Artikeln innehåller reklamlänkar

18 fina detaljer till hemmet med konstnärlig touch

Fina inredningdetaljer 2021

Uppdatera hemmet med en av 2021 hetaste trender – unika detaljer med konstnärlig touch! Vi listar 18 snygga inredningsdetaljer att spana in i butik redan nu, som passar alla hem.
14 december, 2020

Skulpturer, detaljer och möbler med rundande och lekfulla former som fångar ögat är helt rätt inredning inför 2021. Vi ser allt mer unika detaljer i hemmen som verkligen ger ett modernt, modigt och stilfullt uttryck.

Snygga inredningsdetaljer till hemmet med konstnärlig och trendig touch:

Vi listar 18 snygga inredningsdetaljer att spana in i butik redan nu, som passar alla hem.

Vacker vas från By On i form av en kvinnokropp gjord av porslin. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Trendigt och stilrent sidobord av robust marmor från det danska designhuset Menu. Kommer i flertalet färger, bordskiva och ben säljs var för sig. Här (länk till Nordic Nest) hittar du bordskivan och här (länk till Nordic Nest) kan du köpa underredet.

Skulptur i vit cement från Bloomingville. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Kruka från Ferm Living tillverkad i stengods i en form som inspirerats av pärlbåtens vackra skal. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Trendig bordslampa från det danska varumärket Hübsch i en konstnärlig form. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Ett fluffigt moln av torkade blommor från House of Flowers! Passar bra hänga upp över middagsbordet, ovanför sängen eller varför inte till bröllopet? Du kan köpa det här (länk till Ellos).

Ljusstake från Cooee Design är formgiven av arkitekten Tim Torp Hansen. Den har en intressant design i form av en knut och är vacker att titta på även när du inte har ljuset tänt. Finns i fler utföranden. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Dekorativ vas i stengods med vacker glasyr från Bloomingville. Sätt en vacker torkad bukett i eller låt den bara stå ensam. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Postern Serious Dreamer från Paper Collective. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Bend är ett nytänkande blockljus från Broste Copenhagen med två vekar och en spännande bågformad design. Du kan köpa det här (länk till Nordic Nest).

Bokstöd från HAY är en skulptural inredningsdetalj designad av Wang & Söderström. Bokstödet är tillverkat i stengods och kan även användas bara som dekoration. Du kan köpa det här (länk till Nordic Nest).

Sidobord av massivt mangoträ med tidningsförvaring från Jotex. Ett rustikt sidobord med en smart tidningsförvaring. Du kan köpa det här (länk till butik).

Serafina händer från Lene Bjerre är en vacker statyett med två öppna händer. Placera händerna på en bokhylla, ett sidobord eller på en fönsterbräda och få en mycket dekorativ inredningsdetalj i rummet. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Ljusstake Space från By On. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

En asymmetriskt formad spegel från H&M Home. Du kan köpa den här (länk till butik).

Stor handtillverkad korallvas i keramik från Mimou. Denna vas drejas först för hand sedan skulpteras varje detalj ut för hand och glaseras i en matt oregelbunden glasyr. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Ljusstake för blockljus från Ellos Home. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Poster från Pelcasa gjord av artisten Julia Lysen föreställande en kvinnokropp gjord i ett drag. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

LÄS MER:

De finaste plädarna med chunky blanket känsla – 14 köptips

15 fina glasunderlägg att uppdatera dukningen med

Förvara snyggt och smart hemma – 23 köptips

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
Slå på ljud