Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Inred med teddy – 19 populära shoppingtips

Inredning teddy

Säsongens stora textiltrend är det mjuka och fluffiga teddymaterialet! Vi listar 19 detaljer och möbler i teddymaterial att inreda hemmet både ombonat, mysigt och lekfullt.
21 december, 2020

Säsongens stora textiltrend är det mjuka och fluffiga teddymaterialet! Vill vill både inreda ombonat och mysigt samtidigt som lekfulla och böljande former tar allt mer plats. Vi har redan sett teddytrenden växa sig stark och den kommer även vara helt rätt 2021.

Det är inte bara i inredningsvärlden som trenden växt sig stor utan vi ser teddymaterial på allt från fåtöljer och prydnadskuddar till våra skönaste mysplagg som vi bär hemma.

Snygga inredningdetaljer i teddymaterial:

Vi listar 19 fina detaljer och möbler i trendigt teddymaterial att inreda hemmet med.

Populär fåtölj i lurvigt teddytyg i sandfärg från Eichholtz. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Fluffig kudde från Classic Collection. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Stor sittpuff i teddymaterial från Jotex. Du kan köpa den här. (reklamlänk från Apprl)

3-sitssoffa i 100 procent teddymaterial och soffben i metall från Nordform. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Vägghängd sänggavel i mjuk teddy från Jotex. Finns i fler storlekar och färger. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Pläd i pälsimitation i mjuk och härlig teddykvalité från Skinnwille. Perfekt för kalla höst och vinter- dagar eller som snyggt sängöverkast. Finns även i brunt och svart. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

Teddyfåtölj från Eichholtz. En perfekt fåtölj att placera i sovrummet eller vardagsrummet. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Trendigt rundad soffa med teddyklädsel av polyester från Jotex. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

Teddykudde från HKliving är en dekorativ kudde med ett stilrent mönster i fluffig bomull på framsidan och en slät, enfärgad baksida. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Fluffig sittpuff från Classic Collection. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Matstolar i teddy från Eichholtz. Matstolarna har en härlig cremefärgad klädsel och svarta ben med detaljer av mässing. Du hittar dem här (reklamlänk från Awin.com).

Härlig teddyfåtöj från Eichholtz som passar fint in i vardagsrummet som sovrummet med sitt lurviga tyg i färgen brisbane cream. Fåtöljen har svarta eleganta fötter som bär upp fåtöljen. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Tuftad ryamatta med tät, tjock och mjuk lugg från Ellos Home. Strukturmönster med inspiration från traditionella marockanska mattor och med fransar på kortsidorna. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Vackra Elephant Chair av Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl för Norr11 har ett formspråk som associerar till 50-talets danska formgivning och är en lyxig teddyfåtölj tillverkad helt i naturmaterial. Du kan köpa den här.

En elegant snurrfåtölj i teddymaterial fråm Eichholtz med en gedigen snurrfot i mässing. Den kurviga fåtöljen med sina runda former och benvita tyg ger en varm och ombonad känsla. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Rund sittpuff med fast teddyklädsel från Jotex. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Fårskinnskudde från Shephard Lina. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Mysig teddyfåtölj från Eichholtz. Fåtöljen går att snurra och har en silhuett av en snäcka. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Formad sittpuff i teddy från Åhléns. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

LÄS MER:

Hetaste inredningstrenden 2021 – 23 detaljer och möbler med 70-talsvibbar

Uppdatera dukningen med 15 vackra vinglas

16 snygga och trendiga sidobord att uppdatera ditt hem med