Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Så ser aprilnyheterna 2023 ut på Ikea – se bilderna

13 mar, 2023 
inredningsnyheter på ikea april 2023
Jordnära inredning i beige och drömskt med blommiga och nästintill somriga detaljer. Se bilderna på vårens inredningsnyheter på Ikea och inspireras här!
Annons
Gör om dina Ikea-möbler – tips för Billy, Malm och IvarBrand logo
Gör om dina Ikea-möbler – tips för Billy, Malm och Ivar

Ikea välkomnar våren 2023 med blommiga och naturnära nyheter. Bland inredningsnyheterna finns detaljer som ska föra tankarna till varma solstrålar och semesterdagar samt knoppar som börjar blomma.

Det ligger en drömsk atmosfär över såväl designen som stylingen i inspirationsbilderna, och många av nyheterna känns nästintill somriga, vilket vi inte motsätter oss när längtan efter sommaren växer sig stark under vårens gång. Det finns även mycket nytt i trendigt, jordnära beige och andra krämiga nyanser, som kombineras med taktila naturmaterial som rotting och jute.

Annons
sovrum med blommiga sängkläder
jordnära vardagsrum på ikea

Våren på Ikea 2023 – nyheterna som släpps i april

Bland nyheterna finns det några som sticker ut lite extra. Ikea släpper bland annat ett nytt kök som går under namnet Nickebo. Det nya köket har en modern, avskalad design med matta, svarta luckor, som man ska kunna sätta egen prägel på.

Annons
Köket Nickebo från Ikea

För den som är sugen på att hoppa på den röda färgtrenden, finns den nya, rödbruna stolen Östanö bland vårnyheterna och för alla hemmaodlare finns en ny stilren kruka formgiven av Ilse Crawford. Klarbär-krukan med fat fungerar såväl inom- som utomhus och den är glaserad med chamottelera som skapar en matt, strukturerad yta.

stolen östanö från ikea
Annons
kruka av ilse crawford

Bland textilierna utmärker sig kuddfodralen Dvärgnarv och Tåghakmal som är handgjorda av Ransutra, ett företag som skapar jobbtillfällen för över 2000 hantverkare i Indien. Ytterligare en nyhet är den bärbara och vattentåliga högtalaren Vappeby som du kan använda både i duschen och vid poolen. För maximalisterna lanseras klassikern Strandmon i blommigt, vilket matchas med flera olika blommiga tyger på prydnadskuddarna i sortimentet.

dvärgnarv kudde ikea
Annons
bärbar högtalare från ikea
strandmon i blommigt tyg från ikea

Sist men inte minst är det multifunktionella bordet Olseröd en av nyheterna som sticker ut i vår. Det kan både vara ett lite högre, alternativt lägre, soffbord och du kan även skjuta in bordsskivan över soffan om du äter middag framför tv:n.

Annons

Alla nyheter släpps i varuhusen och online på ikea.se i april 2023 – se fler bilder på nyheterna nedan!

Soffbordet Olseröd

Se fler bilder på Ikeas aprilnyheter 2023:

Annons
Annons
Annons
Annons

Foto: Ikea

Annons