskt lin.

randig kudde
KÖP KUDDEN HÄRReklamlänk

Grön ullpläd

Klippan

Få in lite färg till ditt hem med hjälp av en grön ullpläd!

grön pläd från klippan

Klassisk ljusstake

Klong

Klongs klassiska ljusstake Kluster är tillverkad i mässing och aluminium med en blankpolerad yta. Den passar i alla hem och till alla inredningsstilar och kan användas årets om både som vanlig ljusstake och som till adventsljusstake!

ljusstake kluster från klong

Asymmetrisk spegel

Åhléns

Snygg och trendig spegel att sätta upp på väggen. Den har en vågig ram i ljust trä och två hängöglor i metall på baksidan.

Annons

Matta

Cappelen Dimyr

Handgjord ullmatta med organisk form och både lång och kort lugg som bildar ett oregelbundet mönster.

Sofia Wood inredning Norrköping – matta Cappelen Dimyr
KÖP MATTAN HÄRReklamlänk

Flaskvas

Kave Home

Vi älskar blommor, speciellt i kombination med en vacker vas. Med denna glasvas kommer alla dina buketter att se ännu bättre ut.

flaskvas
KÖP VASEN HÄRReklamlänk

Bordslampa

Martinelli Luce

Även bordslampan Pipistrello Table Lamp från Martinelli Luce hittar vi hemma hos Sofia. Den är en ikonisk lampa och en bit av modern designhistoria som skapades av Gae Aulenti år 1965. Pipistrello Medium är den mellanstora modellen av lampan som finns i tre storlekar och flera olika utföranden.

sofia wood hem inredning 2023
KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Loungestol

And Tradition

Populär loungestolen från &tradition i oljad valnöt och mässing. Den har en underbar, tidlös formgivning med mjuk klädsel i fårskinn och gjord i organiska former med en omfamnande, mysig känsla.

sofia wood hem inredning 2023
KÖP STOLEN HÄRReklamlänk

Krinklat överkast

Ellos

Överkast av ekologisk bomullsmuslin i fyra lager med fållade kanter. Muslin är ett supermjukt, luftigt och lätt strukturerat tyg med den välkända rynkiga effekten.

överkast från ellos

Blommor

Interflora

Inget är väl mer somrigt än färska blommor och buketter? Hos Interflora kan du enkelt beställa hem eller ge bort magiska kreationer.

blommor från interflora
BESTÄLL HÄRReklamlänk

Stor urna

Ellos

Vattentät kruka / urna i porslin av hög kvalitet som både är vacker som den är men även fylld med växter eller kvistar.

sofia wood hem inredning 2023
KÖP DEN HÄRReklamlänk

Blå ljus

Broste Copenhagen

Ett enkelt knep för att få in en somrig känsla i sitt hem är att inreda med färgglada ljus. Sofia inreder med ljus i ljusblå nyans och hos Broste Copenhagen hittar vi doppade antikljus 10-pack i liknande ljusblå kulör.

blå ljus från broste copenhagen
KÖP DEM HÄRReklamlänk

Soffbord i glas

FontanaArte

Tavolo Con Ruote är ett soffbord formgivet år 1980 av Gae Aulenti för italienska FontanaArte. Bordet tillverkas av en glasskiva samt fyra ben som består av hjul som genom bastanta skruvar monterats i glasskivan.

soffbord i glas med hjul

Rund taklampa

Watt & Veke

Lampskärmen från Watt & Veke är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet och har en populär formgivning i bomullsjersey med inspiration från en pumpa. Den har ett härligt, mjukt allmänljus.

rund lampa i tyg watt veke
KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Se mer:

Så skapar du semesterkänsla hemmaBrand logo
Så skapar du semesterkänsla hemma

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons