Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

De jordnära tonerna dominerar inredningen även 2021 – 22 snygga inredningsdetaljer

21 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Inredning jordnära
De jordnära tonerna som totalt dominerat 2020 håller även i sig och är helrätt i inredningen även 2021! Vi listar 22 trendiga detaljer och möbler där alla går i det naturnära tonerna.
Annons
Så inreder vi våra badrum 2021 – 7 stora trenderBrand logo
Så inreder vi våra badrum 2021 – 7 stora trender

Ombonat, personligt och lekfullt är några ledord för hur vi inreder 2021 och även den jordnära trenden håller sig kvar och pryder våra hem. Vi ser mycket brunt, beige, grått, vitt och svart blandat med naturnära material som trä och rotting.

Inredning i jordnära toner:

Vi listar 22 snygga inredningsdetaljer och möbler att uppdatera hemmet med i allt från dekoration i varma nyanser, mjuka textilier och detaljer med konstnärliga touch i rundade och inbjudande former.

Vas från Cooee Design med organiska former och en grovkornig, sandliknande yta. Finns även i brunt och svart samt i lägre fomat. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

En härligt mjuk och vacker pläd från Ceannis i deras klassiska ”egg shell” mönster med baksidan klädd i ett vackert matchande sammetstyg. Du kan köpa den här (reklamlänk).

En nötbrun fåtölj i rotting från Eichholtz med en moderna utstrålning passar perfekt in i den skandinaviska heminredningen. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Stilfull ljusstake för blockljus från danska Nordal. Tillverkad av lackerat järn med dekorativa rör i olika höjder längs med sidorna som skapar en spännande effekt. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Bordslampa från Ellos Home med skärmhållare av tyg med grövre struktur. Du hittar den här (reklamlänk).

Trendigt brunt kuddfodral med mjuka bollar på. Du hittar det här (reklamlänk).

Annons

Beige kopp med fat från Bloomingville tillverkad i stengods. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Sänggavel i alm från Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

Soffbordet i trä från Bloomingville ger ett stabilt intryck med sin konformade bas och rejäla bordsskiva. Du hittar det här (reklamlänk).

Elegant snurrfåtölj från Eichholtz i trendigt teddymaterial med runda former och benvitt tyg. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Vas av glas från Ellos Home. Färgen har vackra skiftningar och glaset har bubblor i sig som skapar ett fint uttryck. Du hittar den här (reklamlänk).

Lykke One ljusstake från Cooee Design är formgiven av arkitekten Tim Torp Hansen. Lykke, som betyder lycka på danska, har en intressant design i form av en knut och är vacker att titta på även när du inte har ljuset tänt. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Matbord med modern, oval form av massivt mangoträ från Ellos Home. Du hittar det här (reklamlänk).

Annons

Gardiner i tvättat lin med vacker struktur från Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk).

Vacker pläd från Bloomingville med en jordnära färgsättning. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Bäddset av lin från Ellos Home. Finns i fler färger. Du hittar det här (reklamlänk).

Kudde i en härligt skrynklig linne- och bomullsblandning från Enst. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Satsbord i skandinavisk design med lätt utställda ben från Rowico. Soffbord med bordsskivor i högkvalitativt fanér och ben och sarg i massiv ek. Du hittar dem här (reklamlänk).

Skål i teak från danska Muubs passar perfekt antingen som serveringsskål eller som dekorativ inredning. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Runt soffbord från Woud som andas skandinavisk design. Det runda bordet med tre ben består av ett lock som till hälften kan roteras och på så sätt öppna en förvaringsdel inuti bordet. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

Skulptur designad av konstnären Kristiina Haataja för svenska varumärket Cooee Design. Du hittar den här (reklamlänk).

Handstöpta ljus i en neutral ljusgrå nyans från danska varumärket Ester & Erik. Ljusen har en elegant avsmalnande form upptill och nederdelen är konformad för att passa de flesta ljusstakar, både låga och höga modeller. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

LÄS MER:

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPSBrand logo
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
Annons