Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

21 fina detaljer till årets nyårsdukning

02 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Nyårsdukning 2020
2021 är på ingång och det är snart dags att fira in det nya året! Oavsett om du firar ensam, med din familj, partner eller vänner så är det en perfekt tid att duka bordet extra lyxigt i riktig nyårsanda för att fira in det nya året. Vi listar 21 fina detaljer till nyårsdukningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 tips – så dekorerar du inför nyårsmysetBrand logo
6 tips – så dekorerar du inför nyårsmyset

Det börjar närma sig nyår 2020! Då är det dags att ringa ut det gamla året och välkomna det nya. Årets nyårsfirande kommer för många inte bli sig likt i och med den situationen vi lever i idag. Oavsett om du firar ensam, med din partner, med vänner eller familj så kan ett lyxigt dukat nyårsbord göra kvällen extra festlig!

Nyårsdukning och pynt 2020:

Vi listar 21 fina detaljer till nyårsdukningen 2020 i allt från porslin, vackra champagneglas att skåla med och passande textilier till nyårspynt, ljusslingor och vackra ljusstakar att pryda bordet med!

Annons

Eleganta champagneglas i 4-pack från Chef & Sommelier. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Ett guldigt bestickset i rostfritt stål som innehåller fyra knivar, fyra gafflar, fyra matskedar och fyra teskedar, från Åhléns. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

Trendig bordstablett i naturmaterial från Dixie. Finns även i mörkare brunt och svart. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

Ljusstake med plats för fyra ljus från Nordal. Tillverkad av mässingspläterat järn. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Lövformad servettring från Bloomingville. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

Handstöpta ljus från Ester & Erik. Ljusen blir en effektfull konstrast till middagsdukningen. Välj mellan guld och silver. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Guldfärgad girlang med texten Happy New Year från Butterick´s. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Glasunderlägg i mässing från Classic Collection. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Serveringsfat från Villeroy & Bochs klassiska servis Anmut med guldkant. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

Tio vackra placeringskort från Partykungen. De här varianterna kommer i en klassisk vit med guldmålade grenar som slingrar sig. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Duka bordet med fina linneservetter från det svenska varumärket Himla. Servetterna kommer i 4-pack. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Matcha servetterna med en klassiskt naturfärgad duk från Himla. Duken är gjord i tunt vävt hellinne som tvättats för att få en härlig, mjuk känsla. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Vita papperstallrikar från Partykungen med en dekorativ guldkant som passar perfekt när du vill skapa en lyxig och elegant känsla. Kommer i 10-pack. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

Annons

Batteridriven LED-ljusslinga från Star Trading med guldfärgade kulor och stjärnor, med ljuspunkter i form av dew drops. Blir ett dekorativt inslag vid till exempel dukningar, blomsterarrangemang, i fönster, på väggen och mycket mer. Du hittar den här (reklamlänk).

4-pack eleganta rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Den breda kupan ger gott om plats för oxidation, medan den smala öppningen ger en koncentrerad aromupplevelse. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Guldig bordstablett i guld från danska varumärket LIND DNA är tillverkad i återvunnet läder och gummi i form av ett vackert monsterablad. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Silvrig och sprakande ljusstake från By On. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

Lyxiga servetter med fint relief-mönster helt i guld och som ger din dukning en extra känsla av lyx, från Patytajm. Här kan du köpa dem.

Klassiska runda papperstallrikar i skimrande guld från Partykungen. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Vit talrik med guldkant från Villeroy & Boch. Porslinet tillsammans med den tunna kanten i guld kommer helt enkelt bli pricken över "i" för både vardagsmåltider och festliga middagsbjudningar. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Batteridriven ljusslinga med gröna löv med tio stycken små LED-lampor som sprider ett trivsamt, varmvitt ljus. Använd som dekoration till dukningen eller dekorera andra delar av hemmet, från Star Trading. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Julklappstips: 20 fina detaljer till köket

Julklappstips: 20 fina detaljer till vardagsrummet

Tips för att styla din bokhylla – 12 minimalistiska köp

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPSBrand logo
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons