Artikeln innehåller reklamlänkar

15 fina glasunderlägg att uppdatera dukningen med

11 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Snygga glasunderlägg
Skydda ditt bord från spill och fläckar samtidigt som du lyxar till dukningen eller minglet med snygga glasunderlägg! Vi listar 15 trendiga varianter som du kan klicka hem direkt.
Annons

Är du extra rädd om dina bord hemma eller är du bara ute efter snygga detaljer att uppdatera dukningen med? Oavsett så är snygga och trendiga glasunderlägg något som hjälper dig. De ger en festlig touch till middagen, minglet eller festen samtidigt som de håller borta spill och fläckar från dina ytor – win win!

Snygga glasunderlägg att duka med:

Vi listar 15 snygga glasunderlägg i allt från mässing, rosttfritt stål och gummi till läder, korg och rotting som du kan pryda ditt bord med!

glasunderlägg massing
Annons

Handgjorda glasunderlägg i blankpolerad mässing eller förnicklad mässing från Hilke. Du kan köpa dem här (länk till Cervera).

glasunderlägg läder

Moderna glasunderlägg i läder som kommer i 6-pack från Dorre. Du kan köpa dem här (länk till Kitchentime).

Annons
glasunderlägg marmor

Runda eleganta glasunderlägg i marmor och blankpolerad mässing från Hilke. Du kan köpa dem här (länk till Cervera).

glasunderlägg orrefors

Snygga och moderna glasunderlägg i rund form tillverkade av rostfritt stål från Orrefors. Du kan köpa dem här (länk till Kitchentime).

Annons
trendiga glasunderlägg skiffer

Trendiga glasunderlägg i skiffer från Dorre. Dessa kommer i 6-pack. Du kan köpa dem här (länk till Kitchentime).

glasunderlägg i läder från george jensen

Runda glasunderlägg från Georg Jensen kommer i ett exklusivt set om fyra sydda underlägg i brunt läder tillsammans med en elegant ask med lock i rostfritt stål och ett matchande handtag i läder. Du kan köpa dem här (länk till Nordic Nest).

Annons
ögon kakao glasunderlägg

Ögon Cacao glasunderlägg signerade Olle Eksell bär de ikoniska ögonen som Eksell skapade 1956 åt företaget Mazetti. Dessa glasunderlägg är handtillverkade i bokträ och har de klassiska ögonen tryckt på ovansidan samt lite kuriosa om Olle Eksell på undersidan. Du kan köpa dem här (länk till Nordic Nest).

Annons
glasunderlägg i trä

Runda glasunderlägg i trendigt trä från Dorre. Du kan köpa dem här (länk till Kitchentime).

glasunderlägg i mässing classic collection
Annons

Gör dukningen lite lyxigare med glasunderlägg i mässing från Classic Collection. Glasunderläggen har en vackert hamrad yta med en undersida i filt som skyddar ditt bord mot repor. Du kan köpa dem här (länk till Nordic Nest).

glasunderlägg jonathan adler

Extravaganta och praktfulla Versailles glasunderlägg från den nyskapande formgivaren Jonathan Adler. Versailles glasunderlägg lever upp till sitt namn och tillför lyx och flärd till din servis. Underläggen har smyckats med klassiska grafiska mönster. Du kan köpa dem här (länk till Nordic Nest).

Annons
glasunderlägg i gummi

6-pack glasunderlägg i silikon från Zone Denmark. En mjuk och tyst landning – det är det bästa sättet att beskriva ljudet när du ställer ett glas på underlägget, och tack vare underläggets material står glaset stadigt på bordet. Du kan köpa dem här (länk till Cervera).

snygga glasunderlägg

Glasunderlägg med runda former tillverkad i återvunnet läder och gummi från Lind DNA. Underlägget har en slät och fin struktur och en stilren design som passar de flesta dukningar och inredningar. Finns i fler färger. Du kan köpa det här (länk till Cervera).

Annons
glasunderlägg kork

Glasunderlägg i kork från Formgatan är tillverkad av högkvalitativa portugisiska korkkorn för att säkerställa en fin yta och en stabil hållbarhet. Du kan köpa det här (länk till Åhlens).

Annons
glasunderlägg rotting

Runda glasunderlägg i rotting från Newport i en fin nyans av brun. Kommer med ett matchande ställ för att hålla dem på plats. Du kan köpa dem här (länk till butik).

fina glasunderlägg marmor

Glasunderlägg i marmor som gör sig lika fint till vardags som till bjudningen från Table Top Stories. Du kan köpa dem här (länk till Cervera).

Annons

LÄS MER:

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll på
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll på
Annons