Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

Här är sommarens färgglada nyheter från Ikea 2024

03 jun, 2024 
AvStina Meyerson
ikea sommar nyheter 2024
I sommar bjuder Ikea på sprakande färger och blomstrande mönster. Här är säsongens färgstarka nyheter, som släpps i juli 2024!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så skapar du semesterkänsla hemmaBrand logo
Så skapar du semesterkänsla hemma

Är du nyfiken på de allra senaste inredningsnyheterna i sommarens tecken? Under sommaren släpper inredningsjätten Ikea flera färgsprakande nyheter för säsongen.

I vår introducerade Ikea den nya kollektionen Tesammans, i samarbete med Raw Color, där glada kulörer stod i fokus. Den tillfälliga kollektionen bestod av 19 produkter med överraskande men harmoniska färgkombinationer.

Nu står återigen starka färger och lekfulla mönster i fokus. Bland möbeljättens nyheter hittar du bland annat blommiga textilier och knallgula inredningsdetaljer. Vi har spanat in de senaste nyheterna från Ikea – och här är några av våra favoriter!

Annons

Psst! Nyheterna kommer finnas tillgängliga på Ikeas varuhus och sajt från och med juli 2024.

Här är juli-nyheterna från Ikea 2024

Bland Ikeas nyheter hittar du flera textilier med blomstrande motiv. Exempelvis påslakansetet Strandlummer, med ett mönster som är inspirerat av blomsterängar, samt gardinerna och kuddarna Vildpersilja med ett mönster av stockrosor, ringblommor, rosor, murgröna, fikonblad och äpplen.

– Jag ville skapa ett mönster som du inte tröttnar på efter några år. Det är tidlösa textilier som passar lika bra i en neutral inredning som i en mer färgstark miljö, säger designern Emma Prowse i ett pressmeddelande.

blommiga lakan från ikea
Foto: Martin Inger
Annons
blommig kudde från ikea
Foto: Martin Inger
blommig kudde och lakan från ikea
Foto: Martin Inger
Annons

Ytterligare en av sommarens textilnyheter är filten Skuggbraken, med färgglada rutor och fransar i kanterna.

rutig filt från ikea
Foto: Martin Inger

Flera av Ikeas sommarnyheter är knallgula. Spana till exempel in badrumssetet Gansjön, med en bricka, tandborsthållare och tvålpump i stengods! Även avlastningsbordet Knarrevik och rullvagnen Nissafors går i samma poppiga kulör.

gul tvålpump från ikea
Foto: Martin Inger
Annons
gul rullvagn från ikea
Foto: Martin Inger
gult avlastningsbord från ikea
Foto: Martin Inger
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons