Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Nyanser av blått, lila och beige! 20 vårnyheter från Ellos Home

vårnyheter inredning ellos home

Vårnyheterna har redan börjat dyka upp i butikerna och på Ellos Home blomstrar det redan i blå och lila toner. Vi smygstartar vårens inredning genom att lista 20 nyheter från Ellos Home att kika in redan nu!
29 december, 2020

Våren står runt hörnet och på Ellos Home har det redan börjat blomstra. Till den nya säsongen lyfter vi våra hem med inslag av blått och lila. Den skandinaviska, naturnära stilen ligger kvar med inslag av trä och mjuka och inbjudande former men nu med en touch av blomstrande färg.

Vi bäddar gärna sängen i lila och blå nyanser och uppdatera vardagsrummen med naturnära detaljer.

Vårnyheter 2021 från Ellos Home:

Kika in vårens inredningsnyheter på Ellos Home redan nu i allt från möbler och belysning till mjuka textilier, dekoration och mattor i vårens färger, former och material.

beige loungestol

Loungestol i skandinavisk, stilren design med skålat ryggstöd. Klädsel i sammetstyg med skumfyllning. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

kuddfodral ellos

Kuddfodral i bomull. Framsidan har ett tuftat mönster på en lite grövre, vävd kvalitet med lätt struktur. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

fin vas

Vas i färgat, mönstrat glas med oregelbunden form. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

soffa trendig

Soffa med rundade former och sits med dekorativ indragning med en klädsel i sammet. Finns i beige och blått. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

populär bordslampa

Bordslampa med fot och skärmhållare av metall med matt finish och en skärm av tyg med grövre struktur. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

sängbord i rotting

Sängbord i rotting med hylla undertill. Toppen är förstärkt med en plywoodskiva under rottingen. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

lila ryamatta

Lila tuftad ryamatta i mjuk, tvättad ull med samma look och känsla som hos de klassiska grekiska Flokatimattorna. Garnet är naturfärgat, vilket innebär att inga färgämnen använts i tillverkningen. Finns även i beige och grått. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Piedestal i mangoträ med brunvaxad finish. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

bla sängkläder

Blått påslakanset i percale av ekologisk, kammad bomull. Finns i fler färger. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

sänggavel rotting

Sänggavel i rotting med ett dekorativt mönster som ställs på golvet. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Trendig poster med lila nyans tryckt silkepapper. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

snygg soffa

Trendig och stor 5-sitsig soffa med schäslong. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

beige rund vas

Rund dekorativ vas av stengods. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

ljushållare marmor

Ljushållare i äkta marmor. för blockljus. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

lampa bord

Bordslampa med fot av metall i antik mässingfinish och skärm av plisserad textil. Skärmen är något riktbar i alla riktningar. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

snygg stol rotting

2-pack stolar av massiv alm med sits av vadderad rotting. Finns i fyra olika nyanser. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Awin.com).

beige vas

Vas av stengods med ribbat strukturmönster. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

spegel

Golvspegel i industriell stil med stativ och ram av stål. Spegeln kan vinklas steglöst och skruvas fast i önskat läge med en knopp på varje sida. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

taklampa rotting

Taklampa i flätad, konstgjord bambuimitation. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Quiltat överkast i vintagetvättad ekologisk bomull. Finns i fler färger. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

Foto: Ellos Home

LÄS MER:

21 vackra designklassiker att fynda på rean

Uppdatera sovrummet! 24 fynd att göra på rean