Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

Shoppingredaktören: 12 inredningsnyheter jag drömmer om just nu

28 maj, 2024 
AvStina Meyerson
inredning nyheter
Förnya ditt hem med härliga nyheter från butikerna! Här listar vår shoppingredaktör Stina Meyerson sina favoriter just nu, som verkligen sätter pricken över i – och gör så att ditt hem känns ombonat, mysigt och somrigt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Decodrömmar: Festdukning med mycket av alltBrand logo
Decodrömmar: Festdukning med mycket av allt

Är du i färd med att uppdatera ditt hem och behöver lite inspiration? Då har du kommit helt rätt! ELLE Decorations shoppingredaktör Stina Meyerson har scannat säsongens inredningsnyheter – och listar här sina favoriter just nu.

ny vas från röstrand
Vacker vas från Rörstrands Ostindia-serie, som tagits fram i samarbete med Anna Lerinder.Foto: Sten Strömgren

Här hittar du exempelvis vacker belysning, somrigt porslin och härliga textilier.

Annons

12 snygga inredningsnyheter

Neonlampa

Josefin Eklund

Både konst och belysning är perfekt för att enkelt och snabbt kunna ändra känslan i ett hem. Slå två flugor i en smäll med en vacker neonlampa, skapad av konstnären Josefin Eklund i samarbete med Designtorget. Blomman består av handblåsta glasrör fyllda med argongas – och finns i flera fina färger.

Dryckesställ

Beckmans

Stapelbart dryckesställ, som är som en kombination av ett klassiskt vinställ och en dryckesback. Jag älskar när mat och dryck blir inredning – och speciellt dryck brukar ha riktigt fina förpackningar som man ju gärna tittar lite extra på tills det är dags att knäcka en burk eller korka upp en flaska.

Annons

Gul bordslampa

HK Living

Ett smart sätt att förnya ett hem på är att placera ut färgklickar. En färgglad bordslampa är ett härligt alternativ, som ju inte bara adderar färg utan även mer belysning. Spana in den här bordslampan från HK Living till exempel!

Ostindia kruka och vas

Rörstrand

Älskar du också Rörstrands klassiska serie Ostindia? Nu kan du inreda ditt hem med vackra vaser och krukor från serien, som finns i olika storlekar. Vaserna och krukorna passar exempelvis perfekt på lantstället – och är också så fina på det dukade bordet, ihop med annat Ostindia-porslin.

Annons

Soft Serve taklampa

Crème Atelier

Cremé Ateliers Soft Serve-lampor har blivit riktiga favoriter under den senaste tiden. Märkets bordslampor syns lite här och var i kulörta färger, men jag vill också slå ett slag för taklamporna. Här i en ton som för tankarna till blåbär med mjölk!

Set av minivaser

Orrefors

Sju sorters blommor, någon? Setet Midsummer från Orrefors består av sju små glasvaser, designade av Claesson Koivisto Rune med inspiration av den klassiska midsommarseden. Placera vaserna ihop på bordet, eller ställ dem separat lite här och var i hemmet. Vaserna passar perfekt för att placera några enstaka ängsblommor i – och om du är förtjust i någon särskild kan du också köpa vaserna styckvis.

Annons

Rutig sittdyna

Ferm Living

Rutigt + sommaren = sant! På somrarna åker den rutiga inredningen fram – och en skön madrass för härligt utehäng står definitivt på önskelistan. Den här fina dynan från Ferm Living kan du lägga ut i trädgården eller på balkongen, samt använda som dyna på en utestol eller bänk.

Rutiga servetter

Ferm Living

Ett annat enkelt sätt att föra in rutig inredning i hemmet på, är genom fina tygservetter. De här härliga servetterna från Ferm Living kommer i ett prisvärt fyrapack.

Annons

Blå- och vitrandig tallrik

Spode

Det passar strålande att duka med vitt och blått under sommaren! Att kombinera olika porslin men i samma kulörer är en favorit. De här fina randiga tallrikarna kommer från Spode.

Färgglad Orkesterstol

No Ga

Den ikoniska Orkesterstolen ritades år 1931 av Sven Markelius och har blivit känd som Sveriges första stapelbara stol. Nu har No Ga lanserat stolen i sex fina utföranden – från mörk ek till ockragul. Så snygg och praktisk!

Annons

Beige modulsoffa

No Ga

Är du ute efter en ny soffa? Kolla in den här modulsoffan från No Ga, som känns enkel och elegant och samtidigt mysig och skön.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons