Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

12 fina överkast som skapar hotellkänsla i sovrummet

Överkast som ger hotellkänsla till sovrummet

Addera hotellkänsla med ett fint överkast! Från sammet och quiltat till skrynkligt och snyggt våfflat – det finns något för de flesta smaker. Här är 12 snygga överkast som finns i butik just nu.
03 mars, 2021

Ett snyggt överkast ramar inte bara in sängen utan präglar hela känslan i sovrummet, oavsett om du är ute efter en minimalistisk eller ombonad stil. Just nu finns det flera stilsäkra varianter på marknaden, både i ett klassiskt quiltat utförande, bohemiskt skrynkligt och i lyxig sammet. Vi har samlat våra favoriter som både lyfter sovrummet och adderar drömmig hotellkänsla. In och inspireras!

Här är 12 snygga överkast som adderar lyxig hotellkänsla på ett kick:

1. Överkast i tvättad sammet, Ellos Home

Sammetsöverkast med korsstygn och fin lyster på framsidan. Överkastet är vadderat med en baksida i bomull. Utöver svartblått finns överkastet även i brunt, olivgrönt, nuderosa, petrolgrönt och varmgrått. Finns att köpa här.

2. Överkast i siden, Himla

Investera i en diskret färgklick i trendigt jordnära toner. Handsytt överkast i siden och bomull från Himla. Finns att köpa här.

3. MÖRKT ÖVERKAST, ELLOS HOME

Överkast i mjuktvättad bomull med söm runt om. Finns i fler färger. Finns att köpa här.

4. Paolo överkast, Linum

Elegant, stort överkast i lyxig bomullssammet i kamelbrunt, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction). Överkastet finns även i mintgrönt, ljusbeige, blått, mörkturkost, brunt, rosa och grått, finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

5. Överkast med volang, H&M Home

Tjusigt dubbelt och lätt vadderat överkast i vävd, quiltad bomullskvalitet. Finns även i ljusbeige och mörkgrått. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

6. Sängöverkat i sammet, Staycation

Quiltat överkast med framsida i krossad sammet med fin lyster. Baksida av bomull. Finns att köpa här.

7. Bacio överkast, Mille Notti

Stilrent quiltat överkast med djuphäftad textur. Det lena yttertyget är kammad bomullssatin. Finns även i gult och mörkgrått. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

8. Noma överkast, Åhléns

Naturnära överkast i bomull- och lyocellblandning. Stoppning i polyester. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

9. Quiltat överkast, H&M Home

Stilrent quiltat överkast i vävd bomullskvalitet. Finns i ljusbeige, mörkgrått och vitt. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

10. Wilma överkast, ÅhléNS

Tunt, krinklat överkast i tvättad bomull perfekt för lite varmare årstider. Överkastet finns i grönt, mörkgrått och beige. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

11. Wida överkast, Ellos Home

Snyggt och inte minst prisvärt överkast. Överkastet har broderade prickar som ger en fin struktur. Finns i tre olika storlekar samt i flera olika färger. Finns att köpa här.

12. Beige Sängöverkast i linne, Himla

Överkast i hellinne är tvättat efter sömnad för att skapa ett krinklat utseende. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Missa inte

Uppdatera sovrummet – 22 fina detaljer som ger oss vårkänslor

Så inreder du med 2021 års stora färgtrender