Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

De jordnära tonerna dominerar inredningen även 2021 – 22 snygga inredningsdetaljer

Inredning jordnära

De jordnära tonerna som totalt dominerat 2020 håller även i sig och är helrätt i inredningen även 2021! Vi listar 22 trendiga detaljer och möbler där alla går i det naturnära tonerna.
21 december, 2020

Ombonat, personligt och lekfullt är några ledord för hur vi inreder 2021 och även den jordnära trenden håller sig kvar och pryder våra hem. Vi ser mycket brunt, beige, grått, vitt och svart blandat med naturnära material som trä och rotting.

Inredning i jordnära toner:

Vi listar 22 snygga inredningsdetaljer och möbler att uppdatera hemmet med i allt från dekoration i varma nyanser, mjuka textilier och detaljer med konstnärliga touch i rundade och inbjudande former.

Vas från Cooee Design med organiska former och en grovkornig, sandliknande yta. Finns även i brunt och svart samt i lägre fomat. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

En härligt mjuk och vacker pläd från Ceannis i deras klassiska ”egg shell” mönster med baksidan klädd i ett vackert matchande sammetstyg. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

En nötbrun fåtölj i rotting från Eichholtz med en moderna utstrålning passar perfekt in i den skandinaviska heminredningen. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Stilfull ljusstake för blockljus från danska Nordal. Tillverkad av lackerat järn med dekorativa rör i olika höjder längs med sidorna som skapar en spännande effekt. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Bordslampa från Ellos Home med skärmhållare av tyg med grövre struktur. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Trendigt brunt kuddfodral med mjuka bollar på. Du hittar det här (reklamlänk från Adtraction).

Beige kopp med fat från Bloomingville tillverkad i stengods. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Sänggavel i alm från Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Soffbordet i trä från Bloomingville ger ett stabilt intryck med sin konformade bas och rejäla bordsskiva. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Elegant snurrfåtölj från Eichholtz i trendigt teddymaterial med runda former och benvitt tyg. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Vas av glas från Ellos Home. Färgen har vackra skiftningar och glaset har bubblor i sig som skapar ett fint uttryck. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Lykke One ljusstake från Cooee Design är formgiven av arkitekten Tim Torp Hansen. Lykke, som betyder lycka på danska, har en intressant design i form av en knut och är vacker att titta på även när du inte har ljuset tänt. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Matbord med modern, oval form av massivt mangoträ från Ellos Home. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Gardiner i tvättat lin med vacker struktur från Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Vacker pläd från Bloomingville med en jordnära färgsättning. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Bäddset av lin från Ellos Home. Finns i fler färger. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Kudde i en härligt skrynklig linne- och bomullsblandning från Enst. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Satsbord i skandinavisk design med lätt utställda ben från Rowico. Soffbord med bordsskivor i högkvalitativt fanér och ben och sarg i massiv ek. Du hittar dem här (reklamlänk från Adtraction).

Skål i teak från danska Muubs passar perfekt antingen som serveringsskål eller som dekorativ inredning. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Runt soffbord från Woud som andas skandinavisk design. Det runda bordet med tre ben består av ett lock som till hälften kan roteras och på så sätt öppna en förvaringsdel inuti bordet. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Skulptur designad av konstnären Kristiina Haataja för svenska varumärket Cooee Design. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Handstöpta ljus i en neutral ljusgrå nyans från danska varumärket Ester & Erik. Ljusen har en elegant avsmalnande form upptill och nederdelen är konformad för att passa de flesta ljusstakar, både låga och höga modeller. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

Inred med teddy – 19 populära shoppingtips

Vinterrean har startat – 22 populära inredningsdetaljer att fynda just nu

16 snygga och trendiga sidobord att uppdatera ditt hem med