Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

16 fina mattor att ha under matbordet

07 jan, 2021 
AvSandra Bohlin
mattor att ha under matbord
Är du på jakt efter den perfekta mattan att placera under ditt köksbord? Vi listar 16 snygga alternativ att kika in i butik just nu.
Annons

Mattor kan verkligen lyfta våra hem och är en viktig komponent som snabbt skapar en ombonad och mysig känsla. Köket är inget undantag och även det behöver mysiga element i inredningen.

16 mattor till köket eller matplatsen:

Vi har samlar 16 fina mattor som passar att ha under köksbordet perfekt i allt från stora, små, runda och fyrkantiga till vattenavvisande och slitstark i trendiga nyanser och mönster.

Fyrkantig matta med vackra rektangulära former i jordnära toner från Åhléns. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

Populära mattan Copenhagen från Classic Collection. Den är handvävd i merceriserad bomull i taktilt mönster. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Vävd matta med ullkänsla och snygg ullstruktur från Ellos Home. Mattan är lätt vattenavvisande och slitstark och passar perfekt till uterummet eller köket.

Matta med grafiska former i kombination med mjuka toner som bidrar till en känsla av nordisk design i varje hem. Den här mattan är inte bara lätt att rengöra, men också mycket slitstark och långvarig, från Linie Design. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stor ullmatta från The Rug Republic med vackert mönster. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Handvävd ullmatta från Classic Collection som är smutsavvisande och vändbar. Den är den perfekta basen i alla hem och ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Mjuk mörkt beige matta i viskos med tvättad look och fin lyster från Ellos Home. Varp av bomull. Finns även i två andra nyanser. Finns att köpa här (reklamlänk).

Trendig rund, flätad matta i jute från Åhléns. Finns i flera storlekar. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

En vävd matta från Linie Design med en naturlig glans i en tidlös design som gör att mattan passar in i de flesta hem. Finns i flera olika storlekar och färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Gul ryamatta med mjuk lugg i viskos- och ullblandning från H&M Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Grå mönstrad viskosmatta som finns i flera storlekar från Classic Collection. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stor handgjord matta från Linie Design i 100 procent jutematerial. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Snygg fyrkantig plastmatta för inom- och utomhusbruk, från Pappelina. Enkel att underhålla och rengöra. Finns i fler färger. Du hittar den här (reklamlänk).

Stor rund Jambrung matta är en handvävd matta i ull och bomull som utstrålar en känsla av elegans och tidlöshet, från Nordform. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

En grå/beige lurvig matta i vävd kvalitet av ull, återvunnen bomull och återvunnen polyester från H&M Home. Du hittar den här (reklamlänk).

Tuftad ryamatta med tät, tjock och mjuk lugg i en randig struktur från Ellos Home. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll påBrand logo
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll på

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons