Artikeln innehåller reklamlänkar

16 Snygga och trendiga sidobord att uppdatera ditt hem med

17 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Snygga sidobord
Skapa mer yta i ditt hem samtidigt som du ger det en extra trendig touch med ett vackert sidobord! Vi listar 16 av våra favoriter i butik just nu.
Annons

Vill du skapa mer ytor i ditt hem? Då är ett sidobord perfekt möbel att investera i. Välj själv om du vill använda sidobordet som avlastningsbord för kaffekoppen och fjärrkontrollen eller som en vacker yta för dina inredningsfavoriter.

Fina sidobord:

Vi listar 16 snygga och trendiga sidobord i olika stilar och uttryck i allt från dem i trendigt material som trä och rotting till dem med lekfulla och rundade former som verkligen blir en iögonfallande möbel i vilket hem som helst.

trendigt sidobord
Annons

Unikt och trendigt sidobord från House Doctor. Bordet har sin egen unika design som blir en iögonfallande möbel i rummet, med ett industriellt uttryck. Du kan köpa det här (länk till Nordic Nest).

runt sidibord i trä
Annons

Kreativt designat sidobord med ett modernt utseende från danska designföretaget Ferm Living. Bordet är tillverkat i solitt askträ och består av en rejäl cylinderformad bas med en lätt ovalformad topp. Finns även i svart. Du kan köpa det här (länk till Nordic Nest).

sidobord i rotting

Runt sidobord i rotting från House Doctor. Du kan köpa det här (länk till Kitchentime).

Annons

Svart sidobord i stål i en fyrkantig form från Nordform.

sidobord i marmor
Annons

Sidobord från Ellos Home av folierad MDF i naturtrogen marmorlook med en tålig, vattenavvisande yta.

litet sidobord

Litet sidobord på fot i granit från Hay. Du hittar det här (länk till Åhlens).

runt sidobord

Stilrent, minimalistiskt och elegant sidobord från danska designhuset Menu. Du hittar bordsskivan här (länk till Nordic Nest) och du kan köpa underredet här (länk till Nordic Nest).

Annons
sidobord i trä

Sidobord i lackad ekfaner i fin struktur från Nordic Furniture Group.

trendigt sidibord metall
Annons

Trendigt sidobord i grå metall från Bloomingville i en lekfull form. Du hittar det här (länk till Kitchentime).

vägghängt bord

Vägghängt bord från House Doctor i marmor. Används det som sängbord eller mindre avlastningsbord för småsaker eller prydnader i hallen. Du hittar det här (länk till Nordic Nest).

runt sidobord trä

Vackert och stilrent sidobord från Bloomingville i ek som gör sig lika fint i hallen som i vardagsrummet bredvid soffan. Du hittar bordet här (länk till Nordic Nest).

Annons
svart sidobord

Svart sidobord från House Doctor i ett modernt utseende. Du hittar det här (länk till Nordic Nest).

snyggt sidobord
Annons

Sidobord av massivt mangoträ med tidningsförvaring från Jotex. Ett rustikt sidobord med en smart tidningsförvaring som gör att du får bordsskivan fri till kaffekoppen eller annat trevligt. Du hittar bordet här (länk till butik).

sidobord trä

Unikt sidobord i teak från Bloomingville. Du kan köpa det här (länk till Kitchentime).

drinkvagn sidobord

Vackert rullbord från House Doctor i en enkel och stilren design, som kan både användas som sängbord i sovrummet, sidobord till fåtöljen i vardagsrummet eller som ett förvaringsbord i köket. Du kan köpa det här (länk till Kitchentime).

Annons
unika sidobord

Två runda, robusta sidobord från BePureHome. Det mindre sidobordet i antik mässing och det större sidobordet i antik silver.

LÄS MER:

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på
Annons