Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

22 inredningsnyheter som får oss att längta till våren

30 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
inredningsnyheter vår 2021
Våren står för dörren och det är snart dags att välkomna ljuset, blomster och varmare dagar! Smygstarta vårens inredning redan med att kika in dessa 22 inredningsnyheter från butikerna.
Annons
Vårstyla med fina kvistar 4 inspirerande tipsBrand logo
Vårstyla med fina kvistar 4 inspirerande tips

Bjud in våren i hemmet med klara toner av blått, lila och naturnära toner och ge hemmet ett luftigt och vårigt men ändå mysigt och stilsäkert uttryck.

De jordnära tonerna, som vi redan älskar så mycket, håller i sig även in i 2021 men vi adderar även en dov och harmonisk färgskala med blå och lila nyanser.

Inredningnyheter vår 2021:

Smygstarta vårens inredning hemma! Vi listar 22 fina inredningsnyheter från butikerna som får oss att längta till våren.

Annons

En stor, hög vas i mönstrat glas från H&M Home. Du hittar den här (reklamlänk).

Spegel med ram och upphäng i rotting från Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

Ljusstake från HAY har ett vackert och unikt formspråk designat av Wang & Söderström. Du hittar den här (reklamlänk).

Vas från Morsø i en lite rå design som påminner om eld och lågor. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Fåtölj i rotting med sittdyna från Ellos Home. Sittdynan har avtagbar klädsel i canvas och knytband. Du kan köpa den här (reklamlänk).

En ljusstake i keramik avsedd för två kronljus från H&M Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Uppdatera soffan eller sängen med säsongens färger! Detta lila kuddfodral i mjuk tvättad kvalitet av franskt lin med vintagelook hittar du hos Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

Sittpuff i tuftad bomull som ger en härligt organisk och taktil känsla, från Granit. Finns att klicka hem här (reklamlänk).

Annons

En asymmetriskt formad bordslampa i keramik med klotformad kupa av glas från H&M Home. Du hittar den här (reklamlänk).

Fluffigt kuddfodral från Classic Collection. Finns i tre nyanser. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

HAY Twist är vackra och lekfulla italienska ljus. Den skruvade formen kan vara årets hetaste trend när det gäller ljus. Du hittar dem här (reklamlänk).

Ljuslyktafrån finska Iittala. Den strömlinjeformade ljushållaren med sin rena moderna design ger ett mjukt sken, där ljuset ser ut att sväva i luften. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Placera vårens buketter i en vacker vas. Den här transparenta vasen från Marimekko är designad av Carina Seth-Andersson och är tillverkad av munblåst glas. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Golvlampa från Ellos Home med fot av metall i antik mässingfinish och skärm av plisserad textil. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

I vår bäddar vi sängen i blå och lila toner! Här är ett lila påslakanset i skön kvalitet av mjuktvättad bomull från Ellos Home. Finns i fler färger. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons

Uppdatera uteplatsen i vår med denna soffa i loungemodell med ett soffbord från Ellos Home. Finns i två nyanser. Du kan köpa möblerna här (reklamlänk).

Ett kuddfodral i vävd kvalitet av återvunnen polyester från H&M Home. Kuddfodralet har pompoms av bomull i vardera hörn. Du hittar det här (reklamlänk).

Annons

Puff från Classic Collection gjord av en handvävd matta i ull. Puffen är en perfekt extra sittplats eller som en skön fotpall till soffa/ fåtölj. Du hittar den här (reklamlänk).

Organisk tre-fotad ljusstake i vitglaserad keramik från Granit. Finns i två storlekar. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Vacker sänggavel i rotting med tätflätad topp och dekorflätad kant från Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

NO. 5 Sea Salt doftljus från Illume x Bloomingville ger dig en doft av havet, en lätt och svalkande bris som omsveper dig. Illume x Bloomingville har komponerat NO. 5 Sea Salt med doftnoter likt en parfym som innehåller flera lager, en doftupplevelse i taget. Du kan köpa ljuset här (reklamlänk).

Annons

Skapa mer yta för vacker dekoration med denna piedestal i mangoträ med brunvaxad finish från Ellos Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll påBrand logo
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll på

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons