Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

16 Snygga och trendiga sidobord att uppdatera ditt hem med

Snygga sidobord

Skapa mer yta i ditt hem samtidigt som du ger det en extra trendig touch med ett vackert sidobord! Vi listar 16 av våra favoriter i butik just nu.
17 december, 2020

Vill du skapa mer ytor i ditt hem? Då är ett sidobord perfekt möbel att investera i. Välj själv om du vill använda sidobordet som avlastningsbord för kaffekoppen och fjärrkontrollen eller som en vacker yta för dina inredningsfavoriter.

Fina sidobord:

Vi listar 16 snygga och trendiga sidobord i olika stilar och uttryck i allt från dem i trendigt material som trä och rotting till dem med lekfulla och rundade former som verkligen blir en iögonfallande möbel i vilket hem som helst.

trendigt sidobord

Unikt och trendigt sidobord från House Doctor. Bordet har sin egen unika design som blir en iögonfallande möbel i rummet, med ett industriellt uttryck. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

runt sidibord i trä

Kreativt designat sidobord med ett modernt utseende från danska designföretaget Ferm Living. Bordet är tillverkat i solitt askträ och består av en rejäl cylinderformad bas med en lätt ovalformad topp. Finns även i svart. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

sidobord i rotting

Runt sidobord i rotting från House Doctor. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

Svart sidobord i stål i en fyrkantig form från Nordform. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

sidobord i marmor

Sidobord från Ellos Home av folierad MDF i naturtrogen marmorlook med en tålig, vattenavvisande yta. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

litet sidobord

Litet sidobord på fot i granit från Hay. Du hittar det här (reklamlänk från Adtraction).

runt sidobord

Stilrent, minimalistiskt och elegant sidobord från danska designhuset Menu. Du hittar bordsskivan här (reklamlänk från Awin.com) och du kan köpa underredet här (reklamlänk från Awin.com).

sidobord i trä

Sidobord i lackad ekfaner i fin struktur från Nordic Furniture Group. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

trendigt sidibord metall

Trendigt sidobord i grå metall från Bloomingville i en lekfull form. Du hittar det här (reklamlänk från Adtraction).

vägghängt bord

Vägghängt bord från House Doctor i marmor. Används det som sängbord eller mindre avlastningsbord för småsaker eller prydnader i hallen. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

runt sidobord trä

Vackert och stilrent sidobord från Bloomingville i ek som gör sig lika fint i hallen som i vardagsrummet bredvid soffan. Du hittar bordet här (reklamlänk från Awin.com).

svart sidobord

Svart sidobord från House Doctor i ett modernt utseende. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

snyggt sidobord

Sidobord av massivt mangoträ med tidningsförvaring från Jotex. Ett rustikt sidobord med en smart tidningsförvaring som gör att du får bordsskivan fri till kaffekoppen eller annat trevligt. Du hittar bordet här (reklamlänk från Apprl).

sidobord trä

Unikt sidobord i teak från Bloomingville. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

drinkvagn sidobord

Vackert rullbord från House Doctor i en enkel och stilren design, som kan både användas som sängbord i sovrummet, sidobord till fåtöljen i vardagsrummet eller som ett förvaringsbord i köket. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

unika sidobord

Två runda, robusta sidobord från BePureHome. Det mindre sidobordet i antik mässing och det större sidobordet i antik silver. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

Hetaste inredningstrenden 2021 – 23 detaljer och möbler med 70-talsvibbar

18 fina detaljer till hemmet med konstnärlig touch

Organisera garderoben med fina galgar – 15 stilrena köp