Artikeln innehåller reklamlänkar

18 fina detaljer till hemmet med konstnärlig touch

14 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Fina inredningdetaljer 2021
Uppdatera hemmet med en av 2021 hetaste trender – unika detaljer med konstnärlig touch! Vi listar 18 snygga inredningsdetaljer att spana in i butik redan nu, som passar alla hem.
Annons

Skulpturer, detaljer och möbler med rundande och lekfulla former som fångar ögat är helt rätt inredning inför 2021. Vi ser allt mer unika detaljer i hemmen som verkligen ger ett modernt, modigt och stilfullt uttryck.

Snygga inredningsdetaljer till hemmet med konstnärlig och trendig touch:

Vi listar 18 snygga inredningsdetaljer att spana in i butik redan nu, som passar alla hem.

vas i form av kvinnokropp

Vacker vas från By On i form av en kvinnokropp gjord av porslin. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

marmorbord
Annons
runt sidobord

Trendigt och stilrent sidobord av robust marmor från det danska designhuset Menu. Kommer i flertalet färger, bordskiva och ben säljs var för sig. Här (länk till Nordic Nest) hittar du bordskivan och här (länk till Nordic Nest) kan du köpa underredet.

staty

Skulptur i vit cement från Bloomingville. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Annons
vas i form av snäcka

Kruka från Ferm Living tillverkad i stengods i en form som inspirerats av pärlbåtens vackra skal. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

trendig bordlampa
Annons

Trendig bordslampa från det danska varumärket Hübsch i en konstnärlig form. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

blomstermoln

Ett fluffigt moln av torkade blommor från House of Flowers! Passar bra hänga upp över middagsbordet, ovanför sängen eller varför inte till bröllopet? Du kan köpa det här (länk till Ellos).

Annons
ljusstake beige knut

Ljusstake från Cooee Design är formgiven av arkitekten Tim Torp Hansen. Den har en intressant design i form av en knut och är vacker att titta på även när du inte har ljuset tänt. Finns i fler utföranden. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Annons
vas från bloomingville

Dekorativ vas i stengods med vacker glasyr från Bloomingville. Sätt en vacker torkad bukett i eller låt den bara stå ensam. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

poster trendig

Postern Serious Dreamer från Paper Collective. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Annons
böjt ljus

Bend är ett nytänkande blockljus från Broste Copenhagen med två vekar och en spännande bågformad design. Du kan köpa det här (länk till Nordic Nest).

snyggt bokstöd

Bokstöd från HAY är en skulptural inredningsdetalj designad av Wang & Söderström. Bokstödet är tillverkat i stengods och kan även användas bara som dekoration. Du kan köpa det här (länk till Nordic Nest).

Annons
sidobord i trä

Sidobord av massivt mangoträ med tidningsförvaring från Jotex. Ett rustikt sidobord med en smart tidningsförvaring. Du kan köpa det här (länk till butik).

Annons
händer inredningsdetalj

Serafina händer från Lene Bjerre är en vacker statyett med två öppna händer. Placera händerna på en bokhylla, ett sidobord eller på en fönsterbräda och få en mycket dekorativ inredningsdetalj i rummet. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

space ljusstake

Ljusstake Space från By On. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Annons
spegel från hm

En asymmetriskt formad spegel från H&M Home. Du kan köpa den här (länk till H&M).

vacker kruka
Annons

Stor handtillverkad korallvas i keramik från Mimou. Denna vas drejas först för hand sedan skulpteras varje detalj ut för hand och glaseras i en matt oregelbunden glasyr. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

ljushållare i marmor
Annons

Ljusstake för blockljus från Ellos Home. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

poster kvinna

Poster från Pelcasa gjord av artisten Julia Lysen föreställande en kvinnokropp gjord i ett drag. Du kan köpa den här (länk till Åhlens).

LÄS MER:

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
Annons