Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Skapa en varma känsla i hemmet! 14 fina detaljer i beige toner

04 jan, 2021 
AvSandra Bohlin
varm mysig inredning
Beige toner, mjuka textilier, vackra detaljer och stämningsfulla ljuskällor är fyra enkla knep mot ett varmare och mysigare hem! Vi guidar dig och tipsar om 14 passande detaljer till hemmet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hur skapar man sig ett varmt och mysigt hem? Att välkomna den beige tonen in i hemmet är ett stilsäkert knep som ger ditt hem en mysig känsla på nolltid. Även att fokusera på mjuka och inbjudande textilier, detaljrik dekoration och många stämningsfulla ljuskällor är några enkla knep för ett harmoniskt hem.

Inred hemmet mysigt med beige detaljer:

Vi listar 14 detaljer att uppdatera ditt hem med som ger det en varm och mysig touch i allt från vackra textilier till belysning och dekoration där alla går i en varm beige ton.

Annons

1. Textilier

kudde filt ceannis egg shell

Uppdatera soffan med mjuka och injudande komponenter! Här är en härligt mjuk och vacker pläd från Ceannis med det klassiska ”egg shell” mönstret och det matchande kuddfodralet. Du hittar pläden här (reklamlänk) och kuddfodralet här (reklamlänk).

bäddset flanell

Varmt och mjukt bäddset med ett påslakan och örngott i en blandning av bomull och kashmir med klassiskt mönster. Du kan köpa påslakanet här (reklamlänk) och örngottet hittar du här (reklamlänk).

Annons
beige linnegardiner

Fina linnegardiner från Ellos Home i en varm beige ton. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

2. Detaljer

brun beige ljuslykta tell me more
Annons

Vacker ljuslykta från Tell Me More. Extra vackert blir det om du kombinerar flera ljuslyktor i olika storlekar, i samma färg eller i olika nyanser. Du kan köpa den här (reklamlänk).

vacker beige vas
Annons

Vas från Ferm Living har en härlig organisk form och en högglansig glasyr som ger vasen en perfekt balans mellan ett kraftfullt och ett mjukt uttryck. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Vacker serveringsskål från By On. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
böjd ljusstake från hm

En ljusstake i keramik avsedd för två kronljus från H&m Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

stor vas hm

En stor vas i glas i beige ton från H&M Home. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
beige handstöpta ljus

Handstöpta herrgårdsljus i varm beige nyans. Ljusen är tillverkade av fint stearin och paraffin, som tillsammans med rätt veke gör att de brinner med en vacker, stor och klar låga utan att varken ryka eller rinna. Du hittar dem här (reklamlänk).

3. Mysig beysning

bordslampa i trä

Bordslampa i glas med en bas av trä från Watt & Veke. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
stor ljuskrona

Modern takkrona i lyxig, dansk design från Herstal. Denna modell har tjugo armar och är i mässinglackerad metall med matt finish. Finns även i svart och i krom Du kan köpa den här (reklamlänk).

bordslampa trendig

Verner Pantons prisbelönta bordslampa Flowerpot VP3 kommer från &Tradition och är en riktig designikon. Bordslampan finns i flera olika färger. Du hittar den här (reklamlänk).

LÄS MER:

22 inredningsnyheter som får oss att längta till våren

21 vackra designklassiker att fynda på rean

Nyanser av blått, lila och beige! 20 vårnyheter från Ellos Home

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll påBrand logo
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons